123

mda

преди 7 месеца

за украйна и крим имат ли нотариален акт? ако нямат коправят там тези копейки?

122

Съд

преди 7 месеца

Ако сте толкова уверена , неуважаема мутрофанова..Нека съдът да прецени.

121

Soli Invictus

преди 7 месеца

Като е руска църквата, защо богът ви е еврейски? Нямате ли си истински богове - Зевс, Атина, Аполон? Я се поклонете всички на Непобедимото Слънце на Македония! Непобедимото Слънце ще ви вкара в правия път, да не се избивате славяните едни-други заради евреите! Това е специална македонска имперация!

120

Анонимен

преди 7 месеца

Абе зарежи тая църквата...два руски десантни кораба тая нощ се озоваха при крайцера Москва. Изплющяха ги украински морски дронове. :))))

119

Кои документи!?

преди 7 месеца

Онези, изготвени от вашия човек, който по това време май не е бил и нотариус!?

118

Къде и е уважението?

преди 7 месеца

Ако не беше България, да ги научи на език и вяра, руснаците сега щяха да комуникират с размахване на ръце и нечленоразделни звуци "у-У-у-А-а-а! Губу-габа!"

117

Анонимен

преди 7 месеца

Добре е че откриха църквата. Винаги паля по една свещ пред иконите на Путин или Кадиров.

116

Анонимен

преди 7 месеца

Ваяра вяра...а накрая да се сбият за имоти.

115

... do 124

преди 7 месеца

вие освен да рушите и махате нещо градивно кога ще направите ?! а вашите лидери за 3 години една плочка не са сложили. всичко спря. държавата е на тотален самотек.

114

Тц,тц

преди 7 месеца

Дура! Ами вземи си я в Русия като е ваша!

113

Анонимен

преди 7 месеца

Митрофанова е категорична, че всичко в"неприятелската" държава и принадлежи.Защото са ни "освободили" и продължават да ни "освобождават"!!!!Ние сме били и сме руска провинция....И огромен % от българското население го приема за нормално.Независимо, че отдавна сме в ЕС и НАТО, то продължава да ги смята за врагове, останало мислене от Студената война.Не приемат, че днешните руски управляващи, не са, онези от времето на СССР.Днешните са олигарси, дебнещи се помежду си.*** народ и мизерия.

112

Анонимен

преди 7 месеца

Тази църква никога не е била рускА в губернията има колкотно искаш руски църкви! Тази църква е изградена от БЪЛГАРИ и е платено от БЪЛГАРИЯ за да се направи. И тези всичките които ходят уж да се молят са доносници на русия.

111

Анонимен

преди 7 месеца

Какви документи има пък тая гроззна па4а??? И защо отразявате всяка нейна дума? Никога друг път чужд посланик не е бил отразяван по такъв начин! Ние руска колония ли сме, какво?

110

Анонимен

преди 7 месеца

Митрофанюсова, защо сте откраднали Православната църква и Българската азбука от Българите и си ги пишете за ваши?

109

България!

преди 7 месеца

От нас-България,приемате и християнството и езика ни,племена обединени в Киевска Рус.първият ви патриарх е българин-Михаил Българина.А следващите-Киприан български,Григорий Цамблак,митрополит Исидор,митрополит Григорий II Българина,архиепископ Нектарий,архиепископ Филотей.Приемат християнството през 988 г,почти век,след нас-България!Митрополит Михаил е въвел сред новопокръстеният народ,старобългарският като богослужебен .АдИ тя се плюнчи и пана и излиза от устата!Неблагодарници во веки веков

108

Анонимен

преди 7 месеца

Митрофанюсова, Православната Християнската религия и Българската Кирилица е в Мен - Българина и документите са в Мен!

107

Анонимен

преди 7 месеца

Мутрофанова е много противна персона. Кога ще бъде изгонена?

106

Волжка България

преди 7 месеца

И ние имаме документи, че голяма част от Русия е собственост на Волжка България (прабългарска)

105

Анонимен

преди 7 месеца

До РеалистНе е приело, защото така наречената "опозиция", не позволява да се работи. Българинът за първи път след толкова предишни правителства, започна да получава увеличение на пенсии, майчинство. Да, не стигат.Но все пак, най-накрая някой започва да мисли за хората. Предишните не поеха една отговорност за управлението си. Накрая ще обвинят Т.Живков и за Лукойл.Защо другите бивши соц страни вървят напред, а ние не.Защото ние си имаме Радев, тошко, Копейкин, Нинова, Бойко, Пеевски.

104

слабо възпитание

преди 7 месеца

"документите са в мен" - тетката дори хал хабер няма, че представлява институция и не и отива да говори от първо лице единствено число...