14

Анонимен

преди 6 месеца

Напълно съм съгласен с чалгаря - *** е, изпуснал е и - копейка.

13

Накратко

преди 6 месеца

От Козяк с по една ръка са бръкнали в задните отверстия на двете дебели момчета юристчето и пожарогасяча. А те на свой ред са бръкнали с по две ръце в задните отверстия на Кричо и Кокрочо. Това обяснява кривата усмивка на единия и ококорената физиономия на другия. И накрая, Кричо и Кокрочо са бръкнали с четири ръце в злощастния отвор на едно безгръбначно, амебоподобно, силно наведено създание на име НАВЕДЕНков. Движат ръцете му и го карат да кима когато е нужно. Това сламено *** е образа на България пред света.

12

Кво е това нещо??

преди 6 месеца

НЕкадемик НАВЕДЕНКОВ? На каква позиция се намира в момента? То знае ли? А ние знаем ли? Чии интереси провежда този проводник мисля че е ясбо на всички мислещ хора. Скъп уран, скъп газ, реактори на безценица за Украйня, оръжия подаяния за Украйна, договори за милиарди за Американски оръжия на хартия, затвяряне на ТЕЦовете, и последно затваряне и на проекта Белене. Това са резултатите от свръх здравословната политика на на това НЕДОРАЗУМЕНИЕ!

11

Слави,

преди 6 месеца

никой не може да надскочи сянката си. Впрочем, опитай да направиш концерт на Националния стадион отново.

10

Анонимен

преди 6 месеца

Учудващо как са 3 г. народеца продължава да подкрепя "либерали" като ПП.Показаха ви как се облажиха с техни фирми.Сложиха ви за кмет тежко ДС ченге,отговорно за тормоз над хиляди българи.Изтеглиха огромен дълг.Изпраха тия дето мразеха и правеха ала-бала и пак и пак.Тва дори учиндолския чалгар и винету с фотошоп кюлчетата дори бледнеят.Там имаше крадене,тука вървим към ФАЛИТ на БГ.Само платените тук са на келепирец,щото им плащат да ги хвалят "академик",дето стана такъв като беше министър :))

9

Прав е

преди 6 месеца

Държавата трябва да е на всички. И на богати и на бедни и на интелекгуалци и на селяндурри. Не е редно да е елитен клуб на шепа олигарси, ограбили народа си и на техните слуги.

8

ашколсун и молодец

преди 6 месеца

Браво, Славчо! Най-накрая и ти да кажеш нещо вярно за себе си и за свитата ти, оглавявана от Тошко африкански!

7

Public enemies

преди 6 месеца

Kога и ПП ще спечели с мнозинство и Денков ще управлява самостоятелно , ясно е че ако Боко картуната не го бяха накарали да се обедини за да се спрат непрестанните избори, ПП сами никога нямаше да сглобят парламент и Денков да управлява.

6

пенсионер

преди 6 месеца

БРАВО!!! СЛАВИ, точно на място - дошли от другия край на земята да ни спасяват , кой ги е търсил??? ние не сме

5

Анонимен

преди 6 месеца

Денков сапуна и ДСерзиев да от другата страна на дъното.

4

Анонимен

преди 6 месеца

Възпалил се е до псиняване. Гляма мъка, че не стана неговата.

3

Public enemies

преди 6 месеца

Като цяло министър-председатели идват и си заминават, Денков е от ПП , а Слави май на едни избори наскоро изкара по-висок резултат от ПП и бе първи, но не сглоби правителство така че и той е бил на крачка от премиер.

2

хаха

преди 6 месеца

Браво, много добре казано!

1

Анонимен

преди 6 месеца

Ей мръсен чалгар. Ти си отговорен за опростачването на няколко поколения Българи.