359

МИЛИОНЕР ИЛИ ОБИКНОВ

преди 7 месеца

И НА БАЦЕ МУ СТАНА ЯСНО, ЧЕ ГРИГОРОВА Е ПО-ДОБРА ОТ ХЕКИМЯН, А ОТ ЧЕНГЕТО ДА НЕ ГОВОРИМ. НАРОДА ДА СИ ИЗБЕРЕ ЗА КМЕТ - ДОБЪР ЧОВЕК, А НЕ НАСЛЕДНИК НА САТРАПИ!

358

Анонимен

преди 7 месеца

Спомняти ли си Софиянци, какви времена преживяхме по времето на Социализма... Всички марширувахме по площадите със червени знаменца след сина на цингурелата Маруца - Бай Тощо в името на СултанКомунКатър комуната от петилетка на петилетка провъзгласявайки бъдещето на Комунизма - Чалгата!

357

Анонимен

преди 7 месеца

Баце там където управляват вашите кметове са пълна трагедия. Вземи Пловдив разкопан дупка до дупка и затруднено движение. Вземи Сливен също разкопан и нацвъкани кръгово до кръгово там където трябва и не трябва.Безумно направени велоалеи без никаква мисъл.В развитието си Ямбол дръпна ама там кмета не е от вашите. Дано кандидата на Пряка Демокрация да бие и вашия борсук 3-ти мандат да не види. Съсипахте хубавите ни градове.

356

Анонимен

преди 7 месеца

Очевидно и ПП немогат да привлекат вот.

355

сс

преди 7 месеца

Комунисти време е за обединение .И без това Боко си е с партийна книжка

354

Анонимен

преди 7 месеца

Ако се беше кандидатирал "Азис" за кмет на София, всички софианци щяха да излязат на площадите и да му поднасят цветя в името на Чалга Столицата на Европа!

353

Анонимен

преди 7 месеца

Браво Баце!Ще подкрепим Ваня.Тя е най добрият избор!Готина е.

352

Реалист

преди 7 месеца

Идва новото интелигентно поколение на България, добре образовано в елитни университети на Запад, попили Западната култура и манталитет и такива мутро-мафиоти като Боко са аут от управлението на страната. Никой интелигентен човек не би допуснал такъв необразован и *** човек да управлява повече България! На България са нужни интелигентни хора, а не прости!

351

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 7 месеца

Борисов разваляй сглобгата Оставка на шарлатаните Служебните да идват и държавата да се обнови

350

Борисов е лъжец!

преди 7 месеца

Три години НЕ управляват ПП-ДБ, а Служебните правителства на Радев, които досъсипаха държавата след Борисов!!!!!!

349

Василев

преди 7 месеца

Лапаницата е най-голяма в обществените поръчки и еврофондове, предоставяне терени за строителство в голямата столична община,продажба за жълти стотинки на столично имущество!Бойко се позиционира в отбора на крадците!Агент Тони Веласко!ЦРУ!!!

348

Анонимен

преди 7 месеца

ГЕРБ се насссра обилно на тези избори, дори и чистача Боко не може да изчисти осссраното.

347

Василев

преди 7 месеца

Бойко не си е върнал и скъсал червената книжка!Агент Джина Рамбалджи!ЦРУ!!!

346

Анонимен

преди 7 месеца

Прав е Бойко. Каквото и да си говорим, е прав.

345

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен 361 - колко и да се сапунисваш, все ще си отидеш като беден, опърпан и озъбен от злоба пенсионер. Само безродните комунисти като теб не отличават ляво от дясно. Готов си и тутурутки да правиш само да запазиш "ценния" МОЧАт!

344

Анонимен

преди 7 месеца

Няма по-проклето нещо от предателите , който гласува за предателите - проклет да е..

343

Анонимен

преди 7 месеца

Толкова малко гласували и толкова много невалидни бюлетини!!Изхвърлили са всички бюлетини, които не са за Гер,б. От 27% гласували 27% невалидни бюлетини!!

342

Защо бе ГЕРБ

преди 7 месеца

БИВШИЯТ вечен несменяем кмет от СДС на ХАСКОВО Георги Иванов публично заяви цитирам го по памет:......."Имах ненадмината ретро автомобили колекция за ДЕСЕТКИ милиони долари дето съм я колекционирал за доброто на България и бях винаги готов при някакви обстоятелства да я подаря на държавата България защото това е КОЛЕКЦИОНЕРСТВО а НЕ луксозен богаташки живот и онзи от ГЕРБ Делян Добрев ми я ПОДПАЛИ и всичките ми Ретро Автомобили които са безценни ИЗГОРЯХА".......като заключи че .... Делян Добрев

341

Анонимен

преди 7 месеца

Призовава човека предложил магаре.....

340

Анонимен

преди 7 месеца

Много се радвам каква паника настъпи в редиците на умните и лъжливите. Никой не иска да ги подкрепи на втори тур и ще има изненадааааа