58

Анонимен

преди 8 месеца

А тези изгорени в Одеса, нещо направили ли са преди това? Нищо, седят си и ги изгарят! Е как говорят на руски като е забранен?

57

Видяхме ги по морето

преди 8 месеца

Говорят само Руски. Няглеят. Прекрасни работници, мечтата на всеки работодател!

56

До Германия нуждаел

преди 8 месеца

Знаеме го това в Берлин! Още Хитлер е използвал услугите на СС дивизия Галиция за итничестки чистки на поляци и евреи ;)

55

Унижението иде

преди 8 месеца

Унижението на Украйна тепърва предстои. В страната 404 вече се провежда тотална масова мобилизация! Всичко живо дето мърда от 18 до 60 години се лови по улиците и се вкарват в центровете за обучени. Разпратени са призовки чре посолствата включително и на избягалите украинци в чужбина. И тук ще бъде унижението защото Запада няма да ги пусне! Защото а ги пуснат, ще се сбогуват с бая кинти дето укрите харчат по курортите.

54

Украинците

преди 8 месеца

Са като афганистанци итн..тълпят се към държавата с най високи социални помощи! Германия..НЕ възнамеряват да работят..

53

Германия нуждае лиСе

преди 8 месеца

от изтребване и прогонване на някаква част от тяхното население от някой конкретен регион? Украинците са много добри в това занимание и то не от вчера. Изгорени живи хора в Одеса, заканата на Порошенко руснаците да се крият в подземията докато ги бомбардират, забраната на руския език, конституционното определяне на рускоезичното население за хора втора категория, изпращането на армията да ги преследва и т.н. и това бяха украински граждани подложени на терор от собственото си правителство.

52

Анонимен

преди 8 месеца

Само веднъж видях във Варна едни дето говореха на украински- дуже гарно, всичките други говорят на руски! Не се сърдя, защото все пак руския е старобългарски език! По добре да бяхме научили някои европейци, отколкото тия аборигени, ама нейсе!

51

Берлин

преди 8 месеца

Потвърждавам! Като българка работища в Германия..

50

Гошо...Тъпото

преди 8 месеца

Украинец и...работа,те да не са...избягали от Кресчатик,за да...работят на Запад.

49

Анонимен

преди 8 месеца

В Германия само Българите работят!

48

До 47

преди 8 месеца

Като им спрът Бюргергелд..социалните помощи!

47

Време е … обаче

преди 8 месеца

мнозинството от тях не знаят друг език освен Руски, а нали сега са леко забранени Руския език и култура. Е като какви да работят. Освен чистачи или касапи. За второто даже може да се приеме и че имат ценз, след десетките хиляди избити в Донбас от аукраинската редовна армия и паравоенните им структури.

46

Берлин

преди 8 месеца

В Полша ги накараха да работят..в резултат те се носочиха към Германия! В резелтат..от 1 седмица в Германия се върнаха границите с контрол! Няма Шенген! И искания Украинците да работят, дори да не знаят езика! На нископлатени или социална робота!

45

Анонимен

преди 8 месеца

Ай нема нужда. Те си имат по-интересни занимания.

44

Призовките летят

преди 8 месеца

Украйна разпраща призовки на десетки хиляди Украинци избягали от конфликта и почиващи си по СПАтата и курортите в Западна Европа. Такива ги арестуват и по бързата процедура ги екстрадират обратно към родината им където след 1 седмица обучение ги хвърлят на фронта да гинат в името на това върхушката в Кремъл да продължи още седмица още две да усвоява военните помощи на ФАЩ и компания. В Ирландия например се знае за поне няколко такива случая.

43

Ооо даже Германия

преди 8 месеца

Се усети! Само ние не ха ха ха!

42

Ти да видиш?!

преди 8 месеца

Значи време било дошло?!? Айде сега да видим как ТОЧНО ше ги накарате да работят, м?!?

41

До 43

преди 8 месеца

Ами като не знаят друг език освен руски, какви са? Дали се считат за украинци и не искат да живеят в Русия си е тяхна работа!

40

Анонимен

преди 8 месеца

Да. Време е. Арабите в Швеция и те. Ако не...айде кой откъде е.

39

До 41

преди 8 месеца

Да се изгонят ВСИЧКИ украинци! Украйна е достатъчно голяма!