14

Анонимен

преди 8 месеца

До 3333 Прав си. Нетаняху беше направил доста стабилни икономически връзки, но явно си поисли, че онези са корумпирани и среброюб, като нашите ЕС управници.

13

Анонимен

преди 8 месеца

Арабите няма, да, оставят Палестина в ръцете на евреите такива атентати ще има по цяла Европа че и в, Америка не знаят с кой са, се за хванали

12

Анонимен

преди 8 месеца

Израел няма нужда от американска помощ за да сгази Газа, Западния бряг, Сирия, Ливан и пр. Американското предупреждение е към иранските тapамбуки, да не се врат между шамарите! И е подплатено с два самолетоносача, нека си правят сметката

11

жоро

преди 8 месеца

Те и Щатите се защитават срещу Русия, та да видим докога ще им стигнат парите

10

Анонимен

преди 8 месеца

До абе - О не, дай да не ползваме идиоми, ами да обясняваме в 5 реда, нещо дето можем да обясним в 2 до 5 думи ...

9

3333

преди 8 месеца

Това, че арабските лидери са му обърнали гръб е лош знак. Вчера беше анонсирано, че ще има среща с Президента на Египет, Краля на Йордания, Краля на Саудитска Арабия и Президента на Палестинскта автономия. Много лош знак. Конфликта ще се разгори до пълномащабна война, освен ако евреите не се вразумят и не клекнат. Ясно е, че трябва да има две самостойни държави. Апропо нападението на Хамас от 07.10. и вчерашната атака над болницата-истината може би е друга.

8

Анонимен

преди 8 месеца

До Додо - Не виждам нищо лошо в това, да изпратиш главнокомандващ, където трябва. А и да се случи нещо, има заместници. Но само да поптам - защо казваш "Сега сериозно". Нима предното ти изказване не бе серионо?

7

Анонимен

преди 8 месеца

А Путин яко го е подпрял Си в Китай и го клати

6

абе

преди 8 месеца

..."дело на другия отбор"...абе, тоя изкукуригалия къде намира - във футболна съблекалня ли? стотици загинали има, кукуто плещи глупости!

5

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен 2 - Не се знае. Виж в Украйна, колко пъти е случваха грешк от украйнска страна, където удраха свои цели, а псоле обвиняваха руснаците. Видиш ли - ударели им депо за оръжия, ама решили да изчаластрят и покрива на жилищен блок, ей така, който па покрив, се падал баш по траекторията на украйнското ПВО и обекта, който ПВО-то е пазело ...

4

Додо

преди 8 месеца

Сега сериозно, КОЙ, по дяволите, реши да изпрати действащ американски президент (па макар и фалшив и неизбран) в средата на активна военна зона?

3

Додо

преди 8 месеца

""На 7 октомври "Хамас" уби 1400 израелци, може би повече", каза Нетаняху." Хайде холан...стига антисемитизъм, убитите израелци на 7-ми октомври са поне 6 милиона!

2

Анонимен

преди 8 месеца

Да вярваме на, деменцията че палистинците убиват своите жени и деца,

1

Анонимен

преди 8 месеца

Байдън увери, ще подкрепи Южна корея срещу Косово