26

хи-хи-хииии......

преди 1 година

На този само избори са му в тиквето!

25

Анонимен 8

преди 1 година

С 36 депутата промените управляват за да подобрят собствените си животи друго няма тотален срив на държавата и само празни приказки от тези ПО добре оставка и нови избори

24

Анонимен

преди 1 година

Не случайно няма движение по барселонската афера. С нея държат бибитко заложник. Ако не подкрепя брюкселското марионетно правителство, ще му организират среща с бай Ставри.

23

Анонимен

преди 1 година

Сега виждате ли, защо Трифонов не влезе в коалиция с тези хора?

22

Анонимен

преди 1 година

B nocoлcтвoтo goбpe знаят, чe бeз Бoko ce чynи crлoбkaтa и иge Kocтя...

21

Истината!

преди 1 година

Борисов отново заплашва, рекетира, изнудва! Вълкът козината си мени, но нравът - НЕ!

20

КАК, КАК

преди 1 година

А бе приключвайте, някой само да дрънка и заплашва е меко казано диктаторско! Да се приключва, иначе е срам и обида! Ако не си изпапкаш попарата - ще те пребия! Нормално ли е това! Този ги направи ПП на едно нищо!Приключвайте!

19

Анонимен

преди 1 година

Никъде не можеш да идеш, бибитко. Държат те с чатал зад врата. Оттеглиш ли подкрепата, идва кьовеши и тогава жална ти майка....

18

Гиб Мелсън

преди 1 година

Винету само напомня на Киру Украинеца, че Винету командва парада в България вече безчет години. Който не му отърва Винету да командва България може на секундата да отиде на избори. На изборите винаги учителите плюс другата администрация с любезното съдействие на апатичните негласуващи българи гласовете им гарантират Винету да е първи или в най-лошия случай втори, и пак да командва индианците.

17

Цар Делян Шишиман

преди 1 година

Буци е моят велик везир, а ППДБЛГБТ са харемът с ханъмите!

16

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 13 "/Тиквата говори за парите ,който е взел от черепа." "тИКВА" си ТИ, трольо мизерен - всички знаят, че Черепа и още десетина други мутри плащаха за мОндьовия преврат през 2020 г., и оттогава си плащаме за люта ИНФЛАЦИЯ, международна изолация, липса на инвестиции и мизерия по "модела Радев".

15

до 11

преди 1 година

Защото янките са хванали Тиквунии за то-ите. Това е неговата индулгенцията - да остави ПП да доубият България. България е заложник на криминалното досие на мутрафон. До къде го докарахме?!

14

Шегобиец

преди 1 година

А, така! А, така! Откакто изпраха Баце и той почна много да се фъчка и да наставлява всеки ден :)

13

Ха-ха

преди 1 година

И след изборите пак ще им се молиш за кабинет! Хем смешен, хем жалък! Пък може и да се гушнеш с Корнела, Слафчу и Дебелян! Що не и с Копейката? Нали държиш в Банкя руския орден "Ломоносов", даден ти за перфектната грижа за паметника на съветския окупатор!

12

Анонимен

преди 1 година

Тоя е чист шиизофреник. Вчера ги подкрепя, днес дрънка друго. Е...нема такава мутка по три пъти на ден да си мени мнението.

11

анонимен

преди 1 година

Хората не са *** и сравняват какво е било при Борисов и какво стана последните 3 години. Разрухата която ни сполетя не беше неочаквана, предвид инсталирането във властта на откровени шарлатани. При нови избори разликата между първите-ГЕРБ и вторите които и да са те ще е значителна.

10

Анонимен

преди 1 година

Страшна борба с корупцията, но парите ги няма, проектите не се изпълняват. /Тиквата говори за парите ,който е взел от черепа

9

Анонимен

преди 1 година

Питaмe Пocoлcтвoтo нe cтpaxyвaт oт избopи, Kиpo влagee kogoвeтe!

8

Анонимен

преди 1 година

Защо герб постоянно критикува ПП, но не ги сваля от власт? Защо ги оставя да вземат заеми от наше име, да фалират Мариците, да крадат пари от плана за възстановяване?

7

Анонимен

преди 1 година

Бойче ти се спаси от затовор. Та каквото и да приказваш е безсмислено.