87

Анонимен

преди 8 месеца

Израел обеща, че ще пусне тока и водата в Газа, при условие ,че терористите от Хамас освободят всички заложници. НО , Хамас отказаха, да ги освободят, защото....нямаше вече живи заложници, които да освободят. Бяха ги избили оше на 8 и 9 октомви. Най жестокото беше, че еврейски деца бяха бяха жестоко избите от ..... палестинцки деца, а възрастните са се радвали на тези зверства.

86

абе

преди 8 месеца

На кого му пука? Те израелците, ако не искаха да няма тупаник и издевателства, просто щяха да спрат ракетите на палестинците или най-малкото да предупредят собственото си население. Натаняху е същият като Зеленски, за тях няколко хиляди избити са полезни, дават повод за "съчувствие". И началниците им са едни и същи, намират се в Ню Йорк.

85

Анонимен

преди 8 месеца

Хаюас пуснаха видео с кадри където показват как добре се грижат за отвлечените бебета. Аз предлагам от сега нататък да се наемат бойци на Хамас в детските градини в исламските държави.

84

Анонимен

преди 8 месеца

По скоро Европа е Русия. Около 43% от територията се владее от Русия, почти колкото територията на всички държави от ЕС.

83

Анонимен

преди 8 месеца

Ха ха ха Израел и международно право- оксиморон! Кратко и ясно! А правата на човека са само за евреите или за други групи, но-пак в техен интерес, който не го е разбрал да се порови малко...

82

Вьзмутен

преди 8 месеца

Каде са петков , шиши да осьдят убииствата на цивилни мюсюлмани както го направиха срещу русияНяма ги скриха се да делят паритеНека избирателите им видят какво представляват

81

Анонимен

преди 8 месеца

Благодарение на кремълския пcиxoпат Русия е същото ЗЛО, като Хамас но умножено по 1 милион пъти...

80

Анонимен

преди 8 месеца

Поне ще лъcне лъжата, че са "богоизбраният народ" и всички ще ги видят какви са всъщност.

79

Анонимен

преди 8 месеца

Изобщо да не се очаква спазване на правила от Израел. Жестоката ирония в случая е, че евреите които бяха преследвани през ВСВ се превърнаха в онези от които бяха преследвани - фашистите.

78

Анонимен

преди 8 месеца

Огромната грешка на западния свят е че след падането на комунизма инвестираха огромни средства в Китай и Русия. Помислиха се че света вече е едно по хубаво място и започнаха сегашната така наречена глобализация. Преди това китайците се хранеха с трева от глад, за високи технологи дума да не става, абсурт. Всички ние знаем какво става когато бедния човек на който си помогнал забогатее малко.

77

Анонимен

преди 8 месеца

Бoй no тapaмбykитe, ga им cъgepaт чapшaфитe!

76

Анонимен

преди 8 месеца

Интересен феномен е, че хората които се възмущаваха от действията на Хамас спрямо цивилното израелско население, в момента аплодират действията на Израел спрямо цивилното палестинско население. Двойните стандарти за хуманизъм се прилагат спрямо засегнатата страна.

75

Анонимен

преди 8 месеца

Русия - нито е нормална, нито е европейска, нито е държава. Една сбирщина от монголоидна раса.

74

Анонимен

преди 8 месеца

Какво стана с контранастъплението?

73

Вьзмутен

преди 8 месеца

Самият факт като християнин , че потомците на изрел са продали и измьчвали христос докато умре , ми говори що за хора саА днес избиват мюсюлмани - след християнските гонения

72

Анонимен

преди 8 месеца

Русия се оказа единствената нормална европейска държава.

71

Тире

преди 8 месеца

Предполагам вече е пълно с американски доброволци за контраофанзивата.

70

Анонимен

преди 8 месеца

Лъсна цялото лицемерие и уродство на запада. Израел извършва престъпления срещу човечеството пред очите на целия свят, и запада мълчи необяснимо. Къде са правата на човека, къде е Хага, защо не заведат дело в Хага и заповед за арест на израелките политици? ЕС е едно противно място, какво правим в този отвратителен съюз.

69

Анонимен

преди 8 месеца

Наполеон казва, ако причниш нещо лошо на твоя враг, направи го така че да не те е страх от отмъщение след това. Хамас е трябвало да помислят какво правят...

68

О. Петков

преди 8 месеца

До Анонимен 52 Какво международно право, какви 5 лева? Какви международни права спази Хамаз, нападайки Израел? Обяви война ли, връчи нота ли, евакуира цивилни ли? Сега невойната е око за око и зъб за зъб. Ще попитам едно: Тези невинни цивилни майки и бащи ли отгледаха зверовете от Хамаз, тези ли им гласуваха доверие да управляват ивицата Газа? Сега ще сърбат каквото са надробили. Извергите от Хамаз са техни синове и внуци, използват ги като щит срещу евреите.