309

гьозБОЯДЖИЯ що е то?

преди 11 месеца

екземплярче без собствена философия за света и за себе си, чието мозъче не може да роди нищо и готово да продаде микроскопичната си душичка...

308

Анонимен

преди 11 месеца

Представете си ситуация при която преди година Израел се беше подвел по акъла на наркомана от Киев и беше почнал да му праща оръжия, боеприпаси и муниции. Сега Израе щеше да провежда операция по евакуация на народа си в изградените по Европа селища от затворен тип за евреи, защото нямаше да има с какво да отговори на терористите от Палестина. А ние защо се разоръжаваме по волята на няколко безумеца, като Тагарев, Денков, Шаламанов, Кючюков и какви ли не още пegepacTu u /\ec6uйku.

307

Stefan Savov

преди 11 месеца

Bojee

306

До 316

преди 11 месеца

Така наречените "елити" са причината за всичко което се случва! Целта винаги е била една и съща. Да се унищожават хората, да се подчиняват работническите маси и да се заграбват ресурсите и териториите. Никой управляващ никога не имал за цел да прави живота на обикновените роби по добър. Просто така се случи че заради технологичният напредък последните 100 години малко изтърваха властта и робите почнаха да живеят прекалено добре. Сега ще поправят тази грешка и ще ни върнат в каменната ера!

305

Некъф

преди 11 месеца

Когато се опиташ да подобриш икономическите условия на такива същества в един момент започват да мислят за глупости и да се въоръжават защото са с три гънки на мозъка, едната е за разплод, втората за хранене, а третата за убиване на друговерци

304

Анонимен

преди 11 месеца

Аха, тия били висши човешки същества, а другите дори не били човешки същества. И това им е официалната позиция!?

303

до 123

преди 11 месеца

Какво общо има християнството ве краварска .ърша Израилтяните са Юдеи а Палестинците са араби семити. В Израел живеят 4% християни ставате смешни с тези глупости които ги пишете.

302

Анонимен

преди 11 месеца

Кой обучава бенладен, не беше ли ЦРУ?

301

Анонимен

преди 11 месеца

До 123А кой подкрепяше муджахидините срещу Съветския съюз, тоест кой пръв ги припозна за свой инструмент, кажи центчо, бивш копейко, бъдещ юанчо??

300

Анонимен

преди 11 месеца

До 123 Може да е защото не са никакви "християни" а просто са под знамето на руската пропаганда, която използва християнството (или по-точно Православието) като опорка-претекст за да претендира за "правото" да решава съдата на народи, които нямат нищо общо, и не биха искали да имат нищо общо с руския фашизъм.

299

Анонимен

преди 11 месеца

ВСИЧКИ СА ЧОВЕШЩКИ СЪЩЕСДТВА, ВСЕКИГО ГО Е РОДИЛА МАЙКА... ПОЗОРНО ИЗКАЗВАНЕ

298

ООНполучават заплати

преди 11 месеца

и дотам. Споровете се решават на бойното поле.

297

123

преди 11 месеца

Копейките преживяха катарзис. От пазители на християнските ценности, до подкрепящи фанатични ислямисти, които избиват хора с викове Аллах акбар.

296

Анонимен

преди 11 месеца

Светът става все по-несдигурно място и на никой от елитети не му пука за това.

295

Анонимен

преди 11 месеца

До Симо Не си дал "отговор". Мислиш си, че отговаряш, но твоите отговори не съответстват на реалността. С други думи, изградил си си паралелна реалност, в която отговорите ти "обясняват", защото не се налага да се съобразяват с фактите. Пак ще питам, ПАРИТЕ ли избраха Газа да се управлява от ХАМАС? Какво знаеш за Фатах?

294

Анонимен

преди 11 месеца

Израел не само не е изпълнил задълженията си според съответните резолюции на ООН, но продължава с опитите за етническо прочистване и експанзия в палестински територии, заключи Абас, като припомни случващото се в Йерусалим, на Западния бряг и Газа. Тази окупация продължава, въпреки сключването на споразумението от Осло през 1993 г.

293

Анонимен

преди 11 месеца

По думите му, със съжаление може да се констатира днес, че Израел не е подведен под отговорност за делата си, като това позволяват САЩ, ООН и международната общност. Израел твърди, че е демократична държава, но се поставя над законите, негодува палестинският лидер. Трябва да се търси вината за продължаващото положение у тези държави, които продължават да подпомагат Израел финансово и военно.

292

Лютиков

преди 11 месеца

Целта на бойците на хамаз бе да се срещнат по скоро със всевишния и да отидат при него в борба за праведното дело. Повечето постигнаха целта си, а скоро и почти всички ще я постигнат. После ще минат години докато си наберат нови бойци.

291

Анонимен

преди 11 месеца

До Анонимен 308 Никой никога не е твърдял, че Запада не е замесен в помощта за Украйна, а Иран твърди, че не е замесен в помощта за атаката на Хамас.

290

Шишков

преди 11 месеца

Много палестинци работят в израел за причлични заплати, също получават и електроснабдяване от там. Сега ще дуат супата и те.