419

Ква радиация бе

преди 8 месеца

Японския премиер и японците си пийват водичка и хапват рибка от водите на Фукуяма, каква радиация имаше в Чернобил, каква радиация имаше в Хирошима и Накасаки - някой чувал ли е за радиация там. Някой чувал ли е за радиацията в Казахстан, къдет в Семипалатинск са изгърмяни много повече бомби отколкото в Хирошима и Наказаки. Едно само е сигурно - САЩ и ЕС ще изгорят, а за радиацията са спекулации.

418

Анонимен

преди 8 месеца

Защо е важно да се евакуирате в град разположен на най малко 500 метра надморска височина? Защото съществува една специална подводница която се казва "Белгород". От два месеца е излязла от пристанището в Северодвинск и никой не знае къде се намира в момента. На борда и има 6 броя подводни ядрени дрона Посейдон всеки снабден със 100 мегатонна ядрена бойна глава. При подводен взрив на такъв заряд се формира цунами високо над 500 метра и това значи, че София ще стане новата ни морска столица.

417

Анонимен

преди 8 месеца

В случай, че започне ядрена война, по вероятно е нашата държава да не бъде поразена директно. В началото ще пострадат само северните държави. Затова аз имам план за евакуация през Истанбул за Южна Америка. Най безопасно ще бъде за град Кордоба Аржентина или град Сантяго де Чили. Градовете са на юг далече от местата където ще падат ядрените бойни глави и най важното е, че са разположени на високо, защото и това е важно!

416

Анонимен

преди 8 месеца

Чувстам се задължен да ви помогна за да вземете правилното решение за вас и вашето семейство и да се спасите. Затова най важното е да се действа бързо и овреме да обърнете паричните си средства който мислите, че ще ви трябват в злато и скъпоценни камъни, защото навсякъде където ще се евакуирате няма да приемат вашите евро и долари, защото държавите който стоят зад тези валути няма да съществиват и тези хартийки ще са ви безполезни.

415

дедо Груйо

преди 8 месеца

Рашките вият на умрело. Нека. Като чета такива новини, ракията ми върви повече.

414

Анонимен

преди 8 месеца

До края на годината на територията на САЩ и Европа няма да има останал жив човек! Всички ще измрат в задаващия се ядрен апокалипсис! В световен мащаб до 2036 г. ще оцелеят само 30 % от наличното на земята към този момент население. От вас зависи дали ще сте част от оцелелите 30 % или от онези 70 % който предстоят да бъдат утилизирани! Тази информация идва от комуникациите с духовете на долмените проведена на 23.06.2020 г.

413

Анонимен

преди 8 месеца

Руснаците се местят в подземните градове в уралската планина! Знаят, че в северното полукалбо скоро ще настъпи зимата - ядрената зима! А вие готови ли сте за настъпването на ядрената зима в Европа?

412

агент Мъдлър ЦРУ

преди 8 месеца

А тя радиацията ще спре с Сибир. А Китай ще са ок с радиацията. А добре. Русия изстреля ли ракета, Китай ще ги размаже.

411

Анонимен

преди 8 месеца

За Путин населението е по важно от територията! Ако съществува вероятност в една ядрена война да затрие цялото население на натовските държави, като загуби голяма част от руското население, то той ще направи това, защото дори и малко руснаци да останат, ще си направят държава може би някъде в далечния Сибир където няма да има радиация, но САЩ и Европа ще бъдат превърнати в радиоактивна заразена зона в която нищо няма да вирее.

410

Анонимен

преди 8 месеца

Защо на Путин му е изгодно да натисне ядреното копче? Защото ако пресметнем, че при една ядрена война ще загинат всички руснаци, европейци, американци, то за всеки умрял руснак ще има по трима американци и по трима европейци. Като се има впредвид, гъстотата на населението, средствата за доставка на ЯБГ и съществиващите противоракетни отбранителни системи, то вероятността да загинат всички европейци и всички американци е около 96 %, докато вероятността да загинат всички руснаци е само 69 %.

409

Анонимен

преди 8 месеца

Няма да има над кого да лидерстват, не могат да са лидер по технически причини, Ще бъдат основополжници на следващата човешка раса. А ненужното ще бъде изгорено, както в Библията историята за Лот, нищо ново.

408

едно ангелче ми каза

преди 8 месеца

Изкуственото слънце ще затопли Сибир и ще премахне ядрената зима в Европа и това ще позволи да се завземат нови територии от увеличаващото се човечество което е силно редуцирано след ядрената война в Европа и глада обхванал САЩ след това. За съжаление това изкуствено слънце ще повиши температурите в близкия изток и ще принуди арабите да се преместят в Европа където както казахме ще основат там Европейска Ислямска Държава.

407

едно ангелче ми каза

преди 8 месеца

Тази свръх мощна азиатска държава към която през 2040 г. ще се присъедини и Япония ще овладее близкия космос, Луната и близките планети Марс и Венера. Ще добива природни ресурси от там и от астероиди а през 2060 г. ще пусне в експлоатация изкусвено слънце разположено на геостационарна орбита работещ на термоядрения синтез. Целта е да се повишат температурите заради намаленото слънцегреене и ядрената зима сковала Европа от 2023 г.

406

едно ангелче ми каза

преди 8 месеца

Относно Русия! Радиацията от Европа ще плъзне и към европейската част на Русия и руснаците ще бъдат принудени да се преселят в Сибир от другата страна на планината Урал. Те ше изоставят всичките си европейски градове включително Москва и Санк Петербург. Новата столица на Русия ще стане Новосибирск и нова Русия ще се федерализира с Китай към който ще се присъединят и Монголия, Казахстан, двете Кореи и Виетнам. Те ще са новия световен лидер който обаче няма да се меси в чужди държави.

405

агент Мъдлър ЦРУ

преди 8 месеца

Едно ангелче ми каза, че ядрени глави имат и другите.

404

едно ангелче ми каза

преди 8 месеца

През 2090 г. арабите мигранти преселили се в Европа заради жегите в близкия изток ще основат Европейска Ислямска Държава (ЕИД) която почти веднага ще влезе в пререкания със САЩ. САЩ ще употребят срещу ЕИД климатично оръжие на което ислямистите ще отвърнат с ядрени взривове на територията на САЩ което ще сложи край на американската държава.

403

едно ангелче ми каза

преди 8 месеца

Така Европа ще бъде ударена от множество ядрени бойни глави които ще повиши смъртоностно радиационния фон и останалите живи европейци ще завиждат на изпарилите се намирали се по време на ударите в епицентъра на взривовете, защото те самите ще умират бавно и мъчително от лъчева болест. До края на 2040 на територията на европа почти няма да остане жив човек и Европа ще бъде отново заселена чак през 2080 г. от арабски мигранти избягали от горещината в С. Арабия.

402

Анонимен

преди 8 месеца

Русия може да изравни цяла Украйна без да използва ядрено оръжие. Ядрените оръжия на Русия за за друг.

401

едно ангелче ми каза

преди 8 месеца

След Киев, следващата столица която ще бъде превърната в радиоактивна пустиня ще бъде Варшава и чак след това Лондон! Вашингтон ще бъде предупреден да не се намесва за да не бъде ударен и американците ще си плюят на петите с оправданието, че са загрижени за бъдещето на човечеството и няма да се месят и така Европа ще бъде оставена сама да се бори със руската мечка.

400

Нико

преди 8 месеца

Отивам в Бриколаж. Пелети по_скъпи от рубли. Че се отоплявам на валута тази година. Лудница пичове. Купувам 6 кубика рубли. Слава Росий.