103

Анонимен

преди 1 година

Когато русначетата дойдат и ни освободят от неолибералното робство, ще купя 200 килограма банани и ще ги раздавам на пс1ходесните неолиберасти, като утешителна награда :D

102

Анонимен

преди 1 година

Армения прави учения със сащ и подкрепя украйна, сами са си виновни, да се оправят.

101

Анонимен

преди 1 година

Свидетели сме на масово избиване на украинци и медийни бози все едно гледаме мач! Жалки журналистчета!!!!

100

Боби

преди 1 година

До Анонимен153 РФ има договор с Армения само за нейната призната в ООН територия а Спорната територия Нагорни Карабах е отделно нещо - населена с Арменци област принадлежаща Де Юре на Азербайджан

99

Анонимен

преди 1 година

Руската империя действа като Османската. Градовете, които се предадат не са изклани, които се предадат само им се бутат стените. И тогава Запада не е помогнал достатъчно да се спаси Константинопол

98

Анонимен

преди 1 година

Ало другара, я кажи ти Армения като си подбира сюзника, докъде го докара в КАрабах бе? Русия защо я изостави, а?

97

Анонимен

преди 1 година

Нека видим какво казват западни медии: САЩ към момента няма да отделя пари за Украйна. Италия казва, че е привършила оръжията които може да предостави на Украйна. Великобритания казва, че няма повече оръжия, които да дава на Украйна. В същото време Русия увеличава силите си в Украйна. На фона на това наркомана праща още и още хора на сигурна смърт, а нашите медии се кефят на наркомана как ликвидира собствения си народ...

96

до 140 Но за сметка

преди 1 година

на това има един куп загубени войни, защото умеем да си подбираме съюзниците. След последните две загуби територията на България е намаляла с приблизително 40%. Ако вземем, че свършим тая глупост да влезем в тази война, с тези съюзници, които имаме в момента мисля, че само ще повторим историята, но този път не се знае колко ще остане от нас като територия, за население няма да отваряме дума.

95

Щерю

преди 1 година

Слабохарактерни са хората - не смеят да кажат суровата истина, а раболепничат, като се срещнат с големите си началници. Хамелеонщината води до затриване...

94

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 143 И цяла Европа ще е затънала в дългове. Някой да ме е питал мен, родителите ми и децата ми дали искаме да сме гаранти по дълговете на Украина към САЩ и Анлия?

93

Междувременно

преди 1 година

САЩ ще ни продадат 200 тенекии от тия дето са ги планирали за скрап. А какво стана с Антон Стефов? Големи приказки бяха, а къде са нашите разработки?

92

Мунчо

преди 1 година

На пазара днес, една жена каза, че Ровенската АЕЦ,, заредена с ядрено гориво от "Уестингхаус" имала някакви проблеми. Ама сигурно не е вярно :)

91

Анонимен

преди 1 година

Кой се е опитвал да превземе Харков? 60км колона с военна техника от преди Пражката пролет ли! И наборници от републиките, ли??? Влизат в Украйна с 3 пъти по-малко сили от украинските!!! В това време руската редовна арми е на учения във Владивосток. У другия край на Света?? Никакъв блиц криг. От самото начало идеята е"бесното куче"на САЩ е трябва да остане без армия/без зъби/, за да не хапе. Харков е труден за превземане, защото е естесвено укрепен. А и руснаците не искат да го унищожават.

90

Анонимен

преди 1 година

141: на Русия не и трябва бедна, мизерна, и много проста България. Ние тук се самоунищожаваме и без чужда помощ.

89

Анонимен

преди 1 година

когато нямаш шансове за победа и не се предадеш на време, тогава биваш напълно унищожен, но поне краварската военна индустрия ще се е нацоцала максимално

88

Анонимен

преди 1 година

Сега се замислете как ФАЩ вижда ситуажията - разрушиха и ограбиха една доста голяма държава като Украйна, избиха им половината мъже и сега започват с жените. След това Американски фирми ще започнат наново изграждането на разпокъсаната вече държава и ФАЩ печелят 1000% от всичко. Урките го отнесоха без вазелин.

87

Зозо

преди 1 година

Помагайте на Украйна с каквото можете ,за да спрем Блатная . Ако превземе Украйна ще дойдат и за нас и край със еврпейските ни свободи. Ще стане тука като в Русия и край със сексуалните и атлантическите ни свободи.

86

Слава на Украйна

преди 1 година

Дръжте се братя украйнци скоро България ще се включи и тогава ще ги разбием руснаците, българите нямат загубена битка

85

Анонимен

преди 1 година

ох Боже тази пропагандна снимка. Тъжно! Как върви офанзивата, Леопардите стигнаха ли до Москва или даже не са в движение както излезе едно видео преди няколко дни. И между другото показаха снимки че са произведени през 70-те та не знам за какъв обрат говорят и май всичко е само едни празни думи и пропаганда.

84

Анонимен

преди 1 година

"До j... това ми звучи като Киев за три дни :) давай още от това, можеш..." - Каза го Марк Мили - ръководител на всички военнинчастинна САЩ, отговарящ директно пред президента им. Но това му беше оценкта, ако Русия действаше, като САЩ в Ирак ило Афганистан - пуцай всичко наред.