50

Анонимен

преди 8 месеца

Германците отварят наново въглищните си централи, а ние ще ги затваряме?!?!?

49

Радослав

преди 8 месеца

Ако нещо не ви харесва в правителството и действията им, значи може да псувате лично вожда Бойко Тиквониев Барбаронисов! Щом той заповядва на финансовият министър какви бонуси да има за миньорите, значи начело на сглобката са Герб и лично Дон Тиквон е отговорен за всяка глупост която Кирчо, Кокорчо, Денчо и Гаргамел натворят!

48

Анонимен

преди 8 месеца

А защо трябва да затварят 2038. Имаме си наши въглища, централите могат да се модернизират и подобряват. Дори може и нови да построим ако са ефективни. За да угаждаме на извратените фашисти от Брюксел?? Какво правим още в този извратен съюз.

47

До Българин

преди 8 месеца

Ти хубави изреди престъпленията на герберите,ама забрави най важното. Сети се сам. Много поздрави от ,,трактора"

46

Анонимен

преди 8 месеца

Тоя мазен Ромарио от Банкя не минава ден без да лъже по няколко пъти, като оня *** Възрожденец от Максуда.

45

Радослав

преди 8 месеца

Някой да напомни на дъртия комунист Бойко тиквондурев, че сме парламентарна република. Тоест ако той лично не отвори чекмеджето и не ги раздава от личните си пари, значи лъже като дъртият ром който реално си е! Кога е гласувано подобно нещо? Има ли го вкарано в бюджета? Нали НС е в отпуска заради изборите? Тоя съвсем го хвана шизофренията и си мисли, че е в ерата на вожда си бай Тошко и в държавата става каквото каже вожда на БКП!

44

Анонимен

преди 8 месеца

Русия проведе успешни тестове на термоядрената установка "Токамак", което приближава страната към създаването на нов източник на енергия.

43

Анонимен

преди 8 месеца

А какво става с контранастъплението?

42

до 42

преди 8 месеца

каро стане тока по три а горивата 4 лв ти ще идеш преди мен в Русия.... не следиш процесите какво се задава

41

Българин

преди 8 месеца

Е как да не си пожелаеш Путин да се саморазправи с украинците и да погледне към България? Ами българи,вижте изметат,която ни управлява! Този стар дебелак е за 30 г.строг тъмничен затвор! В неговата кохорта има хора извършили блудство,насилвания,рекет,кражби и побоища! Като няма върховенство на закона,защо да не погледнем към този,който ще раздаде справедливост! И това ще стане,рано или късно този подпухнал старец ще си го получи,повярвайте!

40

Ралица

преди 8 месеца

Борисов пак е на първа линия ДОКАЗАН Държавник Политик Лидер Учете сеот Борисов Успех на изборите

39

българина

преди 8 месеца

първия проблем е, че ще изгонят 10000 дули, втория, че БМБ ПП и дпс затриха Белене. Ще внасяме ток и ще се молим да ни продадат, цената ще е по три

38

Анонимен

преди 8 месеца

До долу ЕС 37....точно така-ще има рокада... Ти отиваш в Русия, от Афганистан идват в България...... Щом така ти харесва....

37

Анонимен

преди 8 месеца

Споко, ЕС минава на зелени енергии от вятърни турбини и солари панели.

36

Евроатлант

преди 8 месеца

Бат Бойко какво им прави тиманета на тия миньори , да им каже директно - закриваме въглищните централи защото замърсяват околната среда , оставяме само американската АЕS тя спазва екологичните норми, и да раздигат седянката защото ние сме на власт , каквото решим това ще е.

35

РУСКИТЕ ВИЯТ ОТ МЪКА

преди 8 месеца

БОЙКО ПАК Е N :1....... ГЕРБ /СДС СА НАЙ - ГРАМОТНИТЕ ОТ ВСИЧКИ ПОЛИТИКАНИ.....ТЕ СИ ГОВОРЯТ САМИ ОТ ЗЛОБА...

34

долу ЕС

преди 8 месеца

да плати на всеки 36 заплати, за да НАПУСНЕ БЪЛГАРИЯ! защото точно това ще се случи когато ти дадат 80000 лв. накуп! аз ще съм първия. Очевидно тази територия се обезбългарява, не обезлюдява.... новите идват през зелената граница както се вижда по 3000 на ден поне.1 млн годишно... ще ни сменят за една петилетка, пука й на Урсула

33

Лъже маже

преди 8 месеца

Лъже за да замаже положението! Наслушахме са на какви ли не обещания през последните години, а на лице една гола 0-ла! Нещо леко притеснен с наведен нос е от както Васко се върна!

32

Донус бонус

преди 8 месеца

До кого мога да пусна донус срещу Борисов? Неща 10% и 1% ми стига! Та това са 1 милион евра,ще си ги харча 5 живота¡!!!

31

българина

преди 8 месеца

за прозззтите българи гласуващи за герб и пп да обясня! обезщетението от 36 заплати ше го платим всички данъкоплатци, за да може 10 частни фирми да спечелят 3 млрд. Да си българин е проклятие, тази територия ражда само прозззтаци, *** и изме кяри!