229

Анонимен

преди 9 месеца

Нещо много фелми станаха. Не бил със служебно, а с лично оръжие, що дири полицай по време на работа с лечно оръжие. Не бил със стоп патрони, а с бойни, що правят тия бойни патрони, като трябва полицая са я със стоп. Убитият бил казал, преди това че в чантата има пистолет......е....кога го каза, че знам със сигурнаст, че в МВР с дни не могат да изяснят ситуацията. Прикрива се умишлено убийство и не гледайте, че убития е циииииган, утре на вас ще се случи. Да не гаворим, че можеше случайно да сте

228

Анонимен

преди 9 месеца

Лош е полицаят, лош, сигурно трябваше да помогне на доброто момченце с тръбата срещу момичетата. Така излиза. Или аз съм нещо в грешка?

227

Типичните проблеми

преди 9 месеца

не се решават поединично, а се изкореняват причините, които ги създават. 1) Спиране на всякакви видове помощи за здрави, пълнолетни хора и за лица с по-леки форми на инвалидност, на които може да се осигури работа; 2) Принудителен труд за безделници, които имат деца, за да издържат сами децата си. Тези две мерки на първо време ще решат значителна част от проблемите. Ако на някого не му харесва, границите са отворени, да си търси друга държава.

226

Българин

преди 9 месеца

Чл. 87. (1) Полицейските органи могат да използват оръжие само когато това е абсолютно необходимо:1.при въоръжено нападение или заплаха с оръжие;2.при освобождаване на заложници и отвлечени лица;3. след предупреждение при задържане на лице,извършващо или извършило престъпление от общ характер,ако то оказва съпротива или се опитва да избяга;

225

Анонимен

преди 9 месеца

Е, то това добро момченце вече няма да удря с тръби лошите момичета. Хоста та са казали: На зла круша, зъл прът. Толкоз.

224

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен 232 Не е стрелял след като онзи е паднал. Двата изстрела са произведени един след друг - докато престъпникът е падал, защото е бил улучен в крака, другият куршум, насочен също към краката му вече е летял и го е уцелил в гърба в момента, в който е падал. Ясно се каза това още снощи.

223

От хората

преди 9 месеца

Браво на полицая.Никакво разследване против него.Време е да разберем,че законите в България трябва да се спазват.

222

Анонимен

преди 9 месеца

Така е законите ги пазят. И аз съм бесен, но си трая. За мен промяната трябва да започне от нас. Не може да сме "българи", а да слушаме сиамска музика, да се напиване като тях, да се държим като такива и после да се разграничаваме изведнъж толкова рязко. При подрастващите положението е трагично примерно. Само кичеци се танцуват, некви там асис, галена..некви там... смешно е ..тъжно е..и да всичко идва от културата

221

Анонимен

преди 9 месеца

До 232 - ами за да не се обърне инда стреля

220

балада за жанго

преди 9 месеца

много нагли станаха джанговците вече обират хора по улиците с оръжие.правилно са го разпукали куките малко като в кънтър страйк. и тия неговите роднини са същите талибани " бил много добро момче никога не вършил нищо лошо" ами да за етноса брането на чанти и пари е нещо добро.

219

Анонимен

преди 9 месеца

Браво! Правосъдие! Уча право и моята мисия е, да събера достатъчно подкрепа, да накарам достатъчно хора, да видят нешата от правилната им страна и да ми помогнат, да извърша планът си, наречен - Крумови закони!!

218

Анонимен

преди 9 месеца

А защо след като е паднал е стрелял втори път в гръб?

217

като те хлопне

преди 9 месеца

по главата показалка или тубос - боли , но не ти разбива костите , както бокс, бухалка , а и тежка метална арматура , или дебела тръба . Насилието предполага един по ефикасен метод на проследяване 1 месец , включване на вело полиция . Има мнгог силни хора . Може сам да се справи с трима, дори петима пуберитети .

216

Анонимен

преди 9 месеца

"но вкупом се е впуснала да измисля и преиначава ситуацията, при която доказан факт е смърта на заподозрян при опит за задържане" Супер

215

Анонимен

преди 9 месеца

До 224 - Не. И не ни интересува. Радваме се на случката и се надяваме, да им все пончесто такива. Направо ако оже, да изкопат с калашниците и да отнесат цели тълпи от крдци, долато се хилят злобно, а ние ще им пляскаме отстрани :)

214

Анонимен

преди 9 месеца

До 220..Законите в страната ни държат в страх полицаите и гражданите А дават свобода на престъпниците.Законите в страната ни да такива Страхуваме се от закона .А не от престъпниците...Кое не ти е ясно..Ела с мене там където няма закон и ще видиш колко ме е страх

213

Сата НАТО

преди 9 месеца

До 220.... А не си ли задавате въпроса как жена, ударена по главата с тръба, не е умряла или припаднала, а отива и за две минути намира и довежда полицаи и О, чудо! - биячите седят там и ги чакат?

212

Анонимен

преди 9 месеца

полицията не работи по превенция, но вкупом се е впуснала да измисля и преиначава ситуацията, при която доказан факт е смърта на заподозрян при опит за задържане.И нито клишето крадец, недоказано по отношение на задържания убит, нито етикета образцоя полицай не променят случилото се

211

Анонимен

преди 9 месеца

"Докторът от Пловдив е най-обикновен иддийотин, психопат и хладнокръвен убиец. Гонил беше човека, за да го застреля в гръб, " - Герой!!!

210

Анонимен

преди 9 месеца

До УЕСТЪРНА какъв? От Ботунец (там не зная останали ли са други, освен бхаратбългари)