52

Полупацифист

преди 1 година

" Върховният представител на ЕС по външните работи Жозеп Борел заяви, чe.."Радвам се , щастлив съм и се гордея като европеец затова че един от няколкото личности управляващи Европа е Жозеп. Всичко, което каже Жозел е умно и от там си личи интелекта му. Но по-добре щеше да бъде ако Жозел си вземе шапката и си тръгне... Сигур си има къщичка с градинка, вероятно има и внуци, па може да си хване и любовница... В Брюксел няма време за кръшкане и Жозел се разсипва да работи и да ръси мъдрости...

51

Анонимен

преди 1 година

Киевският режим може да бъде унищожен буквално за часове.

50

до 51

преди 1 година

Сега... виждам, че ти капе пяна от устата от яд по поредния руски провал, ама все пак, макар и неука копейка, не виждаш ли връзката между превратите в някои африкански страни, руското оръжие в ръцете им и руксата пшеница?

49

Анонимен

преди 1 година

Да, от добро сърце!

48

до трети т апанар

преди 1 година

С чужда пита помен прави .Пундин заграби украинското жито и прави подаръци с него на третия свят

47

Анонимен

преди 1 година

И какво се оказва, че бензиностанцията с ракети си има и жито в изобилие. Браво на Русия.

46

до 46

преди 1 година

До момента, единственото нещо, което не могат да докоснат е именно киевския режим. А това, което разруши бяха няколко градове и села, пълни с цивилни, мирни граждани, доста от тях с руски паспорти.

45

Какъв господар?

преди 1 година

Затънаха до шия в украинското блато, от което живи няма да се измъкнат никога.

44

Анонимен

преди 1 година

Не, никой няма да освобождава Финландия, объркал си се. Финландия буквално ще изгори за минути, ако има какво да гори там, те са няколко града само.

43

Руските тр о Лове

преди 1 година

Са се развилняли от екстаз! Споко бе хора. Не е ли странни, че най-голямата страна на света не беше първа по пшеницата много неща са странни в Русия само не бързайте да обявявате победа в Украйна денацификация и демилитаризация? Нещо нищо не стана

42

до 45

преди 1 година

Подарява от добро сърце, нали? Вярваш го, нали?

41

ало ало

преди 1 година

защо забравяте да споменете поне, че путин подарява на африканските страни пшеница и дори транспортът е безплатен! а ние ще ядем от скъпите санкции и отровеното жито на бандитска украйна! УМ ЦАРУВА, УМ РОБУВА, УМ ПАТКИ ПАСЕ!

40

Анонимен

преди 1 година

Защо не подемем кампания за изгонване на украинците от България? Докога ще храним тези търтеи.

39

до 37

преди 1 година

Чакай, те нали трябваше да ги освобождават, не да ги сринат? Ама и сриването спря на 80км от границата. Сега ни напред, ни назад. Този конфликт ще продължи безкрайно. САЩ държат нещата така, че ситуацията да е пат.

38

Анонимен

преди 1 година

Руснаците го продават в Африка, няма как да се хранят с украински радиоактивен бо.к.ук от Чернобил.

37

Анонимен

преди 1 година

А един завод на фауве за електрически автомобили да вземе моля ви се да престане да съществува, взел, че прекратил работата. Паднало търсенето, а не могат да му платят субсидии както в Китай, защото трябва да помагаме на Зеленски и да плащаме тока и отоплението на населението, и взел, че преустановил работа. Но да не си помислите, че е умрял, не, няма такова нещо, просто се изнесъл в САЩ където и енергията и всичко е по евтино.

36

до 39

преди 1 година

Да, сигурен съм. Видяхме как изтриха Украйна хихихихихи

35

Далеч от тях

преди 1 година

Да си ядат пшеницата - национал социализъм

34

Анонимен

преди 1 година

Да! И вече Европа иска не иска Ще го признае! Господар е и в Украйна! Година и половина Хохлите,не могат да се върнат там където са били преди войната! Не помогнаха никакви Натовски железа,да ги " изгонят" от Украйна! Русия превърна Украйна в Руини! Огромна територия на села и малки градове,където никой не живее вече там! Тухли от зидария и разрушен бетон! Русия отдавна Победи Украйна! ЕС се отдръпна от " кампанията" всички срещу Русия! " Санкциите" на ЕС,действат днес, Срещу Самият ЕС! Факт!-:)

33

до 36

преди 1 година

Точно така. Да си го държат да мухлясва. Бал съм ги и отрепките.