103

Анонимен

преди 9 месеца

Протести до отставка всичко друго е ала бала

102

Иванов

преди 9 месеца

Крадлива, продажна, гнусна мафия...!

101

аха

преди 9 месеца

От коментарите разбирам, че право да протестират имат само жълто паветните "либерали" и онези с перата в зад ниците /двете групи почти съвпадат като персонален състав/. Никой друг из Територията няма моралното право да протестира срещу глупостите и предателствата на Сглобката. Така е евроатлантически и демократично.

100

Бонго Бонго

преди 9 месеца

Долу Радев и МИТРОФАНОВА вън!!!!

99

Анонимен

преди 9 месеца

Абе не следя какво се случва с тези зърнопроизводители, обаче пазарната икономика си е пазарна икономика. Винаги ще се предпочете евтиното. Който не може да е конкурентен на пазара, да ходи да работи за някой който може.

98

Кво зърно бе

преди 9 месеца

Аз хляб не ям. Само пържоли, салата и суши. Не сме бай Тошево време да нагъваме само леб.

97

Протестер

преди 9 месеца

Аз имам малък бизнес онлайн магазин. Искам помощ от държавата, защото Амазон и Али Експрес ми смачкаха бизнеса. Дайте ми 5-6 милиона иначе излизам да блокирам Тракия.

96

:)

преди 9 месеца

Сега ще видите, дето викате че Денков бил шишумига, как ще ви оправи. Да видите дали е съсел или тигър, ще ви смачка. С Денков ня си праите ***. Са ми дайте минусите, всеки минус - кyp в гъ3ъ ти

95

Борисов им го каза

преди 9 месеца

Да си продадат майбасите и няма да имат проблеми с бизнеса.

94

Не се отказвай Дени

преди 9 месеца

Русия атакува Денков през руските зърнари в България.

93

ъ

преди 9 месеца

Дежурните тролеи продължават да бълват помия срещу зърнарите. Хора, които в живота си не са произвели нищо освен глупости и обиди по сайтовете, раздават оценки и присъди. Умни и красиви. А малките полирани мозъчета даже не могат да схванат, че те ще са първите жертви на мръсното украинско зърно. Понеже селяните и провинциалистите си понакупиха брашно и машинки за печене на хляб. Тролеите едва ли са го направили.

92

Това е ШАНТАЖ!

преди 9 месеца

Зърнари с майбаси НА ПРОТЕСТ.

91

Евтин хляб

преди 9 месеца

Без украински зърно няма евтин хляб

90

абе

преди 9 месеца

чудя се какво са пощурели всички с туй зърно! и да го продадат укрите, ще го обърнат на оръжие, и руснаците ще го натрошат като орехи...украйна си отива, нищо не може да я спаси, - и извънземните!

89

Анонимен

преди 9 месеца

не бе, номера е там, че вноса на украинско зърно бе в ресора на т.н.р. зърно...ли. изнасат бг житото на борсови цени на изток, купуват на безценица украинско и ни го пробутват, като бг жито. са далаверата умре и за тва са побеснели

88

*_*

преди 9 месеца

Госпожата каза в телевизионно предаване, че в хляба няма да има украинско зърно. С него се захранвали прасетата само

87

Така ли?

преди 9 месеца

Ми то и аз искам държавата да ми дава милиони, за да правя бизнес. Ама не ми дава. С какво един TЪП зърнар е повече човек от мене???????

86

100

преди 9 месеца

Това означава "Всички хлябове и закуски ще са само от украинска пшеница!"

85

Анонимен

преди 9 месеца

Денков ще остане в историята като отровителят на народа. По-лошото е, че тази история други ще я четат, защото нас няма да ни има.

84

Натискай Денков

преди 9 месеца

Народа е с тебе, не със зърнарите! Натискай ги Денков!