180

Анонимен

преди 9 месеца

До 205:Напротив.Всичко е изпълнено от плана без образованието и здравеопазването.Искат цялото здравеопазване да е платено и ще затворят всички държавни болници,а висшите училища по план ще закрият.

179

Младеж

преди 9 месеца

Аз искам да съм бял човек!

178

Анонимен

преди 9 месеца

Защото червените управлявате.

177

Маратонец

преди 9 месеца

Бягат заради комунистическите ***.

176

Боже, толкова е прос

преди 9 месеца

Защо необразовани не трябва да влизат в политиката? Защото говорят глупости! Това, което се случва в България е нормален процес! Стига говорихте за криза! Такава няма! Четете ги тези книги, бе! Не боли!

175

Анонимен

преди 9 месеца

До 200:В училище говорят как на Запад са развити страните,какви заплати се взимат и т.н.

174

Анонимен

преди 9 месеца

Ами това е по плана Ран-Ът.

173

Анонимен

преди 9 месеца

Нали сме горда членка на ЕС, богати и роспериращи. Мечтата ви се сбъдна, а продължавате да се изнасяте. Какво ви куца в демократичния и охолен живот тук?

172

Мхм

преди 9 месеца

Време е да се бяга в Русия да има олигарси крепостничество мечки и пожари в Сибир които никой не гаси

171

Анонимен

преди 9 месеца

Притеснява се, кой ще му изкарва пенсията!

170

анализатор

преди 9 месеца

Нашия европейски християнски свят е в морален упадък от 60-те г.на ХХ в.Обърнете се към сатистиката, ще видите,че християнката е раждала 3-4-5 деца.Но тогава не се говорило за женска кариера,за правото на жената всеки ден да сменя мъжа,не е имало женско безконтролно поведение,което да се афишира като равенство на мъжа и жената,не се е говорило за правата та гейовете и лесбийките,и пр.Резултат- стари моми,няма семейства,няма деца.Това е трагедията.Миграцията е малък проблем.

169

Късата памет

преди 9 месеца

Някоя копейка кат напише че американци ни управлявали и затова сме зле и започвам да се чудя тия хора къде живеят. Президента ни е руски агент, Борисов упрвлявал последните 12 години построи турски поток и не бараше Лукоил да платят и лев данък, Костов хариза Нефтохим на руснаците, Станишев им подари огромна територия в парк Камчия, Доган и той е руски агент, а всичките заедно в интерес на Газпром стопират всяка инициатива за добив на газ в България. Къде ги тия американци ?

168

Анонимен

преди 9 месеца

До Разликата Искаш ли да погледнеш цифрите за това каква е била разликата в населението на България и Турция през 20-те години на 20ти век и пред 80-те години на 20ти век? България губи демографската война още по времето на соца. Това са фактите, но не се връзват с руските опорки.

167

Съвет

преди 9 месеца

Вкарвайте бежанци от Субсахарска Африка и Магреб и ги натурализирайте ако искате това тук да оцелее

166

Анонимен

преди 9 месеца

Младите бягат, заради вашите русофилщини. Русофилството е враг номер едно на България.

165

Анонимен

преди 9 месеца

Да видим синчето на Радев къде ще иде!?

164

Анонимен

преди 9 месеца

Задава въпроси на които добре знае отговора. За повече от 30 години не постигна законност и икономически просперитет, всички участвали във властта са виновни.

163

Ганди

преди 9 месеца

За 10 години,като от почти 8 ти си президент,значи и ти си в кюпа и ти си виновен като другите.Ти какво направи за да не е така? С коремни на лоста толкова...

162

Мхм

преди 9 месеца

Историятя казва всичко 500 години управлявани от най изостаналата потурнашка империя после все с Германция губим сума войни междусъюзническата също и после 50 години смръдливи диви язиатски ватнишки полухора ни управлявят начело с Тошо неграмотния после демокрация със сшедващия кумир Бойко пак неграмотен.Тая държава отдавна е умрял кон

161

Анонимен

преди 9 месеца

Мислят си че ще цъфнат от тях не знам дали и 5% са добре устроени