37

Анонимен

преди 1 година

След демонтажа на паметника на Съветската армия ще демонтират по същия начин и паметника на Шипка, въпрос на дни е!

36

Анонимен

преди 1 година

Що да се не занимава с паметника, оправиха съборените от наводненията къщи, хората са добре, улиците са като стъкло навсякъде, няма гладни и болни, едни заплати и пенсии, чудят се хората как да ги харчат, че едни ниски цени кат в соца. Децата образовани и възпитани, българите от чужбина се връщат на талази, аерогарата едва ги поема, абе всичко уредено, саЛ паметниците останаха. Както се казва, Сичката Мара Фтасала.......

35

Анонимен

преди 1 година

Ако в България така изразяваме благодарност към съветската армия.Защо в Турция няма паметници на ,,освободителите".Нали уж е заради фашизма.Ама само ние ли сме най големите антифашисти.Къде във Франция има толкова много паметници на американски войници Туй нашето е чуждопоклонство и показва възхвалс на комунизма А не възхвала героизма антифашисткат

34

Продьлж пеша

преди 1 година

Един ден го срещнах на улицата не бе толкова наперен като бе изправен пред правосьдието

33

Анонимен

преди 1 година

След това ще започнем да правим 2 нанометрови полупроводници.

32

Анонимен

преди 1 година

И на теб да ти го натрая, Трайчо Прокопиевски. Я кажи за откраднатия EVN? Само за едно ви бива - да съсипвате всичко, до което се докоснете! И със с%инктерите си завличате, но кармата винаги изравнява резултата!

31

Трайчо Костов

преди 1 година

Каква ирония тоя дето се казва Трайчо Трайков не си трае и се зъби на мечката.

30

Анонимен

преди 1 година

Тоя само с това ли се занимава баsu глaMaPa

29

Анонимен

преди 1 година

В Берлин ще ядеш кьотекк, ако тръгнеш да сваляш паметник на СА.

28

Трагедия

преди 1 година

Сигурно сьнувам кошмар - всички обвинени в корупция се изказват ежедневно по медиите взимат решения , това го няма и в африка гаранция

27

Ще има ден

преди 1 година

безгр.ъб.начно

26

Анонимен

преди 1 година

Факт е. Че в Турция няма паметници на С6ветскатс армия.В България са извънредно много.Защо съветската армия преминава само през България.Да ни ,,освобождава". И има ли връзка с чуждо поклонничеството ни към Русия това.Дсмо мотивът антифашизъм ли е.Или има заложено и друго в многото паметници.Почти във всеки град и село.Където немски войник на практика е нямало.Защо има паметник на ,,освободителите"

25

Ега ти тъпанара

преди 1 година

Абе *** маймуни, не разбрахте ли, че историята трябва да се пази а не унищожава. Правите се на мъжаги а сте пълни недоносчета. Заради такива подлизурковци като вас и преди и сега сме на дъното, без надежда за добро бъдеще.

24

Анонимен

преди 1 година

И да сваляте и несваляте ще си останем бананова държава за жалост.

23

Нане

преди 1 година

Долен краварски ***... ===)))

22

Предлагам

преди 1 година

Да се махне и да бьде поставен момумент на трайчо как дьржи пачките от - evn

21

Анонимен

преди 1 година

Украинский философ и политолог Сергей Дацюк: "В случае затяжного военного конфликта на фронт рано или поздно отправятся все, в том числе дети подросткового возраста". Как отметил политолог, так устроена жизнь. По его мнению, в случае, если мы деремся до конца, то мы деремся до конца, и на каком-то этапе военных действий в них включатся дети. Дацюк указал, что есть страны, которые это продемонстрировали.

20

Анонимен

преди 1 година

Путин с лекота си взе 20% от територията на Украйна при това в пълно съответствие с международното право за самоошределение и чрез референдум на народите. Русия стана първа икономика в Европа. В същото време Украйна е съсипана държава, армията и е разбита, населението намаля наполовина, ЕС е в рецесия и криза от която няма излизане. Честито на победителите.

19

Нане

преди 1 година

Народният съд излекува фашистите в България... Скоро, ще излекува и краварските слуги.. ===)))

18

Анонимен

преди 1 година

Някой комунист, ще ми каже ли, защо в Турция няма паметници на Съветската армия.Тях кой ги освободи.Ижзащо не е ,,Червената армия"