74

До 71

преди 9 месеца

Жан-Пол Сартр е бил голям фен на Сталин и СССР, но целия си живот го е прекарал във Франция. Камю също е бил голям фен на болшевишкия експеримент, но като посетил Москва и бързо разлюбил комунизма. :)))

73

напразни страхове

преди 9 месеца

нищо от това неможе и няма да се случи, обикновенно крайните течения събират не повече от 20-30% гласове, и това е максимума им, просто ЕС ще трябва да се реформира това е. а в Америка няма никакво значение кой е президент това е за пред простаците и селяците, в момента бадън прави същите неща които правеше и тръмп с леки разминавания и нюанси това е

72

Анонимен

преди 9 месеца

До 71 абе що не може да проумеете, че за разлика от разградения двор ЕС, в Русия не може да си хванеш бохчата и да заминеш? Изожбщо не са им изтрябвали емигранти, и доста трудно може да се навреш. Пробвай, преди да пишеш едни и същи диввотии непрекъснато.

71

Анонимен

преди 9 месеца

До 69Мачкай, Влади! Мачкай неолибералите///Владимир Зеленски има по-важна работа,мачка руснаците.

70

Анонимен

преди 9 месеца

BYD HAN, такси в Шанхай. 218 хиляди километра, нито един ремонт, само редовните годишни сервизи, нито една поправка. Вътре всичко е стабилно, не скърца, нищо не е олющено и износено, вратите без никакъв луфт, кожата на седалките не е като нова, но е напълно здрава.

69

Анонимен

преди 9 месеца

Антирекорд 2022г - произведени 9.3 милиона автомобили, най-ниското ниво, както през 1993 когато са произведени 9.2 милиона. Нормално в ЕС се произвеждат около 14 милиона автомобила годишно.

68

Анонимен

преди 9 месеца

В Европа НЯМА крайна десница. Това са отделни политически проекти, финансирани от Кремъл и Пекин, които забаламосват по-изпадналите гласоподаватели. "Възраждане" е крайно дясна партия, колкото и БСП.

67

Анонимен

преди 9 месеца

Аз съм бил ученик през 70те и студент през 80те. От тогава Западът все се разпада и загнива. Така ни учеха. И сега някои имат същите "учители". И естествено нищо няма да научат и ще бъдат скъсани на изпита "живот".

66

Анонимен

преди 9 месеца

Синът на Башар Асад получи магистърска степен по математика от Московския държавен университет. Баща му и майка му за завършили английски университети. Единственото качествено и не-педерастическо образование може да се получи в Русия. Всяко друго образование на запад е педерастическо, и в бъдеще световните елити ще изпращат децата си да учат в Русия, защото елитите не искат педерастическо образовение за децата си.

65

Анонимен

преди 9 месеца

Е как 2 мил българи като разбраха, че на запад е по-добре от тука и отидоха там, а копейките знаят, че в Мордор е рая на земята и не искат да отидат там. Що така се получава? - Добре де, като всички копейки толкова възхвалявате блатная що никой не може да ми отговори?

64

Бгг

преди 9 месеца

Гейсъюза няма ли да въвежда още санкции??? Лайненката нищо не казва по въпроса. Икономиката с какъв ръст е ???

63

Българин

преди 9 месеца

Мачкай, Влади! Мачкай неолибералите!

62

Анонимен

преди 9 месеца

Абе всички полети за ЕС запълнени, нашенеца лети, лети. Уш мрази ЕС, ама у джеба все евра.

61

Анонимен

преди 9 месеца

Рецесията бавно действа. Населението на Европа все повече обеднява. Нови ресурси няма, нови енергии няма. Размирици и насилие по улиците. Но не се притеснявайте, Европа ще се оправи, Европа ще се оправи, няма проблем, спокойно, Европа е люлката на цивилизацията, и нещо ще стане и всичко ще се оправи, ако нищо не стане, тогава ще дойдат извънземните и ще спасят Европа.

60

Анонимен

преди 9 месеца

До 999 какво значение има дали капитанът на кораба е от ЦСКА или Левски? Ако кара право към скалите? Хващате се за смехотворно маловажни неща.

59

Анонимен

преди 9 месеца

Ако се присъединим към БРИКС, ще бъдем първи в повечето им класации. Толкова напреднали са съставляващите го държави.

58

Анонимен

преди 9 месеца

ЕС трябва да избере между мизерия, дългове и гражданска война и война с Русия, вероятно ядрена. И двете решения са лоши и с много погубени човешки животи, но вече нещата са необратими.

57

Анонимен

преди 9 месеца

Зиг Зеленски и Зиг Зиг Кирчо и Тапирчо! За чист арийски Райх! Хайл чисти арийци Сър Сунак и Мишо Шамара!

56

до 46

преди 9 месеца

Хайде сега приложи същата дедукция, но с обратен знак. На мястото на Запада сложи Русия и ще разбереш какво ще стане. Да, шансът на втория вариант се увеличава.

55

Анонимен

преди 9 месеца

Върнете архива от 1999 година и ще видите абсолютно същите статии.