147

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен (154) Да-да, предполагам с Чесната си пристигнал от Абу Даби :):)Пази боже сляпо да прогледне и провинциалист да пипне интернет.

146

Анонимен

преди 1 година

Кой ще съди кунчев и РЗИ за това че поставиха в риск здравето на гражданите заради икономически интереси на криминални типове, питам?!!!!!!!!!!

145

Анонимен

преди 1 година

да, по бетономорието водата навсякъде е "кристално" чиста... ама то не било кристално, ами фекално и не чиста, ами *** :(

144

коджакефалията

преди 1 година

Мисля че черно море трябва да се прекръсти на кафяво

143

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 149 Да, тур в Мавриций развеждат де да ти покажат местни забележителности, ферми и т.н. Да, частно летище където се каца с Чесна. Ти не си бил ИЗОБЩО в Мавриций. Питах те, къде си бил, не ми отговори. Чакам. Кажи. После аз ще ти кажа къде бяхме отседнали.

142

Банкеръ

преди 1 година

Ревизоро камбата му стана червена на въпроса това тръбите за говната ли са или да.И как няма да му стане,като всичко му е ясно и се прави на луд.Туристите плуват в собствените си ***+белината с която се мият клозетите+перилни препарати,шампоани е и малко тиня от реката и пробите са кристални.Да видим има ли някой дето да си подаде Оставката.В Созопол пък най едрите попчета се ловят пред тръбата и се продават пържени на клетите курортисти.

141

Значи

преди 1 година

И от ,овната се става милионер, защото ката ден се излюпват под. богаташчета, кой със собствено море ,кой със собствен пясък и ощ и ощ. Постъплеения от данъци, както в мечтаните от нас държави-ЙОК. Сега пък държавата веднага откликна и ще помага за поредното"природно бедствие", а всъщност причината е в нас, а не в природата. Колко гори изсякоха "нашите хора" от дървената мафия .И още колко има но...до тук.

140

Анонимен

преди 1 година

Хе хе хе, хе хе хе, овцете дето повярваха че морето е чисто са същите тия овце, които повярваха че ковид чорбите са ваксини.

139

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен (143) Единственото <брутално> тук е че си елементарен провинциалист. Тур в Мавриций?! ХО-ХО-ХО!! Тия ги разказвай на село в хоремага. Частно летище?! Бил си в Мавриций ама нощно време.

138

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 147 Баце, само като ти чета как пръскаш парички, знам, че ти толкова накуп не си виждал, камо ли да си ходил на такива места. Такива почивки не са евтини, но нещо си объркал ексклузивен туризъм в екзотични дестинации с петродоларите на Саудитците, които не знаят какво да правят с тях. Двете нямат нищо общо, но откъде да знаеш, като твоите представи за "ексклузивност" са формирани от гледане на видеа за чалмосани, които влизат в шоурум и купуват 3 Ролса накуп.

137

Анонимен

преди 1 година

Баце, не си интересен с този Мавриций... Дал 1/10та от заплата на ИТ спец с 10 години опит за екскурзийка и се хвали. Елитен туризъм означава по 10000 евро на ден за вино. Мерси.

136

Анонимен

преди 1 година

Всяка зима тази тръба на Атлиман се открива и се вижда ,има я от много години ,как па никой никога не я е видял ?

135

Анонимен

преди 1 година

До 143 Сподели бе, прител, ТИ в КОЙ Мавриции си бил, да видим дали знаеш за какво говориш? Я кажи какви са КРИТЕРИИТЕ за "висок клас туризъм" защото на мен, полет до частно летище, вземане с кола от домакините, индивидуално бунгало на брега на райска градина, персонализирани тургидове из острова, брутална морска храна и т.н. ми изглеждат като доста ЕКСКЛУЗИВЕН туризъм

134

Анонимен

преди 1 година

Е как така, нали РЗИ се кълняха, че е чисто. Какво стана сега - това ако не е ако.

133

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен (140) Щото си бил <На Мавриций> селски да ти кажа че от Мавриций до Мавриций има разлика колкото от земята до Луната. Това не го знаеш защото си провинциална пръчка. Отделно Мавриций НЕ влиза в групата на висок клас туризъм. Малдиви-Мавриций-Дубай са за селски балами като теб!!

132

Анонимен

преди 1 година

Аз не разбирам защо мислят,че могат да ни правят на *** с тия глупости..... и сега излизат на светло неща,които и първолак знае! Ама разбираш ли чак сега излизало на светло и като добавим лъжата,че украинската каховка,не е допълнително замърсила морето ни

131

Анонимен

преди 1 година

Никой не се беше сетил къде си изливат овната.

130

Анонимен

преди 1 година

Наистина не ми го побира главата колко трябва да си бавноразвиващ се та да идеш на бг Кафявоморие?! То бива дебилност но вашето е извънземни.

129

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 139 Тази година бях в Мавриций, и по принцип всяка година съм по такива места от над 15 години, но сигурно си прав: нямам представа. Панелните експерти имате.

128

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен (137)Сигурен съм че си нямаш идея какво значи <Елитен туризъм> нито пък си бил на място което и малко се доближава до това определение.