31

Маджо

преди 9 месеца

Поздравявам всички вярващи на - клалиция - пп/дб с оркестър канаритеИ специално с песента - о тигре тигре имаш ли пари , нямаш кьхари

30

Анонимен

преди 9 месеца

Да, той обещава, но Габриел не.

29

това

преди 9 месеца

правителство е много по-зле от боковото! по-добре да си ходят с мир! Никой не ги иска. Мислят само за себе си. Този измислен академик го сравнявам с Благовест Сендов, Евгени Матеев. Сравнявам изказа на двамата велики академици и този измислен. Разликата е от небето до Земята! Дватама да ти е кеф да ги слушаш, а този - бързащ да изключиш телевизора, защото от устата му само небивалици! Той е пример за състоянието на образованието ни! ЖАЛКО и ОСТАВКА

28

Анонимен

преди 9 месеца

денкоглу лъжеш! Оставка!

27

IQ 3.14

преди 9 месеца

демек ясно.

26

Анонимен

преди 9 месеца

Сега ТЕЦ-а бил само на 16% от капацитета си ... ама АЕЦ-а е на 100%, което е ... не е ооптимално.

25

Психолог

преди 9 месеца

Нищо чудно тоя вече да си вярва. Човек лъже, лъже, и идва един момент в който не прави разлика лъжи ли говори или истина.

24

Анонимен

преди 9 месеца

Те решенията за бъдещето на България се взимат от посолството. Кабинета е назначен от там за да замазва и лъже народа, колко добре е това за него. Това е единствената им работа. ФАКТ!

23

Анонимен

преди 9 месеца

Така казаха и за готивата.

22

Анонимен

преди 9 месеца

До този Почакай само да спрат и руския петрол... В Гърция, където нямат такъв, най-евтиният дизел, който видях, е 1.99 евро или 3.80лв. Масовата цена е 2.40евро или 4.80лв. Представи си какво ще стане, ако в името на Украйна без никакъв натиск официално отвън ни натресат на такива цени, вместо да си ползваме отстъпката до края на 24та с надежда тогава и войната да е свършила.

21

Бонго Бацил

преди 9 месеца

Ужасно нагъл лъжец!!!

20

sdf

преди 9 месеца

Значи ще има повишение цените на тока.

19

Анонимен

преди 9 месеца

Схемата е позната. Ако от 1.1.2024 траба да поскъпне с примерно 10ст, а не стане, то от 1.7.2024 ще се вдигне с 20ст, та забавянето ще се плати барабар с лихвите. Подобна е и схемата с горивата и абсолютно всичко в този разграден двор...

18

Ужас

преди 9 месеца

Е нали в - пп всички льжат , как да му вярваме , те и клалиция с герб се заричаха , че никога няма да правятБожанката даже щеше да си реже ръкатаКак да ви вярваме - пак ли ни гепихте за канарчета от площада

17

Анонимен

преди 9 месеца

В същото време затваряте ТЕЦовете в Маришкия басеин произвеждащи 40% от тока в България??!!?? И казваш цената на тока няма да мръдне.. Точно както бензина не мръдна след като взехте нефтения терминал в Росенец. Дали да повярм?

16

Анонимен

преди 9 месеца

Нещо не разбрах. Нямало да има повишение, ама, ако имало, щяло да е с няколко процента. Кое от двете?

15

Уверен

преди 9 месеца

То преди изборите ни "Уверявахте", че няма да се коалирате с Тиквата и Шиши ама.......!!!

14

Анонимен

преди 9 месеца

няма да има повишение на цените на тока по време на неговото премиерство, а той е премиер до Нова година. На 01.01.24 г премиерът е Мара, а тя не ви е обещавала да не вдига цените. Така се прай. Сглобка - алъш-вериш и лъже-маже.

13

HELL

преди 9 месеца

Те и предишните се ЗАРИЧАХА и ОБЕЩАВАХА, че няма да стане. Накрая стана и същите почват старата песен " НЕ СЪМ КАЗВАЛ ТАКОВА НЕЩО, изкривявате и изопачавате фактите".

12

този

преди 9 месеца

що не си ходи до де е време! При ала бала 20% одобрение, това правителство не е народа, а на 2% от населението. Значи до средата на 24 ще е ок и ще е само с няколко процента, а след това - кучета яли народа. Ако се заседят май вървим към гражданска война. Тези няколко процента, които ги рекламират ще рефлектират върху всичко. Дупе да е яко на народа, защото в ЕС надали има толкова високи цени на храните. От производители на хранителни стоки се превърнахме във вносители.ОСТАВКА!