274

Анонимен

преди 1 година

Чакайте вие сте бели и синеоки щото доскоро папайте синио гориво по тръбите, след 20 години пак ще говорим

273

До 307

преди 1 година

Много ти е съветска математиката. Напуснал съм България преди 33 години. Пенсионната възраст е (беше 66) и в САЩ и в UK. Хайде още веднъж, смятай.

272

до UK пенсията

преди 1 година

А в България колко си работил, че вземаш пенсия и тук? Нещо не излиза сметката, гражданино на 3 държави. Пък ако не знаеш, в родопските села е доста добре, в сравнение с други села из България. Така стана през демокрацията.

271

Анонимен

преди 1 година

Бели синеоки тегли чертата 400 милиона с 200 милиона пенсии, колкото една Индонезия.И това като броим и мигрантити

270

До 305

преди 1 година

Ако си посещавал не само столиците на западните държави, а и останалите градове ще разбереш каква е боята - бели, синеоки, зеленооки, с пъстри очички, руси или светло кестеняви. Наздраве за познанията ти за Запада.

269

До къде я докарахте

преди 1 година

Не вярвайте на световната банка, а само на укроинформ

268

Анонимен

преди 1 година

Между другото, вървят едни фикции за руската икономика от Световната банка,подобно на курса на най-стабилната световна валута - рублата.Ами там Кристалина Георгиева е шеф, питайте доколко е вярно! Тези истории са като на онзи Скот Ритър,на който руската пропаганда толкова разчита! Всъщност този извор на информация е Осъден за Педофилия,ако не знаете! Достоверно, а?

267

Анонимен

преди 1 година

В България Начи си работил под 15 години нямаш право на пенсия, защо ни крадеш тогава

266

До невярващият

преди 1 година

В САЩ съм работил 17 години, плащал данъци и SSN. В UK - 14 години. Плащал NI contributions не по 2:50 на седмица, а по 90-100 паунда, данъците отделно, и пенсията ми не е 802 на месец, а много повече. Имам три гражданства и право на три пенсии, защото САЩ, UK и България са отделни държави. Ти от кое село в Родопите пишеш?

265

Анонимен

преди 1 година

Посмали малко!

264

до 292 от славянин

преди 1 година

Въпросът е какво можеш да си платиш с голямата финландска пенсия, не колко е тя! Затова доходите трябва да се сравняват по покупателната си сила, не по номиналната си стойност!

263

Анонимен

преди 1 година

Откак станахме демокрация нямаме деца

262

до UK пенсията

преди 1 година

Ти на много места си работил бе, и навсякъде имаш стаж за пенсия. Даже и в САЩ, където малко хора получават пенсии. Смешен.

261

До славянин

преди 1 година

Надали имаш представа колко джендърска е Рассийката ви. Погледни София, например. Гъмжеше от деца, майки с колички и бременни. Посети някоя джендърска държава и се наслаждавай на изобилието от деца. Та къде са джендърите, викаш!?

260

Пешо

преди 1 година

Когато соца се разпадна инфлацията на запад спадна на 2-3,% годишно и така 30 години..Но вече само могат да си го мечтаят.

259

Анонимен

преди 1 година

Русифилското сборище в Днес.бг! Знаем как! А защо не сте запас в Русия? Ще сте нужни(ци)...

258

Даа

преди 1 година

То ако ставаше само с пропаганда, украинците вече да са във Владивосток. И в Пекин, и такива лафове имаше. Ама те със всичкото западно и източно въоръжение, "отпускари", "доброволци" и "инструктори", със стотиците милиарди "помощи", са край Артьомовск и Токмак. Че и на Путин не му направиха преврат, пък Русия не фалира. Толкова по въпросите.

257

Форумната VPN крава

преди 1 година

Кажете и Джон Кенеди младши да емигрира в Русия, защото мисли по различно от к0хите русофобски манерки или го кажете на Папата...Егати нещастниците инфантилни живи да ви ожалят.

256

UK pensioner

преди 1 година

От UK - получавам 1250 паунда пенсия, от САЩ - 1189 долара и от България - 980 лева. /// Я ми разкажи нещо за великите Пирински пенсии, че да ни разсмееш и позабавляваш.

255

Анонимен

преди 1 година

Във Финландия, която Сталин мислеше да направи руски Гулаг, средната пенсия е 1835 евро! В съседна руска Карелия - 10 пъти по-малко? Хаха, пета икономика в света...