119

Анонимен

преди 10 месеца

Щом е за доброто на Русия, Пригожин е обикновена пионка премахната за добро.

118

Анонимен

преди 10 месеца

колко трябва да са не адекватни политиците по света че да вярват на путин. путин е системен лажец и псих0пат

117

хаха

преди 10 месеца

Вярвайте на американското посолство е Полша!!!Хахахаха

116

Анонимен

преди 10 месеца

Английския крал Чарли нали и той зачисти жена си Дияна при съмнителна катастрофа.

115

Анонимен

преди 10 месеца

Путин - "серийният убиец", срещу масовите убийци /без кавички/ - демократи, въоръжени с демократичните си ценности., които обаче не са вродени, а придобити по престъпен начин.

114

Запознат

преди 10 месеца

На САЩ е по добре да си враг от колкото съюзник, доказано е през годините

113

Кравар мучи на луна

преди 10 месеца

Мучите ли кравоподобни...мучете, мучете, мученето е полезно за вашето здраве.

112

Анонимен

преди 10 месеца

Ами украинската страна печели от износа на зърно, а парите влага в пътувания на Зеленски по Европа, в просене още оръжия и пари, с цел удължаване на войната. Кво ше кажете за това?

111

Паню Баирски

преди 10 месеца

Руските въшкарници трябва да бъдат изолирани от целия свят! Убиецът и мазен плъх Путин разбира само от бой по тъпата комунистическа кратуна!

110

Анонимен

преди 10 месеца

То пък щото обещанията на САЩ и НАТО струват нещо... всеки си гони интереса, лъже и маже. Само нашите политици се продават за стотинки и потупване по рамото.

109

Анонимен

преди 10 месеца

До Българофил. Поне не се пиши така,а се напиши такъв какъвто си в действителност!

108

Анонимен

преди 10 месеца

Отново чувам безпомощни църкания на окъсани путлеропитеци и тролчета, чиято единствена надежда в живота е да завлекат в помийната яма, в която живеят, всички останали хора. Надеждата им се крепи само на малоумното кагебистко джудже и бандата пияно пушечно месо, което е замъкнал в Украйна. Имам лоши новини за тази паразитираща биомаса - няма да ви бъде, а на вашият господар скоро ще му пуснат лебедово езеро . Присъединете се към призива ми и нека размазваме опорките на про кремълските ***.

107

Баба Ванга

преди 10 месеца

Щото Байдън е много смел и не го пази армия от 30 000 човека, нали! Смееешник, дай некоя друга опорка.

106

Българофил

преди 10 месеца

Нищо не може да разклати доверието ми в Путин. Най-малкото някакви жалки поръчкови пасквилчета в "чутовния" прокопиевски новинарски сайт.

105

Трактора

преди 10 месеца

урока от смъртта на Алексей Петров е да не се вярва на обещанията на Боко

104

Анонимен

преди 10 месеца

В Норвегия са убили 42 елена за това., че са преминали границата с Русия и после са се върбали в Норвегия. Сериозно.

103

Анонимен

преди 10 месеца

До Баба ВангаБожее,да му имаме величието на Путин! Крие се в бункера,не може да излезе извън Русия,че Хага го чака,даже и на срещата на БРИКС не отиде,а говори чрез конферентна връзка! Луноходът се разби,един долар е 100 рубли,войната в Украйна продължава вече година и половина,Киев не е превзет още...

102

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен 109 Ха ха ха ... а като се събудиш, краката ти отвити и това било само сън??? Абе ти от някоя дупка ли излезе току-що или си толкова неинтелигентен и ограничен, че поемаш само пропагандата като сюнгер вода? Пиши още, твоя хумор е приятен.

101

Анонимен

преди 10 месеца

ВАГНЕР ЩЕ НАПРАВИ КОНЦЕРТ В МОСКВА! СКОРО! ВЕЧЕ МОМЧЕТАТА СЕ ОРГАНИЗИРАТ. СЪБРАЛИ СА ЛАГЕРА В БЕЛАРУС И СА ГОТОВИ ЗА ПЪТ. АКО НЕ ГО НАПРАВЯТ СЕГА ПУТИН ЩЕ УНИЩОЖИ И ТЯХ.

100

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен 89 Абе русофилко, дори и самия Горбачов който подписваше споразуменията с Рейгън каза че никога не е повдиган въпроса за разширяването на НАТО. Тая лъжа ви я набутаха в немислещите глави московските пропагандисти и вие я разпространявате като латерни. Сега разпространявате новата московска лъжа че меморандума от Будапеща се отнасял само до това Украйна ако бъде нападната с ЯО. Такова нещо няма в меморандума в него се казва че гарантите гарантират териториалната цялост на Украйна.