58

бачкатор

преди 9 месеца

Голяма работа,нали искаме демократично гориво и пълно със евроценности!

57

Анонимен

преди 9 месеца

ПРОМЕНТЕО ЗАГЛАВИЕТО: РУСКИЯ ЛУКОЙЛ ВДИГА ЦЕНИТЕ НА ГОРИВАТА! КОЕТО Е ФАКТ! НАРОДНАТА ЛЮБОВ ТРЯБВА ДА ИМА ТОЧЕН АДРЕСАТ! МНОГО ОБИЧАМЕ РУСНАЦИТЕ ! ОСОБЕНО МАЙ КИТЕ ИМ...

56

Укрофил

преди 9 месеца

Еми какво трябва да се помага на Украйна да срази Русия.Ако трябва и 5 лв да стане трябва да се помага.Сега след руското настъпление зимата може да дойдат и още украинки и на тях трябва да се помага.Ще помагате до крайната победа.

55

6556

преди 9 месеца

Бащата на тъмно синия дебар Ивайло Мирчев е партиен секретар на БКП в една българска община и агент на ДС, та в тая връзка да питам избирателите на ДБ - знаете ли това и как ще го коментирате?!?

54

MMA батка

преди 9 месеца

Да вдигат, още да вдигат. Не може всеки *** да се тътри защяло и нещяло с барутника си.

53

Анонимен

преди 9 месеца

ЗА ТВА ТРЕБЕ НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ НА НЕФТОХИМА! НАЛЕ, ДРУГаре, вие сте за национализация, електрификация и кво беше...

52

буци

преди 9 месеца

Много ми хареса как -пп , се изгаври и изплю върху лицата на избирателите си -шиши , Бойко и Кире -вечна дружба

51

Анонимен

преди 9 месеца

Кога Лукойл не е вдигал цените лятото? Моля някой да каже, аз от как е приватизиран от руснаците, такова нещо не помня. И като ги вдигнат допълнително и бензанджиите...

50

Анонимен

преди 9 месеца

Тука неква копейка се опитва да баламосва,ч е държавата опредляла цената! Цената се определя от частното руско дружество Лукой- единствен вносител на петрол!!!

49

до ДРОГАРА

преди 9 месеца

Бойко вече е добър! Нито кирчо, нито кокорчо нито нещастните им поддръжници говорят за "модела ГЕРП", за "Мафията", за "кражбите на Борисов", за "чувалите с пари", "за кюлчетата", "за пачките" - всички тихо мълчат, протакат имунитета на Бойко и перат ли перат със сапуна ризите на Борисов, Пеефски, Доган и другите от групата. А Христо Иванов забрави как се кара лодка на Росенец, щото вече ходи там на отчет с кола на НСО - смех и срам за всички "демократи" от ДБ и ПП !!!

48

Анонимен

преди 9 месеца

АЛО ДРУГАРА, НЕ СМЕ ПР О СТИ КАТО ТЕБ, ЯСНО НИЕ,Ч Е НЕ ПП, А РУСКИЯ ЛУКОЙ ВДИГА ЦЕНИТЕ!

47

Красимир Петрофф!!

преди 9 месеца

Тоя с лодката - мравояда вече не ходи на Росенец с лодка, а с кола на НСО - ходи да се отчите на началника си в Росенец - д-р Ахмед Доган! Там е ристю иванов мравояда!

46

Женствен

преди 9 месеца

Джипът на Пеевски е голям, брониран, тежък и има голям разход. Как ще се оправи, не знам.....

45

Коко

преди 9 месеца

Лукойл зарежда всички бензиностанции ====> Лукойл вдигне цените (нали е ясно, че те ги определят, а не регулатор както е за тока) ====> платените клакьори ===== > правителството е виновно заради него страдате ====> през това време Лукойл печели много, правителството губи подкрепа ====> балъците се множат и искат да свалят правителството- то е виновно, а не Лукойл =====> Лукойл освен балъците притежава и цялата държава ====> Лукойл си назначава правителство

44

Красимир Петрофф!!

преди 9 месеца

кирчовците се бъзикат с Лукойла, сега лукойла ще си го изкара на целия народ - ей това е ПП и ДБ, в комбинация с ГЕРП и ДПС - едно голямо НИЩО, крадливо и лъжливо НИЩО!

43

Анонимен 11

преди 9 месеца

Къде се загуби ,оня десантчик,с гумената лодка,да даде обяснение,за скока на цените,на горивата

42

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен 34 - на бензиноколонката друго виждам... боли ме мен за ЕС, САЩ, Украйна и Раша, гледам си джоба, а той се празни по- бързо и от теб пред гола Урсула...

41

Петров

преди 9 месеца

в началото на стремителния български възход към демокрация колите стигаха до морето с товарни вагони от БДЖ, че бензина беше недостъпен за демократичните бългериани. ана сега и БДЖ няма и него бастисаха десните за да угодят на Запада

40

Анонимен

преди 9 месеца

Абе важното е Кире Простичкото и шайката около него да са праведни и политкоректни,да отменим дерогацията която има България от ЕС да преработва и и продава по р още две години по евтиният руски петрол,а цените и в частност българина кучеma ги яли!

39

Галя от посолствоТО

преди 9 месеца

Нали това е целта на сглобката? Да се даде концесията на хора до ш иШан паша? Междувременно и малко " разходки " без завръщане в гората и ОАЕ. Всички следи водят към коалицийката, та са посъветвали по - небрежно да се разследва. Добре ,че е " пОдмяната" ;)