60

Анонимен

преди 10 месеца

Копейката сигурно газ пикае !!!!

59

Професор

преди 10 месеца

Голяма работа. Играела шах. А карти може ли да играе? Да ме бие на белот и тогава ми я хвалете.

58

Анонимен

преди 10 месеца

Българките трябва да взимат пример от нея! Я се огледайте и вижте с какво са "известни" българки на нейната възраст, а? То срам да го хване човек! А вие тука спорите българка ли е или не е. Все едно. Нормалните българи я подкрепяме!

57

Анонимен

преди 10 месеца

До До MMA батка Като е толко добра си намира сама пари а какво търси от бг.

56

До 54

преди 10 месеца

Хубаво е, че пишеш...за мен..И добре е,че такива като теб...останаха в историята .....Като престъпниците от "възродителния процес" .

55

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен Има и македонци които знаят бг езика и са се потписали че са бг и имената им са бг. А Нургул се счита за туркина която живее в бг. Има разлика или казваш няма.

54

До MMA батка

преди 10 месеца

Прав си само за едно, в главата на ММА акъл нЕма, но в главата на това момиче за 10 човека има акъл. Целта на спортните състезания е да се разбере кой от съперниците има по-добри умения при едни и същи условия. Шахът, както и другите спортове, е проверка на качествата на човека. И ако в скоростното пързаляне с кънки, например, участниците се състезават кой е по-бърз и сръчен, то в спортния шах кой е по-внимателен, умее да мисли точно и да предвижда ходовете на противника. Целта е една и съща, налице е същия дух на съперничество. Затова шахът е спорт.

53

Анонимен

преди 10 месеца

до 53 Феееес, говоря ти за индивидуални личности. Кога Турция ще има световен шампион и световна шампионка по шахмат, както ние имахме Топалов и Стефанова ве, феееес, смешеееен? Никога!

52

Анонимен

преди 10 месеца

Копейкин веднага ще разпореди да я изселят !!! Как може да си и помисли да се противопоставя на рускинята .... Веднага да се разжалва !!! Иначе да е живо и здраво момичето и много успехи и желая !!!

51

Анонимен

преди 10 месеца

Нашата освен че е топ шахматистка, е и хубава. Успех момиче!

50

Tенгри кан

преди 10 месеца

Oткак Наум Шаламанов бе изваден от един източнородопски сокак и бе направен от българите, най-великият български щангист, а той предаде България, избяга в Турция и си смени името, имам едно наум по подобни въпроси. Единствено на Тесджан Наимова от с. Жълт камък, мога да кажа "евалла", защото тя рече в прав текст: "Аз съм българско момиче". За останалото съм "пас". За мене е много важно, при такива хора, какво е самосъзнанието и как ще го отстоят.

49

Караибрахим

преди 10 месеца

до 40 Момичето е туркиня, колкото аз съм японец, смееешник. Къде си чувал/видял силен турски шахматист или шахматистка? Чиста българка си е, но с турско име. И аз знаех че съм българин, но докрая си останах eничaр във "Време разделно".

48

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен Турция има много по-силен отбор на шах от България. Завършиха на олимпиадата на 13 място а бг на 70 място.

47

Анонимен

преди 10 месеца

до 40 Момичето е туркиня, колкото аз съм японец, смееешник. Къде си чувал/видял силен турски шахматист или шахматистка? Чиста българка си е, но с турско име. И аз знаех че съм българин, но докрая си останах *** във "Време разделно".

46

Петров

преди 10 месеца

Той и Наим Сюлейманоглу беше българин пък после турците правеха филм как пик@@@@е в български хотел в басейна

45

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен, че те и македонците не знаят бугарски, но нашите политици нали все искат *** да ги чинат?

44

Анонимен

преди 10 месеца

До sgh Как ще е бг като не знае български език но живее в бг. Има много чужденци които живеят в бг но не са бг. Така и Нургул играе чудесно шах но не значи че е бг.

43

Анонимен

преди 10 месеца

Тя си е българка. Дедите й са били потурчени навремето. Истинските турци в Турция никога са нямали силен шахматист, камо ли шахматистка, понеже нямат толкова мозък. Браво, момиче!

42

Позитивен

преди 10 месеца

Еееее, браво на момичето! Само така! От Веско Топалов не сме имали истински шампион по шах.

41

sgh

преди 10 месеца

Каква "туркиня" е девойчето бе-чукундури смотани?!?! БЪЛГАРКА СИ Е, това дето името и е такова не означава нищо!! Как може да сте толкова промити мозъци-не ви знам!! Който живее в България и си плаща данъците и осигуровките е БЪЛГАРИН!!! Тези българи, които живеят далеч от Родината и не плащат данъци и осигуровки у нас-те не са "българи"!! Гордейте се с постиженията на Нургюл, тя заслужава уважение-че въпреки идЕотите, които я наричат "туркиня"-детето се труди и опитва да побеждава въпреки тях!