61

Анонимен

преди 10 месеца

Някакъв евроатлантически унчо живеещ в Британия така надраска Колизеума и се хилеше, после го задържава и не му беше смешно.

60

Анонимен

преди 10 месеца

Фандъкова първо да се научи как се редят павета и после да говори кое е законно и кое не е.

59

Анонимен

преди 10 месеца

Бъдещият кмет да каже: Кой не скача е червен. и Да хвърли няколко банана на благотворящата го тълпа.

58

Анонимен

преди 10 месеца

В най-забитото село в Уелс, ако си хвърлиш фас директно получаваш глоба от 80 паунда, ако не я платиш до две седмици става 2500 паунда, ако и тогава не платиш отиваш да чистиш обществено пространство докато изплатиш глобата.

57

Анонимен

преди 10 месеца

За вандализма нищо не виждам да е казала, това значли ли, че той е законен и го одобрява? Защото палатките нито пречат, нито застрашават някого. А вандалите - да! Отново имаме изместване на фокуса в грешна посока!!!

56

Анонимен

преди 10 месеца

Решението е едно чупиш паметни и трябва да платиш 100 000 лева, чупи колкото искаш.

55

ОНЛАЙН АНКЕТА

преди 10 месеца

Днес ви питаме: Съгласни ли сте да се премахнат всички руски (Шипка, Плевен панорама, Стара Загора Самарско знаме) и съветски (Альоша и др) паметници в България? /// ДА + /// НЕ - ///

54

Анонимен

преди 10 месеца

Я тоя да отиде да чупи така в Лондон или Париж паметник да го видим. Тук не говорим за тълпа.

53

ПроСоТо

преди 10 месеца

44 станало 41..

52

Анонимен

преди 10 месеца

Някакви пропаднали типове от Левски са нападнали хората, които пазят паметника. Опитали са да изгорят палатките с факли, разцепили са веждата на един от хората ни там и са откраднали чанта с телефони на една от жените.Имало е полиция по време на нападението, която не е направила нищо

51

ПроСоТо

преди 10 месеца

До Анонимен44....Симпатяго,не знам на колко годинки си,но аз ,като свидетел на онова време,мога да ти кажа:..-"Ужас" и "Терор" има само в пропагандните клишета на сегашните...НЕ СЪМ адвокат на соца,но тая система имаше и лоши страни,но и добри...И викаш за "свобода и либера" се "борила" тая ?...Като гледаме всичките й действия,май въпросната се бори ЕДИНСТВЕНО ЗА ПАРЕЦА И СЛУЖБАТА !...Ако беше за свободата,немаше да ОГРАНИЧАВА правата на инакомислещите чрез властта,която й даде слугинажа в Боко

50

Анонимен

преди 10 месеца

Защото това е законно,а?Дойдоха около 20-30 човека от агитката на 'Левски", повечето с маски, извадиха спрейове, боксове, чук, с който започнаха да чупят надписа, започнаха да хвърлят запалителни елементи- димки, факли по нас... и аз не разбрах точно. Всичко стана за минута- две. Успях да снимам само края", пише във фейсбук Геновева Кръстева и прилага видео от атаката.

49

Анонимен

преди 10 месеца

То остава и да са законни тези палатки... . Утре и някои кaтyнари ще се паркират на жълтите павета, но тях ще ги разгонят веднага.

48

Анонимен

преди 10 месеца

Фъндткова,а законно ли е да не тормозят денонощно браСчедите и да нямам канализация в 21 век?

47

Анонимен

преди 10 месеца

За това ,защото виете като линейки новото кметче е внук и си на хора от ДС.

46

ДЕКАЛРАЦИЯ

преди 10 месеца

НА ФЕНОВЕТЕ НА ЛЕВСКИ И АПОСТОЛА: НИЕ ЩЕ ИЗПРРЕВАРИМ ФАНДЪКОВА, ДОКАТО СЕ НАЧУДИ С КОНКУРСИТЕ СИ! ОЩЕ 1-2 ТАКИВА НОЩИ И ПАМЕТНИКА НЯМА ДА ГО ИМА! ДА ЖИВЕЕ СВОБОДНА БЪЛГАРИЯ!

45

Анонимен

преди 10 месеца

катунарите- вън! Тук да не е Сахара , кви са тия номади? Ос раха центъра!

44

Анонимен

преди 10 месеца

А законно ли е да отидат на "спонтанен "протест с чукове,за да рушат държавна собственост Фандъкова?

43

Анонимен

преди 10 месеца

15 години Фандъкова не се и сети за този паметник.Сега се обадиха от посолството и почна всеки ден да говори за това.Ето това е българската трагедия.Този паметник е толкова голям защото такива, като Фандъкова преди години са се подмазвали на друго посолство.Тъжна и жалка история.

42

карибско питие

преди 10 месеца

Г-жо Фандъкова в Модерно предградие има над 60 установено незаконни сгради. И в тях живеят хора, които имат ток, вода и горят *** с които тровят тези които живеят в законни сгради. Вие сте запозната, както и архитект Здравков и вече 10 години не се взимат мерки за отстраняването им. Вярно, че това са верни гласоподаватели. Не ви ли е срам, че те ви избират или нямате съвест и срам, заедно със Здравков и районият кмет?