151

Анонимен

преди 10 месеца

Станала е по-богата, ама друг път. Как точно е станало това при таван на цената на петрола и много скъпа война.

150

Анонимен

преди 10 месеца

До БобиДа , наистина ТУ- 95 могат да носят по 10 ракети . Но на хартия. Затова вдигат 10 самолета с по една ракета. Да да не рискуват. Същото важи и за двете подводници с по 4 пускови устройства. Вместо по 4, пускат по 3 ракети. 4-тата е за резервни масти.

149

Чичо Сам от Тексас

преди 10 месеца

Пълни глупости! Докато ние печатаме доларите и има мастило и хартия никога няма да обеднеем.

148

Боби

преди 10 месеца

До Таки Ти коментирай поредния дрон долетял до Москва а защо не коментираш дузина Ту-96 които пускат по 10 крилати ракети (120 броя залпово) по цели в цяла "Незалежна Ъкрайна" За броя и разрушенията от ГЕРАН 2 дроновете(вече 100% локализирано производство в РФ) защо не споменеш? В момента се довършва сградата на нов завод за ГЕРАН 2 дронове с капацитет поне 5000 бр годишно(освен сегашното производство) Тоава въздушна тревога в Незалежна може да има денонощно...

147

Боби

преди 10 месеца

До Паню Баирски Украйна на 01.08.2022 обяви ОФИЦИАЛАНО ДЕФОЛТ - ФАЛИТ. От тогава съществува само заради вливания от Целокупния запад. Четох някъде че 68 копейки от всяка гривна са заем от запада и процента се увеличава... Каква е разликата между Руската и западна Имперска политика - Вижда се в Украйна Ето РФ завзе Мариопол и сега се изгражда града наново. Ъкрайна си "върна" Харков да са правени ремонти освен ама наистина спешни? ЗАПАДА ЗАВЛАДЯВА И ЕКСПЛОАТИРА, РФ ЗАВЛЯДЯВА И ИНТЕГРИРА - РАЗЛИКА!

146

Стига глупости

преди 10 месеца

До Паню Баирски: Паньо, историята е тънка работа за тебе. По-добре пиши за футбол, от това с България всички разбират.

145

до 151 от славянин

преди 10 месеца

Времената на чичко ти Рейгън отдавна са отминали, а Русия отдавна си е взела поука от миналото! Ти мисли как наследниците на чичко ти Рейгън ще плащат неизплатените си многотрилионни дългове и как ще живеят в преформатиращият се не в тяхна полза многоцентров свят!?

144

Анонимен

преди 10 месеца

Всеки форумен уркопитек да си ходи в Украйна! Там му е мястото!

143

Анонимен

преди 10 месеца

А колко е пораснал баланса на побеждаващата Украйна?!?

142

Нед

преди 10 месеца

Много се радвам за Русия силна богата красива страна Спасибо Русия че ни дари със свобода но повече не го прави .

141

Паню Баирски

преди 10 месеца

Това са пълни глупости и тази статия я е писал някой миризлив недоубит комунист. Руските въшкарници не стават за нищо, един гвоздей в *** си не могат да забият! Могат само да водят войни и да се опитват да завладяват чужди територии. Ще дойде време и ще бъдат поставени на колене, както чичко Рейгън навремето ги смаза безпощадно! Ще подсмърчат и ще се молят!

140

Западняк

преди 10 месеца

До 147. Ха-ха-ха, от бившите съветски републики. Ами те са повечето с увредени съветски мозъци. И да, знаят езика, имат някакви връзки, затова. А за другите питам, ама нищо не казваш - от Азия, Африка и целия друг останал свят? Кой? Кой се е запътил към тази "просперираща" ***?

139

Не е ли ясно?

преди 10 месеца

До статия от 2022: За тази година е още рано. Чети Wikipedia. Всички дании за БВП например са до 2022г.

138

Анонимен

преди 10 месеца

Ето защо води война Путин,защото Русия забогатяваааа.....А западът обедняваааа...

137

Анонимен

преди 10 месеца

Разгледай снимката. В какво превозно средство седят кметът на Москва и Государят? Във руски вагон на руски влак, в руски тролейбус или в руски градски електрически автобус, в руски градски воден електрически трамвай? Аз залагам на последното. От това лято по Москва-река курсират руски градски водни електрически трамвай. Всеки руски градски воден електрически трамвай е с име собствено.

136

Олимпий Панов

преди 10 месеца

Купувайте къщи на село че голям глад ни чака с тия куци европеиски пулитици!

135

Ти така си мислиш

преди 10 месеца

До Западняк: Русия е под постоянен емигрантски натиск от хора от бившите азиатски републики на СССР. Така че евтина работна ръка не им липсва.

134

статия от 2022

преди 10 месеца

На никого ли не му прави впечатление че статията е от 2022 година и всички статистики се отнасят за миналата година, а не за актуалната?

133

Западняк

преди 10 месеца

Ха-ха-ха, глу.пости. Поредната прокремълска пропагандна измишльотина. Затова ли никой не ще да ходи в просията и даже бежанците от Азия и Африка бягат на запад.

132

анонимен

преди 10 месеца

Тинтири - минтири !