129

Анонимен

преди 10 месеца

Типичния български мачо на който лакеите се възхищават, но защо бие слаботелесен и беззащитен, да отиде в парламента да раздава шамари.

128

Анонимен

преди 10 месеца

Да давам пари на тези фалшиви просяци е същото като да давам бакшиш на сервитьор. В 90% от случаите и двамата печелят повече от мен. Само че не го обявяват, ами нарочно се правят на бедни. В този свят бедните си даваме доброволно парите на богатите, а не обратното.

127

Анонимен

преди 10 месеца

Ами да ситнализира на някой полицай. Каква е тази саморазправа?

126

Анонимен

преди 10 месеца

За всички защитници на селския бек, да ги питам какво ще направят, когато той утре реши, че вие не сте прави и ви изтресе шамарите? 90% от вас ще се опикат и ще реват у полицията като изнасилени, за това по-кротко.

125

Така така

преди 10 месеца

Колко *** трябва да си, че да защитаваш работодател, бизнесмен, мутра ! Типичен пример за български бизнесмен ! Пребива, унижава, мачка, абижда, не плаща, гърби, БОГАТЕЕ ! Само неземноТЪП, АМЕБА би защитавал такъв У.Ро.д

124

що ги пазят

преди 10 месеца

то имаше глоба 300 за бурникане в кофите . просенето е забранено . Има цели фамилии просещи и джебчии . Това е измама - без ръка и хленчи под прозореца на боки . Реве за стотинки . ака под прозорците

123

Анонимен

преди 10 месеца

"даваш пари на просяка за да се почувстваш по-добър човек." - А като разбереш, че този, на когото си дал не е нуждаещ се, а изкарва на ден повече отколкото ти печелиш с честен труд за седмица? Тогава по-добър човек ли се чувстваш?

122

Бандити, да знаете!

преди 10 месеца

Прокурор Маркова пие само марков алкохол!

121

Анонимен

преди 10 месеца

Няма страшно, всички които викаха вчера ЗА Динко, днес ще се обърнат като фурнаджийски лопати и ще викат ПРОТИВ Динко.

120

До Колко си тъп

преди 10 месеца

Напердашеният от Динко просяк също краде, но прави това чрез измама.

119

AAAAAAAAA

преди 10 месеца

Динко тъпира го е яд ,че хората просяци ще станат, но работа при ряботодатели като него, никога няма да започнат, маами...та му нагла свинска първобитна... само трепане за тоя изверг

118

Свинска опашка

преди 10 месеца

Да ходи по границите да рекетира мигранти а не да се занимава с глупости.

117

НеБива даПриравняват

преди 10 месеца

проституцията с просията. Първият вид дейност е вид услуга. Там, където има УЗАКОНЕНА ПРОСТИТУЦИЯ престъпленията на сексуална основа рязко намаляват. Значи онези жени предоставят нещо необходимо. Грешката на държавата се състои само в това, че не организира строг и постоянен медицински контрол и не ги задължава да се самоосигуряват и да плащат данъци. Държавата просто трябва да замести сводниците със свои служители. ПРОСИЯТА е нещо съвсем друго - измамници нахалстват и взимат пари дори от деца.

116

Замислете се

преди 10 месеца

От каката си купуваш интимност а от просяка успокоение на душата. Когато нямаш кака - купуваш си. Когато нямаш спокойствие на душата - даваш пари на просяка за да се почувстваш по-добър човек. За да си мислиш, че си помогнал на някого. Даването не е за този който получава а за този който дава. Замислете се

115

Анонимен

преди 10 месеца

Динко ако имаше малко акъл нямаше да се снима, но той нали е кухо парче, иска да се пусне в инстаграм, за да го видят. Като гледам може и да не му се размине, доста шум се вдигна. Както с другите трима анимационни герои - Емили, Тошо куката и какъв беше другия.

114

Анонимен

преди 10 месеца

В Сингапур където има гарантиран базов доход от 850 долара на месец по закон е позволено да има просяци. Просяците имат касови апарати и издават касови бележки с които хората които са им дали пари си намаляват данъците. Вие сами си решете къде са те къде сме ние. Как можете да сравнявате просия на беден човек с престъпления, измами, кражби и нападение? Иска ми се всеки един от вас който подкрепя Динко утре да стане обект на неговото недоволство и да бъде набит просто защото не го харесват.

113

До 115

преди 10 месеца

Голяма грешка е направил Гешев, като е съдействал за декриминализиране на просията и проституцията. Най-малкото заради това, че при онези каки мъжете отиват по свое желание с намерението да си купят от тях желана услуга. Каката не ***, тя стои пред теб, виждаш я, решаваш дали ти харесва и после се пазарите за цената на онова, което искаш от нея. А този просяк е измамник и не е единствен, много са такива като него.

112

Анонимен

преди 10 месеца

Джинку ще се прави на мъж у панделата, да видим колко е гоуем тогава...

111

AAAAAAAAA

преди 10 месеца

Ако не вкарате този *** в затвора, аз ще го пребия !Той е измамил хиляди с мнооого по големи суми. Вкарайте и всички националистически тъпири които го защитават в психиатрии, не тлябва въобще тези *** да вредят на обществото ни

110

Анонимен

преди 10 месеца

Щом хвърлят от балконите хиляди левове на измамник, който се представя за полицай, какво им пречи един мним инвалид на про стия народ :))) Аз не давам пари на просяците, не ми пречат и те не ми пречат :)) Много сбъркана държава, жалко че се намесва и изчанчения от чалгарите патриотизъм :)))