454

заралия

преди 10 месеца

До Барон Мюнхаузен - Дувадал е и е бил прав като ни набиваше канчето.

453

Анонимен

преди 10 месеца

Динко е пълен geбuл. Освен това е по-неграмотен от козичка, пасла в двора на даскалото. Що се отнася до просяка, измамник или не - никого не кара насила да му дава пари. Със сигурност просяка в количка е в по-лошо положение от Динко в s-класа.

452

Аз пък го подкрепям

преди 10 месеца

НЕ подкрепям насилието, но за съжаление, онези, които правят мизерии, от дума не разбират, а осъзнават какво вършат! Този кара хората да му дават пари измамвайки ги. В парламента партиите взеха властта обещавайки едни неща, после направиха обратното - измамиха хората да гласуват за тях и задържаха властта! Променят закони за своя изгода и обслужват чужди интереси. Институциите не само не борят престъпността, помагат на престъпниците и ги прикриват! Какво остава на хората, освен да почнат така???

451

И все пак

преди 10 месеца

Въпреки, че методът не е добър, е ФАКТ, че онзи лъже. Измамник. Някои пишат, че по силата на закона не бил престъпник, но ВСЪЩНОСТ Е ! Той получава пари чрез измама на хора! ТОВА Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ! Ако смятате, че не е така, значи и телефонните измами не са престъпления, тъй като хората доброволно си дават парите, но са престъпления, нали? ТОВА Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ! Мотивите и методите на Динко са друг въпрос, НО той практически спаси от измама други хора и раздаде правосъдие, където ДЪРЖАВАТА не!

450

Барон Мюнхаузен

преди 10 месеца

Динко ,като си толкова отворен ,върви във Стара Загора да раздаваш правосъдие...лесно е на слаби хора да се скача!!!!

449

Анонимен

преди 10 месеца

Просенето не е престъпление, също така преструването че си инвалид с цел просия. По закон този човек не е измамник. Закона за просията беше отменен 2022 както и законът, който криминализира проституцията :Това следва от решение на Конституционния съд (КС), с което бе отменена норма от Наказателния кодекс (НК). Делото бе образувано по искане на главния прокурор Иван Гешев. Той смята, че въпросният текст от НК противоречи на конституцията от 1991 г. КС се съгласява с неговите аргументи.

448

toti

преди 10 месеца

Той е продукт на системата и НЯМА ЗАЩО ДА МУ СЕ СЪРДИТЕ !!! Той показва как в тая държава безаконието и безпаричието вървят рака за рака !!! С една дума ВСЕКИ ДА СЕ ОПРАВЯ КАК МОЖЕ ''!! Той също нарушава закона,той го знае,но ЗНАЕ КАКВО НЯМА ЗАКОНОДАТЕЛЯ и то е ЧЕ И ТОЙ НЯКАК ОЦЕЛЯВА !!!

447

Анонимен

преди 10 месеца

Един ***, който стана популярен благодарение на плеяда други *** и сеерджийски медии! Да, медиите! Няма да покажете някое успяло дете, човек с постижения - спортист, учен, добър пример за подражание! Ще показвате такива - Динко, Чеченеца, Емили Тротинетката, Гроши, Емо Каменов и всякакъв тип други пропадняци! После се чудете, защо поколението било такова! Ми такова ще е, с такива "герои" какво да е?

446

Анонимен

преди 10 месеца

Пълна подкрепа за Динко!

445

Анонимен

преди 10 месеца

Безхоберието на полиция, прокуратура и съд ражда Динковц Динковци вече са нужди в всеко градче и село. Колко здрави просяци има - във всеки град, колко здрави инзивиди има с ТЕЛКОВ -е пак на нашият гръб, на гърба на работешите бедни, не на богатите и депутатите.

444

До сайта

преди 10 месеца

Чудесно, трийте спомени на хора, а оставяйте псувните, явно ви импонират повече.

443

До Помня

преди 10 месеца

Работеха, де, сигурно не са били директори, но не стояха на помощи като сега. И нямаше посред бял ден пълни сладкарници, че тогава кафенета, като днешните нямаше. Когато изхвърлиха тоя от сладкарницата, в нея бяхме две деца на една маса, още едно в дъното на помещението и сладкарката. Не го пиша, за да утвърждавам, че тогава е било по-добре или по-зле, просто така беше. Че сега може всякакви фантасмагории да чуе човек за време, в което е живял и е бил свидетел от хора, родени доста след това.

442

Помня

преди 10 месеца

До До До Татул 282 450 Така беше. Я го вземи там на работа, да не развява крачоли по улиците... Ама дали може нещо ?Такава ни беше цялата система. Да докажем на гнилия Запад че нямаме безработица.

441

Врачанин

преди 10 месеца

В началото на демокрацията мъж на около 40 години ме спря на улицата и ме помоли да отидем до близката хлебарница и да му купя един хляб. Каза че не е ял от 2 дни. Дадох му пари за няколко хляба. След няколко дни срещам същия човек. Той ме позна , усмихна се , каза Добър ден и отмина, без да поиска нищо.Останах доволен че съм помогнал на един на истина закъсал човек.

440

Майната Ви

преди 10 месеца

До Защо Коя е тази държава която отделя пари за украинските туристи, както ти ги наричаш? Зимбабве? Нова Гвиенея? България не е отделила нито един лев! По простата причина, че го няма! Има бюджетен дефицит, ама ти едва ли знаеш какво е. Парите за украинските емигранти са от ЕС от когото следва да изгонят Задунайская губерния! И тогава да се отнесат към теб както ти към украинските бежанци от войната.

439

Анонимен

преди 10 месеца

"Докога ще раздава "правосъдие"?"..............Ами все някой трябва да свърши работата на полицията.

438

Анонимен

преди 10 месеца

Така ще е... като искате да няма закони няма да има закони!

437

Анонимен

преди 10 месеца

До Въпрос? И преди 1990 г. имаше просяци. Бях дете когато ромки звъняха по вратите на апартаментите за да просят. И като видят, че отваря дете, питат "Вашите у вас ли са си?" Като кажеш, че ги няма, "Може ли да ползваме тоалетна?" Ползват и после се установява какво е изчезнало. Заради такива ни учеха да поглеждаме през шпионката на вратата и да не им отваряме.

436

Анонимен

преди 10 месеца

Много българи са просто форумни мишки и нямат смелостта дори да заплюят в лицата онези, които иг докараха до просешка тояга.

435

До Татул 282

преди 10 месеца

Точно бай-Тошовото ти време напълни България с хрантутници от етноса и ги направи нагли. Бай-Тошовото ти време съсипа държавата. Сега сърбаме попарата на правилата от бай-Тошовото време за подбор на студенти за специалността "Право" и за школата на МВР в Симеоново. Що се отнася до престъпността - и по бай-Тошово време беше голяма, но не се даваше гласност.