267

до 295

преди 10 месеца

Пропуснал си да добавиш - "прошепнато от Мутрофанова"

266

само желязо

преди 10 месеца

Само с желязо не става, видя се, България скоро почва и месо да доставя.

265

народ страхливци

преди 10 месеца

Народът не излезе и не се изправи да защитава родината. Народът позорно и страхливо избяга в чужбина, да живее на социални помощи в западна Европа да ги хранят.

264

Анонимен

преди 10 месеца

Пропуснали са да допълнят "по нареждане на По$ол$твото"

263

Сандо

преди 10 месеца

както украинците, така и руснаците са ни братски народи. Когато се тряпят двама братя братовчедите разтървават не дават нож на единият. Ние не сме поляци, ние не сме и от прибалтика където имат други исторически спомени!

262

Анонимен

преди 10 месеца

до 284 Кравар мааааалоумен, F-16 ките от тези години са модифицирани, докато нашите 60 годишни БТР-и не са! Правиш ли разлика, маааалоумник? Ти даже не знаеш какво e модифициране, мааааломник. Муахахахахахаа...

261

4 часа живот

преди 10 месеца

Около 16 милиона украинци са напуснали Украйна. Почти половината са мъже в мобилизационна възраст. А в Украйна върви вече не се знае коя поред мобилизация и хора не останаха. Децата които изпращат на фронта имат среден живот около 4 часа когато участват във военни действия.

260

2-3 години

преди 10 месеца

2-3 години са нужни за обучение на военен пилот колкото да може само да излети. Да води въздушен бой и поразяване на военни цели и дума не може да става.

259

Анонимен

преди 10 месеца

Пратихте ли и черешовото топче от музея? Може с него да обърнат контрата. Пратете всичко от музеите!

258

Споко

преди 10 месеца

Споко, НАТО започва ускорено обучение на украински летци на F-16 и след 1 година са готови, пролетта на 2025 като изсъхне почвата украинската армия минава в контранастъпление с десетте F-16 и до дни, дори до часове ще влезе в Москва и диктаторът Путин ще бъде изправен пред трибунала в Хага.

257

Анонимен

преди 10 месеца

До 276 Ами като гледам руските снаряди не правят разлика нови ли стари ли са

256

Анонимен

преди 10 месеца

до 282 А като се има предвид че украинските фашистки пилоти не са влизали в F-16 никога, ще настане голям джумбиш. Муахахахаахахахаа..ще падат като круши.

255

Анонимен

преди 10 месеца

Да не забравите да пратите и чертежите на самолетите!

254

Анонимен

преди 10 месеца

До до 260Да попитам ЕвроДжендеритеАтлантици ако 50 годишен БТР струва 12к лева колко струва един Ф-16 модел 1980 година на 43 години. Или не е удобен въпроса? Ако слушам мекокитковците тук трябва да благодарим на Зеленски, че е получил 100 бойни машини и да му платим за тази благодарност с 2 атомни реактора! После ще вземем 100 брадлита за десетки ммилиарди от САЩ и атомни реактора за десетки милиарди пак от САЩ - за това сме бедни, зашото безгръбначните политици ни предват интереса!

253

Анонимен

преди 10 месеца

Дайте им и прашки! Какво става, нали щяхте да им пращате и прашките?

252

Анонимен

преди 10 месеца

Западът е обещал да даде на Украйна 10 изтребителя F-16, а Русия има 1000. Като се има в предвид, че Русия е технологично изостанала и не разполага с високи технологии, и за децата става ясно, че един западен изтребитeл се равнява на 100 руски, и това е напълно достатъчно руските изтребители да бъдат унищожени. Западните изтребители пристигат, украинската армия напролет като изсъхне почвата минава в контранастъпление и до дни, дори до часове ще влезе в Москва. Само трябва да сапортваме Украйна с пари и оръжия дотогава, каквото и да ни струва това, няма начин Украйна да не победи, няма начин.

251

Анонимен

преди 10 месеца

Преди два месеца контраофанзивата не сработи и се провали, и сега започват есенните дъждове, но напролет като изсъхне почвата няма начин да не сработи, само да изсъхне почвата напролет и контранаступа до дни, дори до часове ще стигне в Москва, заeби ги леопардите брадлитата, тогава идват F-16 и Сторм Шедол и Русия ще бъде победена на бойното поле. Само трябва да продължим да сапортваме Украйна каквото и да ни струва това.

250

до 277

преди 10 месеца

Контрата зациклила. Имало много тръни и храсти. В храстите се криели руснаците и се барикадирали зад тръните. Украинците не можели да се придвижват метър напред заради гъстата растителност. Това не е виц. Британското разузнаване вчера го публикува в доклада си.

249

Анонимен

преди 10 месеца

до 278 След 2 месеца като започнат дъждовете и укрите ще гледат ПАК като гърмени зайци в люцерна.

248

Анонимен

преди 10 месеца

А какво става с почвата? Суха ли е, суха ли е почвата? Кога започват есенните дъждове?