133

Анонимен

преди 1 година

Без брак ако са интимни е простиция. Така че тя е дала доброволно или пари телото си на мъжа за да прави каквото иска. В протиовен случй за какво е брака и сички ще са интимни без брак.

132

Анонимен

преди 1 година

Аналена Бербок в Кемниц: "В Буча руснаците дори заложиха мини в играчките на децата в стаите им. Децата се върнаха по стаите си и бяха разкъсани, защото искаха да си вземат куклите. Вие сте длъжни да си представите това. Целта е унищожение. Това отличава демокрацията от диктатурата, затова е невъзможно да разговаряме един с друг".

131

Анонимен

преди 1 година

Руските войници минират детски играчки, и дечицата когато се приберат в стаичките си и искат да си вземат кукличките биват разкъсвани от руските бомби! Така че с Русия не може да се говори за нищо, Русия трябва да бъде победена на бойното поле, колкото и Путин да моли за милост и за преговори такива няма да има. Заради Украйна ние европейците сме готови да търпим бедност, инфлация, съкращаване на производството, безработица колкото е необходимо.

130

джендърите са кротки

преди 1 година

Кво ви пречат джендърите? Търпите татуираните селски мутри биячи...

129

Анонимен

преди 1 година

За чие посолство работите Денков?? До ега оплювахме руското,но сега е ред на друго!!

128

Кандидатствам

преди 1 година

За македонско гражданство.1000лв заплата е прекалено голяма чест за мен която ви оказват българите.Те мога са приема.

127

ПУТИН Е САДИСТ....

преди 1 година

ЗАЩО НЯМА ПРОТЕСТИ В БЪЛГАРИЯ И ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ..???

126

Анонимен

преди 1 година

гневни сме да, щото и ти переш престъпника ББ

125

Българин

преди 1 година

Гневен съм, че на мен ми се полага да си живея живота леко и приятно да ми минава в удоволствия и забавления и да съм богат и щаствли, но светът е направен криво и не е справедлив към мен защото светът е длъжен да ми осигури всичко това.

124

Анонимен

преди 1 година

Не виждам какво против имате 24 май? Искате да се подчертае зависимоста на България от Русия ли? Азбуката е 10 века преди 1878, това че ние сме ги просветили ли оспорвате? Можеш ли да кажеш на грък или сърбин че е бил турски роб, ще ти убият на място!

123

Анонимен

преди 1 година

Защото Кирил Петков беше забранил на хората да излизат на Трети Март. Затова нямаше хора.

122

Анонимен

преди 1 година

цените растат, махат 3ти март, прокарват феминистки пр0ст0тии, ще ни пращат за пушено месо, а по продажбите медии ни занимават с драмите на няква наркоманка дето сама се офъкала !!

121

Анонимен

преди 1 година

Това прилича на демокрацията, всяка године българите правят избори, но нямало демокрация в България. И сега с този случай, законите са спазени перфектно, но според стадото нямало закони в България.

120

До Денко

преди 1 година

Гневни сме и за това,но сме по гневни,защото Киро ни предаде! Беше обещал много неща и нито едно не изпълни! Даже първи дружки с баш крадеца на републиката стана! Ще ви изритаме драги и в прекия и в преносния смисъл,ако не почнете да работите!!!

119

Българче

преди 1 година

Премиерът Денков е духовният баща на нацията

118

Анонимен

преди 1 година

Която си го проси я нарязват и не виждам какъв е проблема?Стига с тоя измислен феминизъм!

117

Смущава факта

преди 1 година

Че никой не иска повторна експертиза да се преквалифицира престъплението от средна телесна повреда на тежка или опит за убийство? Защо не направят нова експертиза със съдебни лекари? Нито родителите, никой? Нещо съмнително има тук, а стадото блее и протестира, да се приеме Истанбулската конвенция.

116

Анонимен

преди 1 година

Тоя ако му опъна един зад врата и ще пусне топла вода

115

Анонимен

преди 1 година

Докато ни омайва,вчера са внесли законопроект за дженЪризма.Под който са се подписали Петков,Борисов,Пеевски,Десислава Атанасова,Деница Сачева, и тнт .

114

Анонимен

преди 1 година

Е добре де, какво повече правосъдие от това? Какво не е право отсъден закона, според закона и според експертизите това е средна телесна повреде, и ще го осъдят за това и ще му дадат вероятно най-тежката присъда, какво повече правосъдие иска народа?