163

Анонимен

преди 1 година

"Смятайте крадене в какви размери е там щом този зарязва фирмата си да се намести там." - Нищо не оставя! Дяловете му са си дялове, дългосрочните договори си седят, екипите го разпознават като шеф, независимо че няма "титла" в компнията. То в САЩ и Англия е същшото - едни бизнесмени стават политици, минава мандата и ХОП - на старата позиция. Още по-зле е, когато имаш "бивши" фармацевтични шефчета, които заемат постове в комисии, свързани с лекарства - кихук кихук ... пфайзер... кихук".

162

Анонимен

преди 1 година

"Подкрепям лустрацията (стига да не се стига до брутализми), но все пак прегрешенията на бащата, не са прегрешения на сина." - И още нещо. Примерно аз съм бившо ДС ченге откраднало някакви пари от хазната през 90-те. Има лустрация, но не обхваща роднините. Плащам на братовчед ми една хубава кампания, правя го кмет на Бургас и хоп... кмета на Бургас ме пази чрез влиянието си от последствия. Затова лустрацията се прави и за наследниците. Даже и за непреки роднини. Иначе е само фиктивна.

161

Анонимен

преди 1 година

ПреДСтавяте ли си?

160

Анонимен

преди 1 година

Изборът вече е направен - от външни фактори най-вероятно. Сега само се моделира общественото мнение, за да бъдат настроени хората да приемат релаността.

159

Анонимен

преди 1 година

"Подкрепям лустрацията (стига да не се стига до брутализми), но все пак прегрешенията на бащата, не са прегрешения на сина." - Естествено, че прегрешенията на бащата не са и прегрешения на сина, но за да избегнеш ситуация, в която бащата заграбва, а синът го пази, като е кмет, министър, областен и т.н., лустрацията трябва да обхваща и преките наследници. Примерно ако искаш да работиш за ДАНС гледат дори кой е бил дядо ти! Така че щом го защитаваш, значи не подкрепяш лустрацията!

158

Анонимен

преди 1 година

"Ако вече имаше лустрация, Терзиев щеше ли да има право да се кандидатира за кмет?" - Подкрепям лустрацията (стига да не се стига до брутализми), но все пак прегрешенията на бащата, не са прегрешения на сина.

157

Анонимен

преди 1 година

Терзиев може да си направи и партия. Предлагам да се казва ДС (дясна сила / демокрация и справедливост / долу селя_нията и т.н.). важното е абревиатурата да е ДС, другото са подробности.

156

Един Българин

преди 1 година

"Георги Георгиев от ГЕРБ-СДС" -- сигурни ли сте за името? Маминото детенце се кръстен "ГЕОРГ" за да се подчертае че не е българин и не става за политик като ментора си от Банкя!

155

Анонимен

преди 1 година

"Чудя се как се прави анализ на нагласите при анкетирани 1212 човека в двумилионен град?" - На колко души е подходящо, да с еправи изследването според теб? За нашата страна, дори пробата е голяма. По-често са около 1000 души. Ако имаш пари, време и желание, то проведи проучване сред 20 000 души.

154

Анонимен

преди 1 година

До Име - Като го казваш така, все едно е било твърднеие поддържано от множество хора. Познавам хора, които се записаха в листите на Възраждане, но дори и те не са толкова изтрещели.

153

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 154 - Това ако беше опит за сакракзъм, то не ти мина. Подобни проучвания са важни и са си на място.

152

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 117 - Защо, бе! Тоя е Бил Гейтс, а Нексо-то са направо FTX. Даже и има неква връзка с Питър Тийл!

151

Анонимен

преди 1 година

"Центъра за анализи и маркетинг" , ако световното по футбол 2026 беше днес , кой щеше да го спечели?

150

Анонимен

преди 1 година

Явно Козяк и тук са раздали картите и е белязал как да свърши играта. Гласят ни "Бойко, Мустафа и Аз" и в кметството на София. Глупавите граждани на столицата тепърва ще патят и с тия.

149

абеее...

преди 1 година

Не е ли по-добре малък Тошко?

148

От народа:

преди 1 година

От сега ли започвате да ни го навирате този?

147

До А бе

преди 1 година

Не знам дали е изчезнала Русия,но в секцията за Украина няма нито една публикация с днешна дата.

146

ion

преди 1 година

абе нещо не се верва, васко маслото да е толкова популярен.Освен ако не е активно мероприятие на ДС

145

Анономен

преди 1 година

Е, че аз очаквах за ГЕРБ да е по-зле положението в София, но явно има и здравомислещи хора. Хора от целия политически спектър, изключително важно е жълтопаветния псевдоелит (егоцентричен планктон) да НЯМА мнозинство в СОС! Затова на втори тур ОБЕДИНЕНИ срещу тази напаст!

144

Име

преди 1 година

Как така Василтер Зиев. Нали ВГАЗраждани щяха да отвяват всичко живо със 100%? Какво стана, да не би пак да са бълнували нещо?