14

Кой ще ни пази от

преди 11 месеца

Колко милиционера протестираха против милиционерът, който си самоскъса пагона, а после негови колеги ЛЪЖЕСВИДЕТЕЛСТВАХА В СЪДА! Колко милиционери протестираха против милиционерите, които през 2011 пребиха Р.Б. пред НДК ,защото е с дълга коса? Колко милиционера протестираха против милиционера ,който нападна и удари адвокат в 1-во РПУ, отишъл да защитава клиент? Колко милиционера протестираха при пловдивдския случай с 400 съблечени граждани? КОЙ ЩЕ НИ ПАЗИ ОТ МИЛИЦИЯТА?

13

Въпрос

преди 11 месеца

Колко от тези милиционери бяха на протест против МИЛИЦИОНЕРСКАТА ПРЕСТЪПНОСТ-това,че 40 бандити бяха охранявали Семерджиев,че други бандити от милицията охраняваха убиеца от околовръстното шосе, против милиционер-убил Ива от ловеч през 2012г, против убиецът-милиционер на Мария от Асеновград, против милиционерът, който уби Елеонора на 16 г от София, против биячите от колоните пред МС, против милиционерът, който уби лекар в Гърция, против търговците на дрога от милицията, против рекетьорите от

12

ъц

преди 11 месеца

Предлагам всичкуту бг Полицай да съ Легализират като "Едноличен Търговец", щоту те и без туй я карат на тоз принцип ама нелегалну , а като ги Легализираме те и заплати нямъ да искат!

11

Анонимен

преди 11 месеца

Престъпността гравитира около тази иZмет! Няма престъпление без участието на милиционер!!!

10

Анонимен

преди 11 месеца

Ха, ще мина при първа възможност и аз да му хвърля няколко стотинки на тоя политически ***.

9

Анонимен

преди 11 месеца

Знам за няколко фалирали фирми и съкратени служители и работници. Работодателите не могат да плащат както по високи заплати така и високите осигуровки на служителите. Не може през 5-6 месеца да се увеличават заплатите. Затова инфлацията е толкова висока в България, заради раздутите бюджети на ококорената Асенка.

8

Те убиват

преди 11 месеца

Полицаи от град Перник пращат банди във Виена Австрия да изтезават и убиват хора по особено жесток начин ! Моля приберете си ур.одите от Европа!

7

СМЕХ...

преди 11 месеца

.."фърляли стотинки".....ЗНАЧИ СИ ФЪРЛЯТ ХЛЕБЕЦА ОТ ТОРБИЧКАТА У ТАЯ КРИЗА !!!!А , ТОВА ЗНАЧИ --ЧЕ СА СИ НАДВИЛИ НА МАСРАФА И НЕ ИМ ПУКА!! ....ЗНАЧИ---СЛЕДВАТ УВОЛНЕНИЯ!!!

6

Анонимен

преди 11 месеца

Най- видният милиционер е Ханко брат! Еб.ати тъпите некадърници! Ако ги изгонят от милицията, ще обрат от глад, защото да се дупят на началниците друго не могат!

5

Анонимен

преди 11 месеца

Тея и учителите се уливат. През няколко месеца претенции за увеличение на заплатата, а резултатите от извършената дейност са плачевни. Копае дъното в образованието, а полицай по улиците може да се види само ако протестират. В тая държава живеят и други хора.

4

Анонимен

преди 11 месеца

Не по- малко зло за България са милиционерите от прокурорите и съдиите! Това са подли, продажни и корумпирани наследници на тАпите комунисти от мрачните времена след 1944 г, които убиваха елита на БГ и им взимаха имотите и апартаментите! Познавам много такива!!!!

3

Жалкарите

преди 11 месеца

Отивам да ги пазя да не ги бие нЕкой зад колоните на МС...

2

Анонимен

преди 11 месеца

Имаме повече милиционери на глава от населението от целия свят. Съгласни ли са да уволнят половината и да им се вдигнат заплатите х2?

1

Bai Dun

преди 11 месеца

Ако искате да се появи,хвърляите виб.ратори !!!