122

Анонимен

преди 11 месеца

До Шаламана Да твоя в грешката,че чужда страна,е по-важна за теб

121

Чичо Нато

преди 11 месеца

До АТАКИСТ - Съюзник на НАТО е всяка предишна, сегашна или бъдеща членка на алианса. Ясен ли съм, чeбурашке?

120

Ха-ха

преди 11 месеца

Големи лакърдии от този ***! Русия можело да отдалечи членството на Украйна в НАТО с 15-20 години... Алоу, за САЩ следващите няколко години са решаващи! Ако през това време не успеят да победят Русия и подчинят Китай-свършени са. За Украйна хич да не говорим.

119

Анонимен

преди 11 месеца

Абе те Шаламана, Космонавта и още много други не разбраха,че тук будали няма.България е в ЕС ,ама това не означава,че хората са като на запад и вярват на приказки.Там е разликата.Те ще го разберат ,ама доста по-късно,че им набутват приказки.

118

Анонимен

преди 11 месеца

До Шаламана и ,какво е нормално според теб,да те набутват в чужди конфликти ли или да ти промият мозъка и да вярваш на всяка приказка.А да уркопитека си повярва,че са водиш война с Русия значи си западно ориентиран и това ти е билета за ЕС и там те чакат с пачки пари,които да береш по дървета.

117

Народен съд

преди 11 месеца

Народният съд се състои от върховни и областни състави. Върховните състави са следните:първи за съдене на бившите министри, регенти и царски съветници;втори за съдене на депутатите от XXV обикновено народно събрание;трети за съдене на обявените за провинени български експерти по установяването на извършеното от СССР Катинско клане и по трагедията във Виница;четвърти за съдене на военните престъпници;пети за съдене на служители в Дирекцията на полицията, Щаба на жандармерията,

116

Анонимен

преди 11 месеца

***, ама яко от посолството ги държат нашите :)))

115

прогнозизст

преди 11 месеца

моята прогноза е, че ако до края на следващата година не бъдат избесениразни такива дупедавци шаламановци и тагаревци, жална ни майка ....

114

Христо Христов

преди 11 месеца

Браво! България има правителството което заслужава!

113

Анонимен

преди 11 месеца

До 150 Ами той Денков може и така да падне,а какво става в Украйна си е работа на украинци и кравари и разни други оператори на биологични единици.

112

Анонимен

преди 11 месеца

Падне ли Украйна и Денков пада. От посолството ги държат понеже са алчни предатели и ще изпълняват заповеди.

111

Срам!

преди 11 месеца

,,Нека да кажем,че това правителство беше сформирано благодарение на постигнатото единство по въпроса за подкрепата на Украина." - цитат от статията.

110

Анонимен

преди 11 месеца

До Шалама ,Абе просяк нещастен ,не се обяснявай ,ами хващай към Украйна при зелюндьо или трябва някой да ти покаже пътя.Може да се уреди бъди сигурен.Май много ви търпяхме украинската простотя

109

Анонимен

преди 11 месеца

Кво им става на тия хора бе ?? Да не е от ваксините

108

До 141

преди 11 месеца

Само, че е Зеленски не можа да обясни защо Путин ще напада България?

107

До 137

преди 11 месеца

Точно! Само самолетите ни останаха 4 след като един падна при учение в Черно море.

106

Към дядото от НАТО

преди 11 месеца

Предлагам той да отиде на фронта като се задейства чл 5 , а да не вкарва цяла държава в склирозните му прищевки. Ако той не иска да се радва на деца и внуци . Има хора който искат!

105

Спеца

преди 11 месеца

Крайно некомпетентно мнение на един поръчков коментатор!Няма как Украйна да получи излаз на море , освен в границите на Руската Федерация!

104

Анонимен

преди 11 месеца

Зеленски май е оставил пликче с дар за Шамшаланов.

103

Анонимен

преди 11 месеца

До шаламана ,какъв резил бе просяк.Човека си е в страната ,а зелето е дошло да проси.Така,че у лево.Президента на всяка страна е длъжен да си гледа страната независимо дали на просяка му харесва.