183

Анонимен

преди 11 месеца

До Анонимен 193 Всички на Балканите знаят, че са българи, само макетата се пишат за антички, каква омраза, какви 5 лева :)) Ние не мразим никой, но за сметка на това те ни мразят :))

182

Папурко гадний

преди 11 месеца

Македония трябва да я натикаме в ЕС . Да не сме последни . За да им е още по гадно ще им натресем и антическотот македоноевро.

181

Анонимен

преди 11 месеца

България няма политици мислещи за националния интерес,това и македонците го виждат,само нашите ***,родоотстъпници живеят в тотална заблуда.Смеят ни се всички за това слагачество

180

Анонимен

преди 11 месеца

BGexit?

179

Анонимен

преди 11 месеца

В Македония не са Сърбомани,нито Българифили,нито Гърцифили. Те са Македонци и си защитават тяхната идентичност. Вие нормални ли сте? Какво ще се случи ако Турците искат да си признаем Турските(медитерански)си корени,което не е далеч от истината(има генетични проучвания доказващи това),ние имаме такива гени и освен това Турците са управлявали България по-дълго от Българите сами. Спрете с глупавия спор и изнудване.

178

Приказвай си

преди 11 месеца

Не ми пречиш. Ще си научите урока по трудния начин. Умрял е някой в ЕС за 1 млн шиптъри и още толкова сърбомани

177

Анонимен

преди 11 месеца

Правителството ще направи каквото му каже посолството. Няма смисъл да се пеним и да се правим на мъже тук. Мача е свирен.

176

Анонимен

преди 11 месеца

Нашите политици създадоха омраза с най-близките(Македония).Това започна с Бойко Борисов и продъжи с Радев.Да в Македония има много недоносени политици като този по-горе който си противоречи. Но основната вина е в налите политици и тя е свързана с васалството ни към Русия.Русия няма да позволи Македония и България да бъдат заедно. Как преди 3 години нямаше никакъв проблем и изведнъж се промени всичко?

175

Анонимен

преди 11 месеца

Сърбоманите няма доброволно и лесно да се предадат.Но по важното за нас е да премахнем пп и герб.А най добре да минем към президентска република. Ощи след освобождението в парламента са се намърдали чорбаджии и предатели, които не са дали пенсия на майката на Ботев. Парламент в България е сбирщина от напористи кариеристи, които нямат качества и не могат нищо да правят.

174

Истина

преди 11 месеца

Ako се опитат да окажат натиск може да стане много лошо ако имаме правителство с топки, но за последното много се съмнянвам. Защото при един натиск, може да гласуваме против всичко и да блокираме половината ЕС за доста време. Точно затова не трябва да се приема македония в ЕС, освен ако не е част от България!

173

*-*

преди 11 месеца

Честно казано не знам защо и в Шенген не сме още. Поставяш ребром въпроса в Брюксел иначе почват едни проверки на всеки камион по границата докато останат без домати и праскови от Виена до Стокхолм или пък вземат да пристигат Кервани с автобуси с мигранти в Берлин. Не си осъзнаваме важността. Фиромеца се е объркал много.

172

Сата НАТО

преди 11 месеца

Политиката на България е напълно иддийодска и е такава, защото на руската пета колона и изнася да нямаме добри отношения с Македония.Дори да имаме някакви търкания, абсолютен идотизам е да се ползва членството в ЕС за изнудване на Македония. Всеки, който прави това нещо, е кръгъл иддийод - Радев, Борисов, Копейкин и всички останали.

171

Анонимен

преди 11 месеца

Теа мислят че като са си сменили българските фамилни имена с такива такива като полските(Николо"В"ски), ще променят и световната история!

170

Хахахаха

преди 11 месеца

На улица Оборище в грАд София има един макккедонски клуб!!!! Аз съм много пацифист и самарянин ама вече се чудя дали да не го пАлна лекичко. То бива бива НАГЛОСТТ, ама РСМейците се оляха..... Гърците им смениха името, чегъртат им буквите от номерата на колите, обаче все ние сме им виновни. На зла круша зъл прът!!!! Вето до последно за тия нещастницци неблагодарни!!!!!

169

Анонимен

преди 11 месеца

Който не ни е натиснал, той не е получил всичко от нас ... Много сме дашни....

168

Анонимен

преди 11 месеца

Прави са, най слаби сме, направо да се прекръстваме на източна Македония и да се присъединяваме към Северна?

167

Анонимен

преди 11 месеца

Иначе са прави за едно нещо, голема излагация беше посещението на Зеленски, нема такова подмазвачество братче :)))

166

ноу фрий дейтс

преди 11 месеца

Китай отказа да приеме негово превъзходителство върховния представител по външните работи и политиката на сигурността на Европейския съюз Жозе Борел. Китай уведоми, че няма свободни дати за ЕС и отменя визитата на Борел в Пекин. С това действие де факто Китай публично обявява, че не признава ЕС като субект.

165

Българин

преди 11 месеца

Още не влезли в ЕС , а вече станали арбитри, па коя била най-слабата страна, и кой кого трябвало да натисне? А бе вие си имате подписани договори за добросъседство, спазвайте ги! Без да си спазвате.договорите, не сте заникъде! Тая Коминтерновска омраза, искате да я прехвърли те и в ЕС! Няма как да стане!

164

ЕС е бита карта

преди 11 месеца

Китай заяви, че не признава ЕС за политически субект. САЩ и Великобритания си правят AUKUS, ЕС ще бъде отрязан от технологиите, Русия го отряза от ресурсите. От тук нататък само обедняване, рецесия и разпад. Няма никакъв шанс. Какво значение има някаква си Макединия.