142

Анонимен

преди 1 година

Ама не е ли яко как се мисли за Че Гевара? Все пак е посредствен актьор. Визия, облекло, маниери. Връх на простотията е да ходиш с военни дрехи на официална среща и да не си военен, ама айде от нас да мине. То момчето е тъповато.

141

Анонимен

преди 1 година

Нагли продажници . Да поискат от най -бедната страна толкова оръжие и да и го дадат . А после ще купуваме скъпо американско . Ще пълнят касичката с долари . И кръв да се лее .А май и немците бая американско оръжие ще купят ??? И няма да остане за бедния емигрант учтиво поканен от Меркел на гости ...

140

Анонимен

преди 1 година

Зеленски си свърши работата в България, а вие русофили ще броите копейките до капитулацията на Мордор. Ха-ха-ха!

139

До 145

преди 1 година

Каква доброволна мобилизоция бе? То за 16 месеца война един български доброволец не е отишъл да защитава нацизма в Украйна!! Извинете..демокрацията!!

138

Анонимен

преди 1 година

Заводи в Харковска област затварят и се местят на Запад, към Лвов. Предстои разделянето на Украйна. Укрите са избити и няма да издържат дълго. Контранастъплението им зацикли. Поляците се готвят да завземат Западна Украйна. Нас ни готвят за пушечно месо. Имаме задължения към НАТО.

137

Кой

преди 1 година

и каквото да даде разберете - ако Путин остане на власт ще използва дори ядрено оръжие, но Украйна няма как да победи! Всички приказки за следвоенно въстановяване са просто мечти и залъгалки за електората.

136

До 143

преди 1 година

Е как ще воюваме без оръжие и мениции?? То всичко е в Украйна!

135

Анонимен

преди 1 година

Есенната мобилизация наближава. В началото ще е доброволна, после ще е задължителна.

134

Честно

преди 1 година

Сега вече Путин твърдо знае че целият български народ е с него и е против украинските фашисти!Ако ни нападне направо да ни раздава калашниците,ние знаем към кого да ги обърнем и най накрая да се освободим!

133

Анонимен

преди 1 година

Давайте им всичко, а когато дойде момента и ние да воюваме ( а той ще дойде ) на първа линия да бъдат тези които са го дали.

132

До 140

преди 1 година

Така е! А останалите българи дето не са на фронта ще ги домърши я радиоактивата катастпофа с АЕЦА ако не високата радиация, високата инфлация!

131

ВНИМАНИЕ!!!

преди 1 година

Вчера беше изпрана поредната американска марионетка в лицето на Румен Радев. Не се подлъгвайте по думите му. Целта на ЦРУ е да контролира мнозинството от населението с уж справедливите думи на Радев и да не допусне развитието на истинска опозиция. Всички Радеви министри гласуваха за изпращане на оръжие. Радевият министър Денков щедро раздаде вчера наши милиарди за американската война срещу Руската Федерация и Китай. Мислете и се образовайте - това е спасението.

130

Зеления ви го каза

преди 1 година

Тоя месец оръжия за Украйна, а на есен живот и здраве и жива сила :) Така е! Демокрацията, евроатлантизма искат жертви. Искаме българи да умират в Украйна.

129

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 120 ТИ НОРМАЛЕН ЛИ СИ БЕ? КАКВИ 300 ДРОНА? ТУРЦИЯ ПОДАРИ САМО Н Я К О Л К О ТАКИВА НА УКРИТЕ! ВСИЧКО ДРУГО Е ПЛАТЕНО! ЕРДОГАН ИМА ТОПКИ! НЕ СЕ ПОДДАВА НА КРАВАРСКИ КОМАНДИ!

128

Анонимен

преди 1 година

До МухахаТи къпи себе си, че мирише на путинска невеста

127

До 136 Краварю

преди 1 година

Откак се махна от статията за Зеленски и Нато и си махна ВПН а, сега всики свободно си пише мнението! Не стига един ВПН за две статии ха ха!

126

Анонимен

преди 1 година

Нааркомана и Пеевски. Здрависване. Красота! Да живее Евро Атлантизма!

125

Мухаха

преди 1 година

Втора година го гледаме с тоя зелен потник... Не се бръсне ... а дано поне да се къпе .

124

Анонимен

преди 1 година

И какво като Радев е УЖ против пращането на оръжия?! Гледа да гепи русолфилския вот, но нищо не прави. Мишкува и той солидарно с другите бандити във властта.

123

Анонимен

преди 1 година

До ТрагедияТи си трагедия. Ако Русия беше завзела Украйна както планираше, следващи бяхме ние. Щеше тогава да си плащаш сметките. Навремето ако бяха спрели немците при Полша също щеше да е друго. Европа снаражава Украйна, защото пази себе си, а не от обич. А Зеленски обикаля света, за да набира помощ, за да удържа Руснаците и да спаси народа си. Никой не иска да живее като в Русия, Беларус и т.н.