16

Анонимен

преди 10 месеца

Контранастъплението към Киев върви по план

15

Урок по история

преди 10 месеца

Малорусия, известна още и като Украинска ССР напусна СССР-Русия с първокласна икономика: мирна ядрена енергия, ракетна наука, самолетостроене, корабостроене, машиностроене и много други. Развити наука, образование и култура. 51 милиона души бяха образовани и трудолюбиви. Скоро просто няма да има кой да работи в страната. Сегашното население е между 18 и 22 милиона души. И общият коефициент на раждаемост е паднал под 1 при ниво на заместване от 2,1. Тоест Малорусия бързо остарява и загива.

14

Свободата идва

преди 10 месеца

Свистят кинжалите и носят свобода в ковчег метален. Стотици мегатони атомен юмрук ще изтрещи по масата във Брюксел, и Европейци ще размахат сърп и чук.

13

Сандо

преди 10 месеца

сега и Вагнер като тръгнат към Киев и картината става пълна - всичко върви по план ;)

12

ВСУ МАЧКА

преди 10 месеца

Леко, като за начало

11

Анонимен

преди 10 месеца

Ре на реконтрата - това е долна пропаганда от Мордор

10

путин

преди 10 месеца

реконтра

9

Анонимен

преди 10 месеца

Порошенко обяви началото на гражданската война с думите: За нас ще има работа, те ще са безработни. Нашите пенсионери ще получават пенсии, техните не. Нашите деца ще са по детските градини. Техните ще гният в бомбоубежищта. Така ще спечелим тзи война. ПО ОНОВА ВРЕМЕ КАТО ЧУХА ТЕЗИ ДУМИ ОТ ПРЕЗИДЕНТА НА УКРАЙНА, НЯКОЙ РАЗТРЕВОЖИ ЛИ СЕ? Е СЕГА ДОЙДЕ ВИДЬОВДЕН И ВСИЧКИ СА МНОГО РАЗТРЕВОЖЕНИ!!!

8

Анонимен

преди 10 месеца

Алоооо, кравари, как сте? Муахаххахахаа....преди една седмица мучахте от злорадост че Готвачът отива да сваля Путин, а сега що не мучите? Муахахахахахахаха....

7

Англосаксите тровят

преди 10 месеца

А междувременно Англосаксите отровиха земята на Украйна с уран, а от там цяла Европа, включително и ние го отнасяме. Докато елитните психопати ще хапват хлебчета със зърно, отгледано в Нова Зенландия, ние ще дъвчим радиоактивните сухари от Украйна, пийвайки втечнено сухо тежко мляко, също от Украйна. Ама толкова си могат Англосаксите!

6

жорето

преди 10 месеца

Елче, пак не си в час. То ако има настъпление на руснаците теб няма да те има тук

5

Анонимен

преди 10 месеца

Прекрасна новина със сутрешното ми кафе! Мачкай до крак тези украински фашисти, Вова!

4

И засвистяха

преди 10 месеца

И засвистяха КИНЖАЛИ, и забучаха ИСКАНДЕРИ, и загърмяха САРМАТИ. А на НАТОВци им свърши тоалетната хартия!!

3

Анонимен

преди 10 месеца

Армията на Русия досега беше в казармите а Укропите са направо размазани. Натовската армия беше разпиляна с наемници и частна армия а прехваленото Натовско оръжие се оказа пълен .оклук. Нашите Евроатлантически хомосексуалисти нещо по ниски от тревата. Днес отново унищожена Натовска техника и отново много жертви от Укропите. А на Белгород музикантите с Ахмат де събират за съвместно турне този път дестинацията ще бъде Харков. Но този път вече и редовната армия тръгна! Ще мачка!

2

Анонимен

преди 10 месеца

Сатанистите пикаят ГАЗ!! В БГ е пълно с Евроатлантичета сатанисти които сега като почнат да пикаят газ ще напълним хранилището в Чирен и ще се диверсифицираме! Този план го измисли Кокорчо. Новият стар министър на финансите.

1

Нацистки писък

преди 10 месеца

Нацистки писък разцепи тъмнината на нощта. Последен писък, а после тишина. Като съчки в огъня те изгоряха, при кумира си Бандера отлетяха.