101

Анонимен

преди 1 година

Киев: Украинските сили напредват по всички направления на сънуването, желанието, мисленето и неочакванотопосиране. . . Онзи ден ЪКР блогери публикуваха как украински воиници се опитват да се добличат до техен ранен другар и сами , стъпвайки на мини останаха без ръце, крак и живот. Е, на тези момчета, мир покой и тишина. Ония киевските военни аристократни мошенници и крадци да ги дънят до спукване и на най малките им вени. Шибанилайняри самоизбихте си народа, Самоотдададохте си държавата.

100

Анонимен

преди 1 година

Окупаторите напускат АЕЦ Запорожие!

99

Бота пинокио

преди 1 година

До Независимо от товаТо освен теб друг човек не пише тук, всичко е война на ботове

98

Невероятни умници

преди 1 година

Искам да изкажа своето възхищение от световното ниво на журналистиката в сайта ДНЕС, който изобщо не е поръчков, а крайно обективен и представящ най-достоверните новини по света и България. Впечатлен съм най-вече от коментарите на сopocoидите, които разкриват тяхната дълбока душевност и интелигентност, всичките им коментари са аргументирани и пълни с фактология, а самите сopocoиди никога не пишат пияни и дрогирани.

97

Другаре,

преди 1 година

Що рашиссттитте бегат от атомната централа. Да не би да са решили и нея да взривяват?

96

За пореден път

преди 1 година

ЛЪЖЕТЕ НЕГОДНИЦИ!

95

динко

преди 1 година

"В хода на деня украинските въоръжени сили продължават опитите си за настъпателни действия по донецкото, лиманското, южнодонецкото и купянското направление", каза той.И ако това е напредване по всички направления-значи яко ядат пердах украиските войски.Поне скълъпете една някоя статия да изжглежда поне малко достоверна,само преписвате без да четете.

94

Независимо от това

преди 1 година

за кой "отбор" викате, докато тук се тролим взаимно, там умират хора и то съвсем реално. В същото време българските проблеми се задълбочават, а с решението им никой не се нагърбва. Днес по-важно за българина е да чуе какво е казал Зеленски или Путин, но не и да си хвърли опаковката от цигари в кошчето или фаса в пепелника. С тия темпове още 1300 години ще минат преди да се отърсим от мизерията.

93

ZZ top

преди 1 година

Хахаха тези направо ме разсмяха напредват и до вечерта всичко по старому, връщат се в изходна позиция обаче с много жертви унищожена бойна техника. Днес американския разследващ журналист и писател Сиймор Хърш заяви на Украйна ще и са необходими 117 години да си върне териториите ако продължава с това темпо. Днес Руснаците размазаха 28 механизирана бригада на НАТО на Кордюмовка има страхотни кадри та Укропите развяха знаме преди 2 дни в едно изоставено селце днес Руснаците ги смачкаха.

92

Анонимен

преди 1 година

Жалки лъжци са медиите ви. Не ви е срам, хора загиват! Някви памперси ви водят. Храните Зелето...

91

До Курти

преди 1 година

Верно е - Зеленски още миналата година възропта, че руснаците не си събират купчините с руски трупове и ги оставят да гният на украинска земя.

90

РУСКИЯТ НАРОД....

преди 1 година

ТРЯБВА ДА ИЗТРЕЗНЕЕ..

89

Курти

преди 1 година

Нови и огромни гробища в Украйна растат,напредват към оня свят

88

До Анонимен

преди 1 година

Ще трябва доста повече да почакаш - руснаците превземат по град на година.

87

Bond

преди 1 година

Ако вярваме на Ройтерс, уkpите вече са на 100-ина км от Москва

86

Комуночистач

преди 1 година

До Горд Българин - Явно пишете от другото измерение, където рашковцете са постигнали върхов успех и вече се канят да преплуват Ламанша, а всъщност от ден на ден губят територии, окопават се, крият се като лалугери и *** из окопите. За нападение и дума не обелват, а ние ги чакаме в БеГето, за да ни освободят от НАТО, САЩ и ЕС-зависимост. Льошо пишат уставите за рашшиисстите.

85

Анонимен

преди 1 година

Контранастъпление значи че отстъпват.

84

АнонимеН

преди 1 година

ПУТЪН ВЕЧЕ ОБЯВИ, ЧЕ АКО КОНТРАНАСТЪПЛЕНИЕТО НЕ СПРЕ ЩЕ ВЗРИВИ ЗАЕС!

83

Анонимен

преди 1 година

Лъжат, за да оправдаят милиардите помощи пред англо-саксонците

82

Факт

преди 1 година

Докато пия узо на плажа в Гърция ще си мисля за Костадин Костадинов - не защото е допринесъл с нещо за това, че имам възможност да почивам *** море, а защото ще спя спокойно, знаейки че той брани моята независимост от "посолството".