16

Анонимен

преди 11 месеца

Не е двойника му а най е бил шесторника му,за последните 2 години колко пъти от рак умира,инфаркти получава, и какво ли още не...

15

Анонимен

преди 11 месеца

Статията е пълна глупост, примерно това с коригирането на униформата, ако се разтърсите ще видите че и преди е рагирал по подобен начин, както и поздравяването и здрависването с персонала който отговаря за него.

14

ясно е

преди 11 месеца

Трябва да се поясни за хората с русофилска сексуална ориентация, че това си е все така Путин, но на снимките е без грим и високи токове.

13

Мхмм

преди 11 месеца

В Русия си го обичали? Личи си, че нашите русофили не само не да стъпвали в Русия, но нямат и познати руснаци. В нашата фирма дойдоха вече поне десет руснака, които работят и са избягали от рая на земята. Много точни хора. Всичките до един не искат да чуят името му, какво остава да го обичат. Но нашите списват за обичта я от Виена, я от Мюнхен. Как пък никой не отиде в този рай за да разкаже после у нас колко е добре.

12

ХАХА

преди 11 месеца

На тоя от снимката пластичната операция сигурно я е правил някой нашенски специалист дето слага джуки на хай-кифлите ни!)))

11

Анонимен

преди 11 месеца

тоя видя от Украйна че имат актьор за Президент и реши да си инсталира двойник-актьор, колко ли такива имат подготвени

10

Анонимен

преди 11 месеца

Докато двойника целувал дагестанци му се отлепила джуката и от долу се оказал Пригожин

9

Петров

преди 11 месеца

Абе по добре от Бидон дето се търкаля по земята и си говори с невидими

8

Анонимен

преди 11 месеца

Когато някой е слаб в една битка започва да разчита на пропаганда за да се опита да спечели някакво предимство. Когато пропагандата не спира значи няма шансове за успех.

7

Анонимен

преди 11 месеца

Хората в Русия мразели Путин?Я пак вижте колко са щастливи хората че е при тях.Май усещам завист на Запад,не е хубаво да се завижда.

6

Анонимен

преди 11 месеца

със сигурност не е Путин - абе оня седеше на единия край на близо 10 метрова маса, а събседника му в другия в помещение огромно колкото хале за комбайни

5

О! Не! пак глупости!

преди 11 месеца

Косвени новини - като се насипят такива глупости за 'новини' е сигурен признак че укропитеците пак настъпва - ама мотики! А кажете на кой фронт са ги съдрали ! :)

4

Анонимен

преди 11 месеца

Истинският си е.На западняците винаги им се привиждат двойници.А и да е двойник я вижте радостта на хората при посрещането.Няма как да се подправи такова нещо.Хората в Русия го обичат.Само вижте радостта на момиченцето което се снима до него.Тези кадри говорят сами по себе си.

3

Му хахах

преди 11 месеца

Много кофти двойник. Малко да бяха инвестирали в пластична преди да го пускат сред екзалтираното народонаселение.

2

Това е двойник

преди 11 месеца

Истинския Путин е мъртъв. Убиха го преди да се "разведе" с жена си. Защото тя щеше да го познае, за това ги разведоха. След като го ликвидираха физически.

1

Анонимен

преди 11 месеца

Единия си държи министрите на 20 метра от него и всеки се карантинира преди да иде при него, другия се здрависва с тълпата. Нищо, нека се радва мужика