14

Анонимен

преди 1 година

Национален предател, комунист и българомразец

13

Анонимен

преди 1 година

БОЙКО БОРИСОВ САМО ГЛУПОСТИ ГОВОРИ, НИЩО НЕ УМЕЕ ДА НАПРАВИ

12

300 милиона

преди 1 година

Испанската прокуратура е засекла 300 милиона които Боко е откраднал и държи в Турция. За това НС не иска да разсекрети испанският доклад. 300 ШИБAHИ МИЛИОНА!!!

11

в дупето на Боко

преди 1 година

е таз линия.

10

Бай Иван 2

преди 1 година

Боко се надява да излъже ППДБ да му изперът кирливите ризи ама май жестоко ще се излъже! Ще лъсне очевадната истина че не го е еня за България и натода а за собсвеното му оцеляване и благополучие!

9

Бай Дрън

преди 1 година

Те тия станаха бетер от Пригожин-Путин.

8

Анонимен

преди 1 година

Ако свали правителството Буци,следващия ми вот ще бъде за Възраждане!

7

Анонимен

преди 1 година

След като виждаме управлението на тези шарлатани с меки китки ППДБ-ЛГБТИ ,за които най важния им приоритети са гей парадите и да преследват партия Възраждане ,аз който презирах мутрата и крадеца Борисов ,сега се моля Борисов и ГЕРБ да се върнат да управляват ,защото те са направо цвете в сравнение с тези жълтопаветни мишки на Сорос-Киро,Бойкикев гея Кокорчо и мижавия молец.

6

Истукан

преди 1 година

Оставка!!! Така не може. Каква промяна ще правят ПП като сключиха брак със статуквото, а довчера бяха врагове.

5

Бил Гейтс

преди 1 година

Хубави хора ви управляват , този на снимката сключи с мен изгодната сделка и ще си открия компанията в България . Ще инвестирам . Компанията ми ще продава въздух. Надявам се българите да бъдат все по демократични , либерални и свобдни хора. Ще говоря с Илън Мъск да инвестира в България лаборатория за отглеждане на комари , всичко ще се оправи граждани на ЕС сте скоро и Шенген и евро . Поздрави Бил.

4

Жорж Шорош

преди 1 година

Гледам че и Бойко си е научил домашното, стриктно следва всички опорни които са му спуснати.

3

Как имаш нерви още?

преди 1 година

Бойко, оттегляй подкрепата за тези червени внуци и да отиваме лятото още на избори. Дано народът е прогледнал. Ами ли не да се лута още години. Няма смисъл да се опитваш да водиш диалог с кирчовци и кокорчовци. Това са неадекватни хора с сериозни личностни и психически проблеми.

2

Анонимен

преди 1 година

Айде закривайте този цирк. От самото начало е ясно какво следва. Много сериозни ли са указанията от посолството, че още се дърпаш?

1

Анонимен

преди 1 година

До кога ще гледаме порнография?!?! Вече 1 месец не правите абсолютно нищо за хората, само циркове! Стига сте губили времето ни!!! ОСТАВКА!!!