90

Анонимен

преди 1 година

До БАНко. Никаква група не е . Един опулен пише глупости и слага плюсове на тях и минуси на останалите.

89

Грозната истина

преди 1 година

Само да кажа че статията е пълна глупост е и много рано разни не грамотни руски фенове да се радват. Първо средна заплата от 65 000 рубри прави 65 000/ 81 (курс долар рубла) = 800 долара. В България средна заплата 2 000лв е 1123 долара. Минимална в Русия 16 000 рубли е около 200 долара. В България 780 лв = 438 долара. Демек в България минималната заплата е с 120 % над Русия а средната с 40% над руската. Разликата между копейка и нормален човек - единия се радва на глупост, другия проверява инфот

88

БАНко

преди 1 година

ДЕСЕТ ПАЛЧЕТА НАДОЛУ ЗА СЕКУНДИ НЕ ОБРЪЩАТ ФАКТИТЕ , КОИТО СЪМ НАПИСАЛ !!! СЕГА СЕ ПОЯВИ ,,ГРУПАТА НА НАТООООООВЦИТЕ "!!!

87

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 99. Какви са манипулациите и дезинформацията ако е възможно по-конкретно ?

86

Анонимен

преди 1 година

Опуления колкото и плюсчета да сложиш пак те фанааме и читателите разбират и плчсовизацията ти спихна и изглежда комична.

85

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 95. Какво е русофилистик и кои са нормалните хора и защо завиждат и защо ги ненавиждат. Обясни лозунга.

84

БАНко

преди 1 година

До 87 , СЛЕД ОСВОБОЖДЕНИЕТО НА ХЕРСОНСКА , ЛУГАНСКА , ЗАПОРОЖКА , ДОНЕЦКА ОБЛАСТИ И ПОЛУОСТРОВ КРИМ РУСИЯ ИМА НАСЕЛЕНИЕ ПОВЕЧЕ ОТ 160 000 000 !!! В ОСВОБОДЕНИТЕ ОБЛАСТИ ВСИЧКИ ИМАТ РАБОТА ИЛИ ПЕНСИЯ !!! А ОТ МЕСЕЦ МАЙ 2022 ПУТИН СПРЯ НАРАСТВАНЕТО НА ПЕНСИОННАТА ВЪЗРАСТ И Я ВЪРНА - ЖЕНИ 55, МЪЖЕ 60 ГОДИНИ !!! КАКТО БЕШЕ ПРИ НАШИТЕ БАБИ И ДЯДОВЦИ ПРЕДИ ДА НИ ВРЪХЛЕТИ ДЕМОКРАЦИЯТА !!!

83

Анонимен

преди 1 година

Междудругото в Москва заплатите са над 2000 евро масово.Също и в Петербург.Така че не се чудете че по Черноморието е пълно с руски туристи,както и в цяла Европа.А вие най много цяла година да спестявате и да отидете до Гърция и то с 300 зора.

82

Анонимен

преди 1 година

Опуленяка пак запука с многото плюсове, но с плюсове не се променят факти а ха ха ха ха ха ха ха ха

81

Анонимен

преди 1 година

Емилитротинетките место не могат да си намерят от безсилна ярост

80

Анонимен

преди 1 година

Най интересното за българските укрофили е като научиха че средната заплата в Русия е 1200 долара а те масово работят за 1000 лева и превъзнасят Европа.Това е голям шок за българският укрофил.Ама не знаят че в любимата им Украйна средната заплата е 200 евро а средната пенсия 60 евро.Това преди войната сега на кой плащат на кой не изнесоха се в чужбина повечето.

79

Gorskio

преди 1 година

Шматка, нали се сещаш че след като разликата е 10 долара реално има много хора, които са на прага на бедността в розията, но статистиката не ги отчита... Щото видно четеш данните, както дяволът чете евангелието От 140 млн. човека все ще има 10 млн. с пари, другите кучета ги яли...

78

До Анонимен 85

преди 1 година

При 140 милиона население у блатото, милион нали се сещаш къв процент е? Понеже никой от Бг не ходи по Малдиви, Тайланд, Дубай и останалите... Къде има една приказка, малко пътя е по дълъг отколкото до Велинград, но по-евтино

77

БАНко

преди 1 година

ГРАНИЦАТА НА БЕДНОСТ ( ТЕРМИН В СКАПАНАТА ЕВРОПА ) ИЛИ ,,ЖИЗНЕН МИНИМУМ " Е С 2100 РУБЛИ ПО НИСЪК ОТ МИНИМАЛНАТА ЗАПЛАТА !!! В РУСИЯ РАБОТЕЩИТЕ БЕДНИ ( ТЕРМИН ОТ БЕДСТВАЩА БЪЛГАРИЯ ) СА ПО МАЛКО ОТКОЛКОТО СКАПАНАТА ЕВРОПА , КЪДЕТО МИЛИОНИ НЕ МОГАТ ДА СИ ПОКРИВАТ СМЕТКИТЕ !!!

76

Анонимен

преди 1 година

На руснака извън Русия щяло да му бъде скъпо, но милиони руски туристи са желани в Гърция, Турция, Куба, Тайланд, Египет, Бали, Виетнам ..., защото са платежоспособни и щедри, а българинът и тази година ще ходи на море с щайгата с домати в багажника на голфо.

75

Минималната рубла

преди 1 година

Като минималната руска заплата 84 рубли за 1 долар , по курса за деня.Минималната руска заплата - 192 долара

74

До 83

преди 1 година

На село и у нас домати се намират по 2 кинта? Това новина ли е?

73

До По-важната

преди 1 година

Тая покупателна способност е измислена, за да не се чувстваш беден! Бедния норвежец, понеже покупателната му способност е низка, може да отиде навсякъде, ще му бъде евтино. Руснака с голямата си покупателна способност, извън Русия ще му бъде скъпо, дори невъзможно. Толкова по измисления критерии, покупателна способност!

72

Анонимен

преди 1 година

Krawarche, онзи ден гледам някаква Маша от Мариуполь ходи между сергиите на пазарче за плодове и зеленчуци. Намери си розови домати по 80 рубли за килограм и си ги купи. 80 рубли са по-малко от $1 по днешния курс.

71

VladTepes

преди 1 година

В повечето райони на Русия средната заплата е около и под 40 000 рубли по официална статистика.