158

Анонимен

преди 1 година

Има си мутри дето конролират всичко, Гешев е една пионка сложена от тех, зависима от тех :)) Българите не пасат чак толкова трева, че да не знаят за какво става на въпрос :)))

157

Луи дьо Финес

преди 1 година

"Иван Гешев ще се бори срещу мафията" *ту-дум чшшш* смях в залата

156

пришълецът

преди 1 година

Исляма и мрачните са си мои абонати:)))

155

Комиците и Приятели

преди 1 година

Нов изкъртваш епизод от "Комиците и Приятели" - вадете кърпичките, смеха е гарантиран.

154

Кашпировски ти ли си

преди 1 година

6 мигания за 5 минути и 27 секунди

153

Анонимен

преди 1 година

Отново празни приказки. Като беше на работа какво направи? Сега ли се сети че имало мафия и корупция? Говоренето след дъжд качулка означава че докато е бил главен прокурор си е затварял очите.

152

Ахахаха

преди 1 година

Тоя вЕрно ли си мисли, че спада към раздела с нормалните хора, дето им е пинсало от коруцпия, мизерия и свинщина, а не е част от нея??? Да си взима там другото джудже с големия нос, дето довчера бяха дупе и *** и да се измитат при пепи еврото, където и да е се е скрил...

151

Това нормално ли е

преди 1 година

6 мигания за 5 минути и 27 секунди. Това нормално ли е? - - - - - - -- - - -- - - - - - - - -- - - - - -- - - - -- - - - -- - - - - -- - - - - - -- - - - - -- - - - - -- - - - - - - - - - - 1:39; 2. 1:40; 3. 2:13; 4. 3:16; 5. 3:25; 6. 5:04

150

гешевист

преди 1 година

Не е вярно, че Гешев нищо не е направил за 3 г. Той успя да бутне в панделата най-корумпираната личност в България, върха на корупционерството в страната - Десислава Иванчева! Вярвайте ми!

149

Анонимен

преди 1 година

Не сме чак толкова про*ти Гешев, недей да се пънеш толкова:))) Те те сложиха като некаква мисирка, също и те махнаха като такава бързо бързо :)))

148

КАШПИРОВСКИ КАШПИРОВ

преди 1 година

Преброих колко пъти мигна Иван Гешев в клипа. Ето и резултатите: 1. 1:39; 2. 1:40; 3. 2:13; 4. 3:16; 5. 3:25; 6. 5:04; -------------------------------------------------------------- 6 мигания за 5 минути и 27 секунди.

147

Анонимен

преди 1 година

Цялата боково-гешефтарска ко чина трябва да се разтури

146

Анонимен

преди 1 година

Тоя пак се надува . Хем смешен, хем жалък!

145

Анонимен

преди 1 година

Подозрително тихи са тро ловете на ГЕРБ. Защо ли?! Днес Гешев направи институционалното признание като Главен Прокурор, че правосъдната система на България е в ръцете на Борисов и Доган. Овцете нека пак гласуват за ГЕРБ, ДПС и рожбата им ИТН.

144

Анонимен

преди 1 година

Ха ха, самоизяждането започна. Корабът потъна. Няма вече пачки и кюлчета. Мутрата в затвора.

143

Анонимен

преди 1 година

За Гешев едиствената опция остава да арестува крадеца Боко. Обаче и крадеца Боко има компромати за Гешака - това за сирена Жоси е дреболия. Слуховете са че Гешака е замесен в убийство и за това Боко го е направил прокурор - щото има с какво да го държи.

142

баба мара

преди 1 година

време разделно ли ами кажете към какво се ориентирате строит предприемачи илимагистрати не може и двете ще се отрази на здравето

141

Анонимен

преди 1 година

Интересно е , какво сгафи каскета , та му скроиха нов? Щото съдбата му е решена вече . Човека си беше точен в договорките пазеше , криеше , защитаваше опг- то гроб.Ще излизат интересни новини , май.

140

до 145

преди 1 година

А Слафчу и Тошку дали са забавлявали гостите не регентската къща?

139

Иван

преди 1 година

Прав е, или ще се върнем към Азия и Русия, или ще останем в Европа. Може би все пак олигархията, която управлява България от 33 години, ще реши да останем с ЕС, защото така тя си присвоява по-голямата част от европейските пари. По проекти и инвестиции, все едни и същи бизнесмени вземат субсидии. По-малкото зло е с мафията в ЕС, но с парите и привилегиите на Запада. Както досега, нищо няма да се промени.