75

Чугунолеяяр

преди 1 година

До Травяги и Ваксини - в главите на гейовете само гейове се виждат.

74

Анонимен

преди 1 година

Съединените щати обвиниха главнокомандващия въоръжените сили на Украйна Валерий Залужни в унищожаването на "Северен поток". Сега Русия ще трябва да отмъщава на един осакатен инвалид, който не се знае дали изобщо е жив.

73

Споко евроатланти

преди 1 година

Успокойте се хора! Нищо кой знае какво не е станало! Виртуална реалност е това! И ВСЕ ПАК НАМАЖЕТЕ СИ ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИТЕ ДУПЕТА С ЙОД ЗА ВСЕКИ СЛУЧАЙ!

72

Сатанистите пищят

преди 1 година

8 години се издевателства в Донбас и големите западни християни дума не обелваха по въпроса! Не само това, запада бълва оръжие и съзнателно предизвика Русия за това което се случи. Истинският антихрист е военната машина, която имаше нужда да се поналеят пари в бизнеса й! Даже смело мога да нарека тази военна машина Сатанисти, защото получават пари от човешко жертвоприношение! Огледай се! Следвай парите и виж истината!

71

РОШКО

преди 1 година

В МОМЕНТА ОТБРАНЯВАЩИТЕ СА РУСНАЦИТЕ, ДНЕС БЛАГОДАРИМ ЗА ИСТИНАТА

70

Ще засвистят

преди 1 година

Свистят кинжалите и носят свобода в ковчег метален. Стотици мегатони атомен юмрук ще изтрещи по масата във Брюксел, и Европейци ще размахат сърп и чук.

69

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 77 крие се в бункера си пот кремъл що ?

68

Евроатлантик съм

преди 1 година

Евроатлантик съм. Бях в Карлуково. Излезнах. Гласувах за Кирчо. Пак ме приеха в Карлуково. Но тоя път нямаше ГАЗ. Студеничко си беше

67

Анонимен

преди 1 година

Смешни пропагандатори

66

Анонимен

преди 1 година

На укрите цял язовир им трябваше да си измият нас.раните г.ъзове от контраофанзивата. Само напред Рус!!!

65

Анонимен

преди 1 година

А колко ОБЕДНЕН УРАН ще получим от нашите кумири САЩ? Време е да ги помолим да пратят и на нас! Ето САЩ изхвърли в Ирак, в Сърбия а скоро и в Украйна десетки хиляди тонове ядрени от-па-дъ-ци под формата на снаряди от ОБЕДНЕН УРАН. А за нас защо няма от това сууупер дупер оръжие? Ето и видео от резултатите в Ирак от тази човеколюбива политика. https://youtu.be/RNi_1pbSqGY

64

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен московия извесна и като л..айнорусия няма нищо извън блатата си

63

Клкорчо отсече

преди 1 година

Кокорчо отсече! Всеки български мъж трябва да даде един те-с-тис за Украйна! ППДБЛГБТ поради липса на подобни ретроградни полови белези, ще дадат по едно хартиено знаменце с цветовете на транс флага!

62

кратко и ясно

преди 1 година

1 гривня = 29 рубли

61

Травяги и Ваксини

преди 1 година

това е запада. На това се превърна. Един нескончаем Гей Парад. Вова да идва да ни освободи и нас. И ако може да избесят тия в НС ще е супер.

60

Анонимен

преди 1 година

Малорусия, известна още и като Украинска ССР напусна СССР-Русия с първокласна икономика: мирна ядрена енергия, ракетна наука, самолетостроене, корабостроене, машиностроене и много други. Развити наука, образование и култура. 51 милиона души бяха образовани и трудолюбиви. Скоро просто няма да има кой да работи в страната. Сегашното население е между 18 и 22 милиона души. И общият коефициент на раждаемост е паднал под 1 при ниво на заместване от 2,1. Тоест Малорусия бързо остарява и загива.

59

Анонимен

преди 1 година

След 1991 г. Украйна се превърна в класичеса суровинна периферия на развития капиталистически свят. Полуколония. С всички произтичащи от това последствия. Бърза деградация на високоразвитата индустрия, наука, образование и култура. Както България. Западът няма нужда от толкова образовани, развити хора. Те имат нужда от потребители, работна ръка. Затова хората са сведени до добитъk, а вече и "пушечно месо".

58

Анонимен

преди 1 година

До 55 Защото които атакува дава повече жертви,а руснаците си имат толкова колкото им трябва и знаят,че никой няма да издържа финансово Украйна вечно и няма смисъл да се хвърлят те в атаки.Така се прави,ако си умен.а и при това положение ,за са имат украинците успех трябва предварително от 3-4 пъти ,което украинците не притежават.

57

Анонимен

преди 1 година

Войната е платена: само ЕС вече е похарчил 700 милиарда за подкрепа на икономиката и населението си, други 70 милиарда са отпуснати на самата Украйна - за подкрепа на държавата и войната. Ако вземем САЩ, Канада, Австралия и други съюзници, тогава сумата вече е под 1 трилион долара. А възвращаемост няма! Няма и да има.

56

Анонимен

преди 1 година

Зелка, минавам да ти напомня, че ако не беха лицемерните ти приятелчета от ЕС и САЩ да помпат милиарди евро/долари под формата на помощи и оръжие, сега щеше да висиш на некой стълб или да си съден за военни престъпления срещу гражданите на Донецка и Луганска области. Обаче ЕС решиха да са лицемерни на поразия и от държава с рекорна престъпност, корупция и шуробаджанащина ви направиха да изглеждате светци, каквито всъщност не сте.