95

Анонимен

преди 1 година

Един закон е общо правило за поведение, адресирано към неограничен кръг от адресати. Главния прокурор беше сменен след като е приет персонален закон за изменение на закона в момента на висяща процедура и кворума пада от 17 на 13 и го махат със ...16. Ако има конституционен съдия който ще подкрепи този законопроект и закон, то той трябва да не е учил право първи курс а да е започнал в горните курсове на правото хахахаха

94

Анонимен

преди 1 година

Логично е! Иначе как Киро ще изпире Бойко?

93

Анонимен

преди 1 година

Кицата да уточни къде няма главен прокурор, сигурно в северна Корея

92

Анонимен

преди 1 година

Еми Гешев си е още главен прокурор ве Кире , може още дълго да си остане, стягай дупето

91

Допълнение

преди 1 година

Ако видите една ***, има 100, ако видите една змия, има 100 ..ако един е излъгал под клетва - колко и кои са другите със същото поведение?

90

Анонимен

преди 1 година

Тези са толкова ограничени и самовлюбени, че не се усещат, как Дебелян и Торбалан ги прецакаха. На мутрите вече не им е нужен каскет, той си изпълни поръчката, но те са вечни

89

Анонимен

преди 1 година

Мафия!

88

Киро Канадеца

преди 1 година

Г-н Пеевски ще е главния прокурор в сянка!

87

Анонимен

преди 1 година

Каквото Пеевски каже, ДСБ и ПП изпълняват. Жалки предатели. Години ще минат за да се натрупа отново протестна енергия, за да се оправят последиците от продаждността на "красивите и умните".

86

МЪКА И СМЕХ

преди 1 година

МИРИ, А МОЖЕ ЛИ ДА НЯМА И ДЪРЖАВА А САМО МАФИЯ? ЕТО ТИ ПРЕДЛОЖЕНИЕ Чл. 130. (1) Висшият съдебен МАФИОТСКИ съвет се състои от 25 членове. Председателят на Върховния касационен МАФИОТСКИ съд, председателят на Върховния административен МАФИОТСКИ съд и Главният МАФИОпрокурор са по право негови членове. ОПРЕДЕЛЯТ СЕ НА НОЩНИ ЗАСЕДАНИЯ НА МАФИЯТА ПОЖИЗНЕНО.

85

Анонимен

преди 1 година

Другарят Петков отдавна показа, че е скаран с конституцията. Още когато "забрави", че има и канадско гражданство и декларира пред президента , чима само българско... Та и сега пак се изказва без да знае. Това народно събрание не може да премахне длъжността главен прокурор - само велико народно събрание може. Този въпрос е дъвкан много пъти и даже има решение на конституционния съд за това. Та не е лошо като не знае, Петков поне да пита някой, за да не говори глупости

84

луна

преди 1 година

Що ли не му вярвам?Да вземат тези демократичните ПП и ДБ да обърнат внимание как се сее омраза от едни хора към други - тормоза върху ЛГТБИ+ обществото и дали това не е погазване на закон.

83

Анонимен

преди 1 година

Стара комунистическа истина е, че една работа, ако не трябва да се свърши, се създава комисия за проверка и оценка.

82

Анонимен

преди 1 година

И ние са надявахме да изчезнеш към Канада и ти ама си захапал яко кокала и ти като Гешев. С кво сте различни

81

Дааам

преди 1 година

Няма да има Гл прокурар, А ще има по един за всеки олигарх както беше вчера в ВСС.По 3 милиона на калпак.Кироч Кирчо, народа търпи търпи но усещам че ще е скоро........

80

Бай Чеп

преди 1 година

И за какво е тази комисийка, която ще разглежда въпроса с имунитетите ви? За смокинов лист ли? Щом сте чисти като момина сълза, откажете се от имунитетите си, явете в съда и изчистете името си. Е Да ама Не!!! Май нещо се страхувате не от съдебната, а от НАРОДНАТА бухалка.

79

Анонимен

преди 1 година

на седем процентовата интелигинция, подкупена с нпо пари, прпедаваща интересите на народа и гласуваща за мискини какво да се обяснява...НИЕ НЯМАМЕ НАРОДНА ИНТЕЛИГЕНЦИЯ И ТОВА Е ОГРОМЕН ПРОБЛЕМ НА НАШЕТО ОБЩЕСТВО. ИМАМЕ ПРОДАЖНИЦИ. ИМАМЕ НАРКОМАНИЗИРИНИ МЕНТЕТАА. ИМАМЕ ПЛАТЕНИ ПРОТЕСТЪРИ КАТО ПРОФЕСИЯ. ТЕ СА ГОТОВИ ДА ИДАТ НА КОРЕННО ПРОТИВОПОЛОЖНИ ПРОТЕСТИ САМО ЗА ЕДНАТА НАДНИЦА.

78

Анонимен

преди 1 година

Верно ли Пеевски пак ще е шеф на ДАНС? Честито на всички гласували за промяната!

77

Анонимен

преди 1 година

Бойко от записа му е наредил и изпълнява графика.

76

Анонимен

преди 1 година

Народа отдавна не може да протестира. Протеста се показва по телевизиите на олигархията само ако е организиран от силите на самата олигархия. За маскировка тичат по посолствата ама всъщност са и против посолството и против народа си. Сега съсипват съдебната система на макс. Ето министърчето на правосъдието ще прави закрито заседание за политическата намеса в съдебния съвет и съда. Защо криете защото не сте стака затова.