111

Анонимен

преди 1 година

Тоя се оказа едно много принизено малко злобно човече. Само змии и гущери бълва, едно добро нещо не е казал

110

МУРЗИЛКА

преди 1 година

Радев е озъбено свирепо куче!Показа си всичките комплекси.

109

Анонимен

преди 1 година

Много скача ***, много. Обърна го на казачок.

108

Тихомир

преди 1 година

Точно в десятката. От този по-правилен анализ на политическата обстановка у нас и Хенри Кисинджър не може да направи!!!

107

Анонимен

преди 1 година

Радев разбрахме че искаш да управляваш, а не да раздаваш само медали, ама това е положението. Ако искаш да управляваш подай си оставката, направи си партия, спечали избори и управлявай, така се прави.

106

Бай Дрън

преди 1 година

Защо казвате, че радев е руски агент, поддддлога и тем подобни? Дайте пример, че е направил нещо за Русия, Митрофанова или русофилите в България! Един пример дайте! Не, такъв няма, но обратноте примери са много! Радев създаде Петков, Радев прати оръжие, радев даде мандат на тия шмекери да правят правителство... Радев или е гллупав, че работи за американските интереси или е умен, знае какво прави, но го прави така, че да не се разбере от неинформираните!Радев досега еработел единствено за Америка

105

ЗАЩО?

преди 1 година

Защо се движи с такава голяма охрана?От кого се пази?Нали много го обичат хората?Видя се,че участва в много голям заговор-да няма парламентарно управление.Такава открита война с/у парламентаризма никой не си е позволявал от предишните президенти.Натрупа огромно самочувствие и власт.Скочи като казаха,че ще сменят шефовете на службите-видя се колко са читави със смъртта на брат Галев.Скочи на Карадайъ-коя е твоята родина,а после яде баклава с него.И този за морал говори.

104

Киро Брейка BREAKdan

преди 1 година

ГЕНЕРАЛ РАДЕВ ЩЕ ОТМЪСТИ ЗА ТАЗИ ЧУТОВНА ГАВРА НА партия ГРЕБ и П.П. (Продължаване Пърпоренео с 200) .!

103

Анонимен

преди 1 година

За ч3п за зеле не ставаш вече Чорапе. Никой не те отразява колкото и да злобееш.

102

Анонимен

преди 1 година

Радев е избран от българският народ за втори път с пряко гласуване, а ПП-ДБ сами си признаха, че са манипулирали изборите. 7% подкрепа не е волята на народа, а волята на посолствоТО.

101

хаха

преди 1 година

радев скочи и когато ни убеждаваше че киро и асен са най добрите и че ако имало повече такива като тях България щяла да е супер . после скочи че са шарлатани . ся пак скача :) бе не се ли умори да скача ?

100

Импийчмънт

преди 1 година

Импийчмънт! Незабавно!

99

realfc

преди 1 година

Циркът продължава. Киро се е усмихнал щото има доста да се краде. гроб + тези ще унижат тотално и малкото останало в БГ.

98

Cartman1912

преди 1 година

Когато гласувам за някой, го правя с надеждата, че ще промени нещо, за да е по-добро бъдещето ни. Какво променят вечните критици, които само стоят в опизиция? Това са ИТН, Възраждане и президентът. Нищо не променят, единствено собствения си рейтинг пазят и лъжат, че биха направили нещата по-добре. Обаче от това за народа няма полза. Изброените си живуркат на заплата, държавата запада и гласоподавателите им страдат.

97

Анонимен

преди 1 година

Копейкин направи ли преврата или нЕма Ора. Аахахахаха

96

SS

преди 1 година

И какво от това ,че са предали избирателите си ? Важна е властта ! Бг е васална страна ! Каквото свирят това играят нашите политици! За съжаление !

95

Ха дано.

преди 1 година

До Анонимен 111. Ха дано има и такива със съвест.

94

Хасан Генов

преди 1 година

Брей тоз зелен чорап, много се загрижил за избирателите. Изчезвай Mypзuлka, хващай влака за Масква и дим да те няма. Съветски шпионин, чак оная стрина от бспто се отказа от теб, а тя и Решетников те създадоха с помощта на един национален предател Н.Малинов.

93

?!?

преди 1 година

Това правителство вземе ли и твоята глава, мисля, че си струва уйдормата.

92

Властта е

преди 1 година

Сладка нали другарю? Гледам си тръгнал към руския вариант за управление!