112

:))))

преди 1 година

Русофилите изперкаха!

111

баба мара

преди 1 година

какво като са се клели аз искам мир а не воина в украина не на оръжиятатагарев ще се съобрази ли с моето мнение тои е гмо мозък това правителствое позор за българия

110

Анонимен

преди 1 година

На кой народ обаче?! Със сигурност е, че не става въпрос за българския!

109

Сега

преди 1 година

*** загуби България

108

Белгород тръгна

преди 1 година

Белгород тръгна! ПОСЕЙДОНИТЕ са заложени! 6 торпедота по 100 мегатона всяко! По крайбрежието на Краваристан! Фашистите няма да имат дори време да се прекръстят когато ги залее ядрено цунами с височината на 50 етажна сграда. Ние отново сме НА ГРЕШНАТА СТРАНА НА ИСТОРИЯТА!!! Кокорчето дали хо осъзнава това?

107

Анонимен

преди 1 година

Гледам тук всички плюят новия кабинет.ама ние си ги избрахме тези хубостници,сега ще им сърбаме попарата..и едните и другите бяха на път да затрият а България..сега заедно вече ще успеят със сигурност!

106

Анонимен

преди 1 година

Възраждане излезе едно недоносче!

105

Румен

преди 1 година

Тук някои ми писали минус на коментара.-; Е нормално го приемам. Сигурно е върл симпатизант на илюзията Евроазиатски модел или съюз . Който е само е главите на фантазьори , като Банев, Константинов . Межди другото има Съюз БРИК. Но той е от Азия и Латинска Америка и новия член е ЮАР. Но какъвто и съюз да е най уредения е ЕС за сега

104

Анонимен

преди 1 година

До негласуващ "По бай Тошово щяха да се кълнат в Белене при вечерна проверка" - при бай Тошо Белене съществува от 1956г до 1959 когато е закрит.

103

Покривам се

преди 1 година

Заредил съм мазата! Имам буркани и зарзавати за 3 години 5 кубика чиста вода със сребърни монети вътре! 7 бурета 200 литрови с вина и ракии. Бидони бидони с трушия! А миналата Коледа 5 шопара 150 килограмови бяха превърнати на харни колбаси! Нека почва АРМАГЕДОНА!

102

Анонимен

преди 1 година

Сега следва да гласуват доброволното ни предавана на суверенитета и превръщането ни в протекторат на краваристан.

101

Браво от ДПС

преди 1 година

влязоха и Гласуваха ЗА само Карадайъ и Пеевски, за да компенсират 2та гласа против на Делян Добрев и на Руди Гела! Това е Правителството и на Пеевски - Кой сега скача по площада - НИкой!!

100

БСП

преди 1 година

и Възраждане, утре да внесат вот на недоверие!

99

ВГермания съм

преди 1 година

ВГермания съм. Не съм се къпал от седмица. Топла вода няма. Газ няма. А и да има газ няма пари да платим. На улицата е джунгла. Краде се. Храна няма. Студ беша а следващата зима ще е по-зле. Шолц е в шок. Както и мизерниците около него. Всички знаят кой ни гръмна тръбата но никой не смее да каже. Безгръбначни да. С това правителсто скоро и у нас така.

98

Софиянец

преди 1 година

аз хора на Изпочупените Жълти Павета от Учителката по Руски на ГРОБ, щом Няма Протестиращи - Не Приемам Никакви Опраквания - Правителство се Спира преди да се Формира, а не После да ви Платят Кууките и да Обарват Прителките ви като Миналият път и пак не го Свалихте тогаващното Правителство...

97

ллоли

преди 1 година

А най-вредни, както и до сега, са от ДПС! Гласува се МС на България, а те се изнизали като едни мишоци! Но, които си знаят интереса....

96

Българин

преди 1 година

Коалицията на сатаната ! герб и пп ПРЕДАДОХА своите избиратели ! Срам, Оставка и Позор !!! Нека това правителство сложи последния гвоздей в гроба на герб и пп като партии. Амин.

95

Боже помагай

преди 1 година

Господи помогни ни да се преборим със сатанистката действителност, в която са ни навряли насила. Оргии, войни, безчовечност и безпътен материализъм, една безкрайна вакханалия и панаир на суетата и сатанизма. Моля се за успеха на Русия и П-у-т-ин. Източните империи са единственоте които що годе са се запазили с всичкия си.

94

Анонимен

преди 1 година

Очаквам скоро да обявим война на Русия.

93

Анонимен

преди 1 година

До Вова няма да даде "Ще се молите на колене, ще ридаете и ще умолявате Вова за капчица нефт, за молекулка газ. Но Вова няма да даде!" - кой ще моли за нефт? В момента никой не купува газ, икономиката на ЕС спира. Михаил Хазин още преди година прогнозираше, че ЕС няма да има нужда нито от газ нито от нефт, защото няма да и трябва. А Русия вече си намери други пазари.