231

Само едно ме извенад

преди 1 година

Ва..къде са ботовите на САЩ с ВПН а?!Не може така да оставят неманипулирани истински коментари да се публикуват!

230

Ха Ха смешко

преди 1 година

Кой сам си обявява кога ще почне настъпление. Все едно Хитлер да излезе и да каже, че скоро ще започне настъпление при Курск

229

ха-ха-хи...вЕЕЕрваме

преди 1 година

Е хайде де ...пренадахме се !!! Айде по бързо че белото свърши ....СЛАВА КОКАИНА!

228

Анонимен

преди 1 година

Той, Зельо, сега нова борба почва, "ще наказваме подкрепящите войната на Путин в глобален мащаб". Значи ще има още контра или офанзиви и по други страни, щот Русия е лесна, ще я опатка ей сИгичка с контрата. Да му мислят тез, дет ще ги наказва, че не викат за него.

227

Анонимен

преди 1 година

Ако погледнем действията на запада от 2014 години насам се вижда, че та са базирани на невярно стратегическо мислене, на неразбиране на възможностите и реакцията на Русия, и пълна неподготвеност за това което Русия ще направи.

226

Анонимен

преди 1 година

ЕС се пръска по шевовете.

225

Анонимен

преди 1 година

Китайските коли показаха най-добър краш тест за 2022. Най-добър лос тест (moose test).

224

Хора

преди 1 година

Чак днес след 15 мисеца война, цените на електроенергията в Украйна се удвояват! Досега за 15 месеца цените на храна и инергия там не се повишиха! Докато в ЕС се чедим как да си пратим сметките и купим храна! Сига Украинците започват да негодуват защото сега неме засяга ВСЕКИ- и в Запдна Украйна!

223

niki

преди 1 година

по4ваите наи -после 4е да победите руснаците и да направите парад в москва !

222

Берлин

преди 1 година

Зеленски изисква от Германия сега да строи и бункери и бомбоубежища в Киев! Нямало достатъчно..

221

ха ха

преди 1 година

Ама на колко процента сте готови ? На 95% ? .... На 98% ? .... Много е важно. Щото, то и аз вЕрвам че някой ден тая пуста контраофанзива ще почне .... Но не преди аха-аха да почне ... и е отложена ... та без малко да почне ... ама пак се е отложила ... и още малко се е забавила докато чака ония ТРИ танка от Германия да дойдат, дето щели да променят хода на войната ..... После ще чакаме и за ДВЕТЕ ракети от САЩ ... ха ха

220

хммм

преди 1 година

Сега разбирам защо Путин вчера се е молил на онази икона "Боже дай ми сили да издържа на западната пропаганда и да не унищожа един народ който достатъчно е изстрадал" На запада не му пука за Украйна, там както винаги лицемерно си потриват ръчичките и си връзват гащичките-ако победят ще спечелят това и това ако пък изгубят ще спечелят от това и онова. А офците по форумите говорят за патриотизъм и свобода, в какъв свят живеем само.

219

Анонимен

преди 1 година

Тия все едно театрална постановка ще правят. Обявиха, че ще има контраофанзива, пък я готвили, сега явно вече са я приготвили и ще я покажат на публиката. Ама, клоунът си е клоун, той си въобразява, че е на сцена и падналите от стрелба, след края на представлението, ще се изправят и ще идат да го поливат в някое заведение. А за него ще са овациите, че напрайл голем,та рап,та. Не е наред тоя човек, ами защо гинат хора?

218

до 195

преди 1 година

Абсолютно си прав. На снимките отпреди войната не само е красив, гладко избръснат, културен, в костюм и с просъветска риторика и мирна и тва сме един народ и бла бла....Оставаш с усещането, че това са различни хора-този тогава и сега. А и защо жена му се явява само за пърформанси-явно това не е същия човек. Зе наистина е подменен. Тук го вярвам.

217

Анонимен

преди 1 година

Един отдолу с тъмносив каскет и побеляла блуза с чук и сърп в ръката и дързост в погледа ме впечатли с агитация за Русия! Те руснаците сто години се опитват да направят кола, ама сега ще се стегнат и за няколко години ще започнат да правят всичко и на световно ниво! Тоя пък същия щял да разбива канара с чук! То само желание не е достатъчно! Иска и малко акъл!

216

Не може да почне още

преди 1 година

Строят Триумфалната Арка в Киев още! По случай Перемогата! Не може контраофанзива без Триумфална Арка за героите ;)

215

Пройко

преди 1 година

Балонът се надува, надувайте момчета.

214

Зеленски

преди 1 година

След колко време т ъпите европейски данъкоплатци ще забележат че няма контраофанзива и си хвърлят парите на вятъра?!

213

Анонимен

преди 1 година

Бездомните в Америка били 60 милиона тоест една пета от населението. Всеки пети е бездомен.

212

Анонимен

преди 1 година

Мдам, Хероям страшно!