283

HELL

преди 1 година

До БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ - дай да изпробваме теорията ти! Да вземем всички да обиждаме на мижит*рка до края на живота ти и дали няма да отговориш като Костадинов!!! Всички ще се съмняваме ако си мълчиш, че от много траене държавата е на това дередже зарди теб. "НЯМА ЗА КОЙ ДА ГЛАСУВАМ- гласувам за малкото ЗЛО ГЕРБ".

282

БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ

преди 1 година

За съжаление, току що Възраждане "озакониха" вероятно НАЙ-БЕЗПРИНЦИПНОТО управление, което сме имали. Провокацията беше ЕЛЕМЕНТАРНА и не много добре подготвена даже, но Възвожденците клъвнаха като шаран на гола кука. Ами затова Костадинов не може да управлява, понеже не може да си владее емоциите. Съжалявам, ама на там вървят нещата. БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ.

281

Анонимен

преди 1 година

Стига сте преекспонирали. Никакъв бой не беше това. Джендърска работа

280

Болшевик

преди 1 година

Национални предатели. Онова татуираното от Канада сладкарката автоматично да бъде чукана от цял приют безодомни кучета докато спре да диша !!!! Малко и да не се хващала с национален предател!!!! А ония Харвард ще да джвака жълтиците докато му изпадат зъбите , тези жълтици които прибра за да продаде България !!!! А после костите му да гният в Белене поне 100 години и на цялото му семейство !!!!

279

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 291Защото Резидента също не е платена пионка от вън!

278

Анонимен

преди 1 година

Ами така е, като вкарвате вътре протежетата на путин какво очаквате. Понеже не му се получават болните амбиции в Украйна, сега е разръчкал всички проксита, от путиновифлите от въздраждане, та до чорапа Радев. Тея без бой няма да се дадат. историята помни атентата им в св.Неделя.

277

Анонимен

преди 1 година

Нови избори с битки само. Поне новия парламент да е интересен ММА такъв един. Не като сега някви меки китки да чупят очила и да късат с ноктенца ризки

276

ПП-ДБ БЕЗРОДНИЦИ

преди 1 година

Тези две предателски партии са готови на всичко за да изпълняват заповедите на своите господари от сащ. Божанков, Русия ще победи и смачка Украйна въпреки всичко. Божанков колкото и да се опитвате да ни налагате вашите извратени мнения за лошата Русия и добрата Украйна. Това не може да попречи на 70% от Българите да са с Русия и още повече да намразам Укрофашистите от Украйна.

275

Явор Божанков

преди 1 година

е малък, но особено амбициозен и вреден човешки от-па-дък.

274

Анонимен

преди 1 година

Следващите депутати да ги изберем от кварталните кръчми и гетата!

273

Анонимен

преди 1 година

Тия станаха като от махалите. Още малко остана с камъни и колове да се сбият.

272

Бай Дрън

преди 1 година

Пиночет му е майййката. Навремето свако ми, лека му пръст, винаги ми даваше пример с Пиночет. Не знаех какво точно е станало, но сега вече знам, защо ми е давал тоя пример :)

271

Анонимен

преди 1 година

И това е представителната част от нацията която е избрана да ни представлява!!!

270

Зозо

преди 1 година

Копейката много ербап, ама като чуе за Марешки и му пресъхва устата. :)))))))))))))))))))

269

Анонимен

преди 1 година

Знае се кремълската закваска на Възраждане, знаем на кого служат.Но не за това ми е думата.Възраждане са една хулигански партия недостойна да бъде в парламента.ПП не отговаряте на глупавите им предизвикателства,защото хората няма да направят разлика.Дръжте се на ниво.Имате висока цел.

268

СТАЛИН СЕ ЗАВРЪЩА

преди 1 година

До коментар 303 дето ще ме намери. След като изгориш на другия протест , аз щв намеря цялото ти семейство и ще им изгният костите в Белене !!!! При гладните прасета !!!

267

софийски лaйнa

преди 1 година

що чините там бе

266

Анонимен

преди 1 година

Когато излизаш да хвърляш обвинения срещу третата партия, трябва да имаш доказателства. Тука също плюете без едно доказателство. Толкова ви е умствения багаж. Повтаряте лъжи като папагали. А това че в записа ясно се видя националното предателство, за вас е нещо нормално.

265

Анонимен

преди 1 година

До СТАЛИН СЕ ЗАВРЪЩА, дай си адрес от*репко СТРАХЛИВА!

264

Анонимен

преди 1 година

И до кога трябва да ги търпим всичките тези 240 хрантутника. Те себе си не могат да управляват, а искат страната да управляват. Абсолютно дъно. За да започнеш работа ти искат какво ли не психо, медицинско, дипломи, език и др., а там всеки *** може да се подреди.