128

Анонимен

преди 1 година

Ще трябва да връщат пари на Посолството ако не изпълнят задачите, затова хленчи. Много пари.

127

Анонимен

преди 1 година

До кога ще ни тиката Любовницата на КИРО ? Видяхме записа, по квартири не се ходи да чукаш по лаптопа.

126

Анонимен

преди 1 година

Бяясни куучета за власт! Няма принципи, няма нищо! Не пускат кокала!

125

Анонимен

преди 1 година

Безвремието, Ленче, продължава вече 33 години ! Някога пеехме "Времето е наше" , а червените влагалища в същото време са се подсмихвали и са си подпявали " а парите и СДС са наши" ! Така си е и досега !

124

литературчици

преди 1 година

знам, че сте "многу зле"ахахаОбаче преди малко Сатанишев ме напсува, и вие нямате обяснение защо на него са му дадени компютърни системи и защо сте му дали системите си чак в ЕП, за да ви става лошо? Вие като ви става лошо, няма ли поне да го обвините, при Жан Виденов ви стана съвсем малко зле и го обвинихте, сега пресметнете колпо пъти по X ви е станало зле, макар и все още да не знаете от какво?

123

Сексолог

преди 1 година

Не може ! Всички на парапета и кой на когото свари да го нахули ! Ех, че кеф ! - казала Лена Хиенова.

122

Анонимен

преди 1 година

Излиза се от "безвремието" , само чрез нови избори. Но, без мадуровските машини, а с хартиени бюлетини, както е в целия ЕС и в много други цивилизовани страни по света.

121

Ппредложение

преди 1 година

Нека депутатите от това и двете предишни провалени народни събрания да си върнат взетите пари като за плати ,тъй като не свършиха никаква работа и ни набутаха да плащаме и за избори.Пък 240 хрантутника са много,трябва да станат поне 120.

120

ША ВИ ОПРАВЯ

преди 1 година

Лена ша ни ОПРАВИ. ВЕРВАЙТЕ ми! Как не могат да се усетят от ПП, че за тях и ДБ Представлението Приключи. Или от ПOCO-ЛСТBOTO не дават?

119

Анонимен

преди 1 година

Не на Баджо Мировщината и Ленщината в политиката !

118

литературчици

преди 1 година

Какво означава "И пусне ПП да управляват като Троянски Кон", като какво, като кое? Троя е това, което заради броя и вида заболявания трябвало да бъде напълно изгорено, чрез тайно вкарване на огън? С кон? А сега: може ли троянски кон, чиято цел е да се внесе огън и да се изгори мястото да управлява?

117

Сата НАТО

преди 1 година

Уведомяването на Партньорите от едно редовно правителство няма нищо общо с анонсираното от вас "синхронизиране" на отделна политическа партия с чужди посолства. Все още не сте в позиция да "синхронизирате" такива неща зад гърба на Държавата.

116

мноу сме зле

преди 1 година

Тия отдавна са в киреча!Само машинките командвани от козяк ги спасяват!При нормални избори тия направо са аут!

115

юлиян

преди 1 година

Не се прави,че нищо не се е случило,че всичко ще мине като останалите ви издънки,от днес за утре.Чутовен гаф.Това е ясно и без да се допитваме до американското посолство.Избори и оттам обратно към нищото,откъдето ви ''изтърсиха'' от чувала на ''Козяк''.

114

Анонимен

преди 1 година

Като се надупчи червения площад в Москва . Всички ще заобичаме Европа . И най напред ще тичат тия от ГЕРБ .

113

Не мое така

преди 1 година

Искаме да крадем веднага. От посолството ни казаха

112

Анонимен

преди 1 година

Вие вече сте 5%.Приключихте. ГЕРБ трябва да са луди са се хванат с вас.

111

Анонимен

преди 1 година

Партия Герб, и Меркел вкарала Балтийските (руски военни) републики в ЕС, и сега "разпутин щял да ?балансира", между НАТО, негативизма към НАТО, с балтийските републики в ЕС, заплашвайки че ще вдига пистолет в Германия

110

Анонимен

преди 1 година

ПП нямат свян, за морал, да не говорим. За тях всичко е пари и постове. Всеки, който се хване с тях, да е готов да го командват, унижават, да си присвояват успехите му и да му приписват гафовете си. Абсолютни луфтери.

109

Анонимен

преди 1 година

Вие проучвате конситуционната ... процедура, партия Герб, партия Знаме? Това разрешено ли е? от 2009 досега Конституционния съд не е сезиран?