110

Анонимен

преди 1 година

Предпоследно превземане на Бахмут!

109

''Празничн

преди 1 година

е имало тази вечер по Украйна. Тука нищо не споменават! Що ли? Не им е празнично ли? ХА ХА!

108

Талибан до бай дрънн

преди 1 година

Дементирало деде, ти хубаво остави мило и драго тук от зор ама няма инструкции за ползване. Пращай! Дедо дрън: "да го ду**те рез**ни карабини! Хан Талибан: Деде, искаш ли и новия небостъргач в Ню Йорк да иде при двете копеуенца преди него? И после ела пак да си говорим тук :)))) Дедо дръннннн: Има два варианта на Ейбръмс, М1 и М2, за кой искате инструкции? бухахахахаха

107

СВО

преди 1 година

Не виждам денацификация и демилитаризация на Украйна!

106

Българин

преди 1 година

Украинците се изтеглиха, докато започнаха да обкръжават града. Нашите *** се радват и празнуват. Предстоящото пълно унищожение на Вагнер.

105

До Укро феновете

преди 1 година

Еей, какви ли не измислици написа този "институт" само и само да не признае че Бахмут е паднал. Така или иначе Артьомовск е вече в Русия.

104

Анонимен

преди 1 година

Бахмут махмут все там ,на евроантлатиците които подаряват милиади наукрайна им се иска да не е така но милиади те им изгоряха

103

Анонимен

преди 1 година

Както при Мариупол, Соледар и др, руснаците вече асфалтират пътища, докато укрите още държали града.

102

Анонимен

преди 1 година

Ей тоя институт се оказа ,че е на роднини на американката от украински произход Виктория Нюланд.

101

Анонимен

преди 1 година

Дори и година и половина след началото на войната вица за НАТО е още актуален най-вече заради олигофреенските *** тука пълен криндж

100

Анонимен

преди 1 година

До 98Престанете с простотиите Артьомовск е на 100% зачистен и в Руски ръце. /////Само където Бахмут не може да превземете.

99

Анонимен

преди 1 година

От нощта има атака срещу обекти в Украйна. Най-мощният комбиниран удар (ракети и боеприпаси) е нанесен по Днепропетровск. В града е имало най-малко 16 експлозии. Забелязани са крилати ракети, балистични ракети, както и БЛА Геран-2. След основния удар имаше допълнителен - безпилотни самолети. Очевидно са били ударени складове с боеприпаси, тъй като вторичната детонация е продължила до сутринта. Освен това бяха нанесени удари по цели в Харков и Запорожие, а в момента се атакуват цели в Николаевска област. Последният взрив до момента е в Очаково.

98

Анонимен

преди 1 година

Донецко направление, Авдиевка. Мотострелковите части на въоръжените сили на Руската федерация напреднаха по железопътната линия близо до магистрала H-20. Фашистката гмеж на киевската хунта се опитаха да контраатакуват, но не успяха. Донецко направление, Маринка. Продължават ожесточените боеве в западните покрайнини на селището.

97

Ама не е ли превзет

преди 1 година

Бахмут още ? Защо излъгаха Пригожин и Путин тогава ? Нямаха търпение явно

96

2

преди 1 година

Някои канали в Telegram съобщават, че частите на ЧВК Вагнер се бият там,но Евгений Пригожин опровергава тази информация:"ЧВК Вагнер днес не се премести никъде,днес ЧВК Вагнер не завзе територии.Всички територии,които обещахме да завземем,ги завзехме до последния квадратен сантиметър.Затова не отиваме в Хромово,не отиваме в Ивановское.Ние не щурмуваме Хромово, това е задача на Министерството на отбраната."

95

Вагнер

преди 1 година

са гадни копилета...

94

Анонимен

преди 1 година

Зозо пий си хапчета бе човек.

93

1

преди 1 година

След превземането на Бахмут прочистването на територията продължава. ЧВК Вагнер ще прехвърли града под контрола на ВС на РФ до 25.05.23г.,а до 1.06 вагнеровците ще напуснат фронтовата линия и ще заминат за възстановяване и попълване на личния състав.Съобщава се,че сега има битки в района на Хромово и Ивановски(на северозапад и югозапад от Бахмут).

92

Анонимен

преди 1 година

Престанете с простотиите Артьомовск е на 100% зачистен и в Руски ръце. Вчера гледах един от командащите на Украинците как заяви, че Укроинските войници продължават да се сражават но тихо. Някой може ли да ми обясни как можеш да воюваш тихо и то в Артьомовск. Не знам какво целят с тези лъжи не знам правят някакви опити по фланговете но биват засипвани с артилерия и се отказват.

91

до 83

преди 1 година

никога украинския бандит няма да ми е брат! а ти не си българин а меле-з между евреин и коза!