391

Тарантино

преди 1 година

Едно нещо не може да му се отрече. Отлично си играе ролята в този жалък спектакъл.

390

Анонимен

преди 1 година

Или това е театър или Гешев е морално и правово израстнал, може би метаморфоза, за да започне да си върши работата и да арестува някои лица на мафията запозвайки от Борисов и ГЕРБ.

389

Сгреши приятел

преди 1 година

При такива случаи не трябва да имаш доверие на никой,да не говориме за обиграни хитреци,които ги има явно в излишък около тебе.Така е-времената на почтеността и доблестта явно са свършили за политиците.Но не е така за почтения и честен Българин,който всъщност не обича престъпления и бандити-това е.

388

Барон Мюнхаузен

преди 1 година

Прав е че се сърди на Боко. Колко го кри, колко Мата Хари, чекмеджета, Барселона и какво ли още не. Ама Боко му би дуспата, като на патриотите.Затова всички, които се съюзяват с Тиквата, трябва да знаят, той ще ги изиграе, такава му е природата - мошеническа.

387

akud

преди 1 година

само *** може да си скъса демонстративно оставката. а когато става въпрос за пост от този ранг е хардселемия..какво демонстрира с това???

386

Анонимен

преди 1 година

Какво означава "вярност към приятели"????? Такова нещо не трябва да има в правораздавателна и в съдебната система, дори отсреща да е брат ти! Когато има престъпление, то е престъпление и търпи последствия, наказуеми. В България тези институции и правото са превърнати в бит пазар на който ресултатите от делата се търгуват. Това е търговия, шуробаджанащита. Закрепостени старчета, вкарали в системата дори децата си, колко и кадърни да са те. Потомствена шуробаджанащина. Присъда за килограм суджук.

385

Анонимен

преди 1 година

Махането на Гешев е безсмислено без адекватна съдебна рефома преди това. Ако сега се махне веднага на негово място ще сложат друг заместващ индивид, който ще бъде главен прокурор следващите 7 години и реално се получава бетониране на мафията за още достатъчно много време! Най-малкото защото мафията ще Ви казва е нали искахте да сменим прокурора, сменихме го, не може да го сменяме през няколко месеца!

384

1

преди 1 година

И с това изказване, хората няма да те заобичат.... Хубаво приказваш, но докато седи 0 - срешу твоята свършена работа срешу големите играчи, никой не го интересува...

383

Тоби

преди 1 година

И аз се гордея,че съм Българин!Но НЕ СЕ гордея с това,че ти,(гешев) си главен прокурор на моята Родина!!***!!

382

Дачо

преди 1 година

КОЛКО хора бяха осъдено за източване на Евро-фондове ? КОЛКО депутати бяха осъдени за подкупи ? КОЛКО хора бяха осъдени за знакови грабежи/убийства!? 0 ! И Ти си 0!

381

До 403

преди 1 година

И твоя имунитет ще поиска зарадиГендар пропаганда

380

Рамбооо

преди 1 година

ДПС и мутрите искат на бесилото този човек. Той е предаден от приятелите си и се бори самичък, така както ние българите предадохме Левски. Срам, срам и позор за парашутиктите в съдебната система. Треперят за заплатките си....

379

...

преди 1 година

"Като главен прокурор съм работил само и и единствено за България и за българските граждани, и за тяхната сигурност" Още в първото изречение излъга. Работеше за ГЕРБ и ДПС. Но се радвам, че не се огъна и се надявам да ги разкости всичките и да остане в историята.

378

До 398

преди 1 година

КОРУМПИРАНИТЕ ПОЛИТИЦИ И ОЛИГАРХИЯТА СА ЕДНО И СЪЩО. А битовата престъпност е просто следствие от това!!!

377

Анонимен

преди 1 година

Гешев има една седмица да отправи обвинения към Кирил Петков, президента, Лена Бориславова, да поиска имунитета на европейската депутата Елена Йончева. Поне, да знае, защо си отива.

376

Анонимен

преди 1 година

Почерка на изнудването - ще натисна копчето, видео клипове, телефони е типично брюкселски постмеркеловски.

375

Анонимен

преди 1 година

капо де тути капи овладя ВСС и го насочи срещу Геше, ама той нещо не ивава и не подава - ще се прави мъченик

374

Кой

преди 1 година

Кой се страхува от Кьовеши в панталон?! Кой му сложи взрива? Кой му иска оставката чрез влияние върху ВСС?! Същият е.

373

Анонимен

преди 1 година

393 Лошото е, че част от ВСС послуша Борисов. А Борисов се престара да угажда на шарлатаните от ПП,ДБ. За тащава държава, като България, Гешев е добър главен прокурор и не заслужава така да си отиде от главна прокуратура.

372

Анонимен

преди 1 година

Ако правилно съм разбрал,справихме се с битовата престъпност и олигархията,сега идва ред на корумпираните политици!Ами,че то много хубаво.Да потърпим още малко и в България ще настъпи рай.Амин....... другото го знаем!