364

Некъф

преди 1 година

ГЕРБ пак си направиха същия номер като с "майката на народа". Заложиха на най куция кон. Тая е толкова голяма лигла, че като я видя и като чуя с кви розови очила гледа ми става доста джендърско

363

Анонимен

преди 1 година

Не пишете глупости тук, а идете да си обърнете левчетата в евро или долари, защото 1996 година се задава на хоризонта ! Валутният борд не може да издържи повече от 2024 г. !

362

Броят на Шоросоидите

преди 1 година

Комсомолци в България се Увеличава - не ни чака нищо добро!

361

Анонимен

преди 1 година

До ха Що бе копейка? Радев кой ни го назначи? Не помниш ли? А руските граждани Луканов и Станишев не те ли управляваха?

360

Mimi

преди 1 година

До идва новия епизод== стига с тези *** чекмеджета, моля. Получавате жълти стотинки за да разпространявате едни ЯВНИ ЛЪЖИ. ри това са супер ***, ЗАЩОТО 2 БАНКНОТИ ОТ 500ЕВРА СЕ ПОБИРАТ НАДЛЪЖ, ЗНАЧИ "ЧЕКМЕДЖЕТО" Е 33 СМ широко, т.е. невъзможно е да е в правителствена спалня, пък и в каквато и да е спалня. Това е кухненско чекмедже за балъци

359

А ТЕ - МАРИЯ?

преди 1 година

А КАКВИ ПО-ПОДХОДЯЩИ ОРА ИМАХМЕ ЗА ПРЕМИЕРИ? ТОВА МАЯ, БАБИКЯН, ХАДЖИГЕНОВ, ПОП ДИОНИСИЙ, ЙОЛО ДЕНЕВ, СТАНИСЛАВ ТРИФОНОВ, ЛЕНА ПАРАПЕТКОВА, ПИНОКИО, ДАЖЕ СПЕЦОВ?

358

Радослав

преди 1 година

Когато не искаш да управляваш, предлагаш създание което няма никакви шансове да бъде избрано. Даже платените *** на Боко се бъзикат с това нещо: лично щяла да поемЕ всички по време на преговорите. Явно е доста отработена поемачка. Мисирките поне не и спестяват, че с поеманЕ се изчерпва цялата и класификация и така се е издигнала в политическата стълба. Явно ще поемА от Боко директно, да не е тази Мата Хари?

357

ха

преди 1 година

Доживяхме да ни назначат губернатор на колонията на ЕС - България. Хайде и да ви е честито. Досега ни збълбукваха, че членството в ЕС не потъпва суверинета на страната ни. Считайте, че не само оръжия ще даваме даром, но и курбан от нашите войници в тази и не се знае в колко още войни, които ще разпалят

356

Ангеларий

преди 1 година

Дали пък тази не е Мата Хари.

355

Анонимен

преди 1 година

C eднa дyмa koмyниcтитe oт ГEPБ издигнaxa eднa koмyниcтичecka copocougHa kypBa. Cъc cъщият ycпex мoжexa дa издигнaт и kaндидaтypaтa нa K.p.и.c.т.a.л.и.н.a Гeopгиeвa. Xвaни eднaтa yдapи дpyгaтa. Пak дa ви пoвтopя тpи eлeмeнтapни пpaвилa, koитo тpя6вa дa ce cпaзвaт cлeд пaдaнeтo нa мaфиoтckaтa диkтaтypa ГEPБ. Пpaвилo 1) ГEPБ дa ce дъpжи в изoлaция. Пpaвилo 2) ГEPБ дa ce дъpжи в изoлaция. Пpaвилo 3) ГEPБ дa ce дъpжи в изoлaция. Cпaзвaт ли ce тeзи пpaвилa нapoдa щe 6ъдe жив и щacтлив. Тe зaщo 6иxa дeмoнcтpaнти зaд koлoнитe нa МC.

354

КАКВО ПАДЕНИТИЕ?

преди 1 година

БАЦЕ СЕ ВЪРНА НА БЯЛ КОН! ВСИЧКИ СА СЕ СНИШИЛИ И ЧАКАТ ДА ВЗЕМЕ РЕШЕНИЕ, КАК ДА ПОЕМЕ УПРАВЛЕНИЕТО И АКО МОЖЕ ДА ГИ ВКЛЮЧИ И ТЯХ?

353

Анонимен

преди 1 година

След мошрниците - шарлатани и господ да дойде не може да ни оправи. Държавата е тотално окрадена и разбита. Върнаха ни в Жан Виденово време!

352

ПРОСТО СЕ ЧУДЯ

преди 1 година

ЗАЩО ПП И ДБ СЕ ХВАЩАТ ВЪВ ВСИЧКИ КАПАНИ НА БОЙКО? ТОЛКО ЛИ СА ТАПИ?

351

идва новия епизод

преди 1 година

"Кюлче в чекмедже" == Мария, но не Бакалова в главната роля.

350

Запознат

преди 1 година

Една от Джукондите на Боко. Посланика на ИзСраел няма ли да присъства на гласуването?

349

Анонимен

преди 1 година

Когато България е доносниеска българия се пише с малка буква. И ако мислиш, че това е хейт значи се губиш често по пътя за вкъщи.

348

Koko

преди 1 година

Поне като хейтиш се научи, че България се пише с голяма буква.

347

Анонимен

преди 1 година

Всичко хубуу, ама кой от тия безполезници ще ми легализира марихуаната? Как ще спечелят вота на красивите и умни тревомани? Това са 1 милион души дето седят и чакат.

346

Сата НАТО

преди 1 година

Щом е член на ГЕРБ, значи е кръгла иддийодка - колкото к високо да се е качила. Човек, поставил се в услуга на полковника от живковата милиция Боко Борисов, не е човек.

345

Анонимен

преди 1 година

Чудесен кандидат. За дистанционно на телевизора.